SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Suç Tamamen Bana Ait (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26535)

oquzh4n58 29.07.2009 12:29

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

saten cekemıyorLardı Sıvası sen sımdı Seyret Off YAaa 10 yıyeydınızde boLe oynamıyaydıız kaleye sut yokk :mad:

TEHLIKE58 29.07.2009 12:36

FUTBOLCULAR BU ŞEKİL KONUŞLANDIRMAN GEREKİYORDU..
[URL="http://i0907.hizliresim.com/2009/7/29/2655.jpg"]http://i0907.hizliresim.com/2009/7/29/2655.jpg[/URL]
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0907.hizliresim.com/2009/7/29/2655.jpg[/img][/url]

DOCKA 29.07.2009 12:37

Anderlecht bizim çekebileceğimiz en iyi kuar diye anketlerde hepimiz oy verdik onlar çıkınca çok sevindik tam dişimize göre rakip çıktı diye şöyle ezeriz böyle geçeriz diye havalandık hoca çıktı turu geçebilecek en avantajlı skor için oynayacağız bu sene agresif ve ısıran bir takım oluşturuyordu eğer ısıran takım buysa ben artık futbol izlemiyeyim son olarak en dişimize göre rakip olan takımdan 5 yedik ya Sparta, Shakhtar, Sporting yada Celtic çıksaydı kaç yiyecektik sayın ho:mad:cam

TEHLIKE58 29.07.2009 12:38

ELİNEDE BİR KIRILMAZ CEVİZ AĞACINDAN SOPA ALACAN. KOŞMAYANA OYNAMAYANA YAPIŞTIRACAN BAKIM DUNYA ŞAMPİYONU KİM???:):):):);)

gül5858 29.07.2009 12:44

[B]Herşey geçecek ve bu yenilgi unutulacak ama buda Sivas spor'un kendi sahasında oynayacağı maça bağlı
Evet kadroda olan oyuncular yanlıştı derlerye gelen gideni aratır. Bir an önce Sivas spor'un yönetiminin acilen bişiyler yapması gerekli.

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz... [/B]

Ayşegül 29.07.2009 12:47

evet bari elensek bile sivasta oynayacağımız maçta şu imajımızı düzeltsinler!

alben 29.07.2009 12:50

BU SAÇMA SAPAN YORUMLARI YAPAN ARKADAŞLAR SİVASLI OLAMAZ .. YA Bİ DÜŞÜNÜN ADAM YAŞLILARI YOLLADI GENÇLERİ ALDI .. YANİ UZUN VADELİ YAKLAŞTI OLAYA .. HADİ ONUDA BIRAKIN BULENT HOCA OLMASA Bİ ŞİMDİ KÜME DÜŞMÜŞTUK . O OLMASA GERÇEK TEN Bİ GENÇLER , KONYA , DENİZLİ GİBİ YILDA 3 TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİRİRDİK... KIMSE BU KADAR KOR OLMSIN ... ADAM YANLIŞ KADRO NİYE KURDU SİZCE ZATEN ODA YASİNE LE SEDATA GÜVÜNMEDİĞİ İÇİM MBAMBAYI ONE KOYMUŞ ODA TECRÜBESİZLİK AÇIKÇASI .BİZİM MAÇTAKİ YAABANCI SYIMIZA BAKSANIZA 2 TANE BİRİ KALECİ 2. Sİ DE 2. YARI OYUNDAN ÇIKTI .. YANİ HOCCCCAM BU TAKIMA BİRİ ORTA SAHA OLMAK UZERE 2 TRANSFER LAZIM

Akartuna58 29.07.2009 12:53

ne eskı sıvasspor var nede eskı bülent uygun

macdan önce yok kesın yeneces yok berabere al al 5 - 0

,helall beee satarsın bılıca yı sap gıbı lugano da ımzayı attı yıne sımdı yedekde oturur bılıca valla helal bee

ÇATAYAZBUZGIŞ 29.07.2009 12:53

[QUOTE=özdenbaşeğmez;539858]bülent hoca ma öneri:türkiye de kaç milyon sivas lı var biliyormusun hocam ağırlık büyükşehirlerde ve çok büyük yetenekler çıkar sivas lı gençlerde onları araştııp takıma kazandırsan o zaman YİĞİDO nun ne olduğunu tüm dünya duyar araştırmaya önem verin lütfen[/QUOTE]

ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU , arkadaşımız özdenin de dediği gibi şu takıma mevcudumuz gayet kalabalık dünya genelinde gayet fazla bir mevcudiyetimiz var . bu durumda sivaslı ağırlıklı ruhlu bir takım oluşturabiliriz.

Hollandanın nüfusu 5 milyon , milli takımları fırtına gibi,
Sivasın nüfüsu nerdeyse 15 milyon böyle bir sivas milli takımı oluşturulabilir.

58mutlu 29.07.2009 12:53

su kime ait sanami ait acaba evet sen haklisin su sana ait bencede ama hocam biz yani yigidolar mucuze yapabilirlermi or jrim hoca sen mucuzede yaparsin ama bu takimla zor nerede herbe tum veya balili or muhamet ali kurtulus hadi bilicayi para icin fenerbahceye tamam guzel beki hacam balili niye antalyada veya tum niye istanbul sporda hocam sen iyi hocasin guzel iyi ama dusunelim ki senin takimin u.e.f.a chapions league ve anderleaht mac yapiyosun biz bu turu adlamis olsak senin sattigin BALILI MUHAMED ALI KURTULUS HERBE TUM BILICA olsalardi bu macta biz bu anderleaht havada kara icer disarda home guast carpardik ve turu adlayip sivas a uefa 12 euro gelir ve cok guzel kaliteli futbolcumu alacan gardas al ama turu gecmek lazim mucuze yapmak lazim ama bu takimla deyil ersen martin hic deyil yasin hic olamaz ugur kavak hic kesinlikle ve kesinlikle hocam allah yardimciniz olsun nediyelim bide hocam suc tamamen bana ait demeyi birakin yoksa biz butun sene sonuna kadar cok dinleyegiz galiba hocam buruk yigido saygilar

TEHLIKE58 29.07.2009 12:54

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait suç sana aitse cezası

[QUOTE=TEHLIKE58;540281]FUTBOLCULAR BU ŞEKİL KONUŞLANDIRMAN GEREKİYORDU sayın HOCA
[URL="http://i0907.hizliresim.com/2009/7/29/2655.jpg"]http://i0907.hizliresim.com/2009/7/29/2655.jpg[/URL]
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0907.hizliresim.com/2009/7/29/2655.jpg[/img][/url][/QUOTE]

Suç Tamamen Bana Ait Diyen Hocam suç sana aitse cezasını neden taraftara kesiyorsun birazda kendine çuval iğnesini batır bakim ne olacak hep taraftara batan çuval iğnesi size batan iplik iğnesi..

kiNgSiZe58 29.07.2009 13:03

Adam gibi 11 yapin kafamizi bozmayin, bare Süperlig'de Hamsilere karsi yenilmeyelim, firsatci pislikler, 3-0 yetmedi haalen foruma gelip yüzsüzce mal mal yaziyorlarrrrrrrrrr

MeXeS58 29.07.2009 13:06

[QUOTE=TEHLIKE58;540281]FUTBOLCULAR BU ŞEKİL KONUŞLANDIRMAN GEREKİYORDU..
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0907.hizliresim.com/2009/7/29/2655.jpg[/img][/url][/QUOTE]

BU KADRO ILE CIKSAK SKOR DAHA FARKLI OLURDU AMA BIZIM ALEHIMIZE FUTBOLDAN ANLADIGINIZ BUU ISTE SEDAT ONLIBERO OYNABILIR MI HAYRETTIN TOP KONTROLUNI BILMIYOR DAHA ORTA SAHA MI OYNAYACAK IBRAHIM ON LIBERO SAG ACIKTA NE ISI VARR

emre41 29.07.2009 13:11

--------------------------------------------------------------------------------

Yasin'i alalım derken ne düşündünüz Sayın Uygun. Amatör bir topçu olarak biz maç 2 0 ken, bu maç 5 olur hoca bişiler yapmalı derken siz onu nasıl göremedniz? Gördünüz de herkesin tersine iş mi yapmak istediniz? Musa ligin 2. yarısından beri yokken, nasıl olur da ona bu kadar katlandınız? Neden eleştirelere kulak asmadınız? Bu defans bırakın top oynamayı, pinpon bile oynayamaz; bunu küçük çocuklar görürken siz nasıl ve niçin göremediniz?
Hayır suç bizim. Siz kendinzi Sivas'ın üstünde görüp, durmadan millete laf sokup sivasspor'un imajını lekelerken, biz sesimizi çıkarmadık, koyun gibi her şeye he dedik ve acıdır siz de kendinizi bir şey sandınız.
Sarsılarak mı, titreyerek mi; bilmem; ama rica ederim kendinize gelin.
Keşke sadece yenilseydik; ama maalesef ezildik.
Umarım bu, toparlanmak adına bi ikazdır.

sevenser58 29.07.2009 13:12

bir arkadaş demiş fenerin pilot takımıyız diye katılıyorum fener istesin sivası komple satın alır
böyle rezillik olmaaz yaaaaa

TEHLIKE58 29.07.2009 13:13

BU KADRODAKİ OYUNCULAR PROFESSİYONEL OYUNCU DEĞİLMİ ONLİBERO OYNAYAMAZ HAYRETTİN TOP KONTTOLU YOK FELAN DİYORSN YOLLAYIN O ZAMAN BUTUN FUTBOLCULARI ARKADS. KİLİTTE VURUN KAPATIN STADI 19 MAYIS 23 NİSAN LARDA STADIMIZ AÇIK OLSUN O HALDE..
SİZLERDE ELİNİZE BALON ALIP KUTLAMALARA GİDİN. OK

58 SiVaSsPoR 58 29.07.2009 13:17

Merhabe arkadslar gördükkü sivsapor bisi tammamen rezill etti ve antrönöre bakiniz ( suc tammamen benim ) diyor öyleyse niye adam gibi transfer etmiyorsunus paraya acciyin be okadar yeni oyuncu aldiniz hic biride bok..... yaramaz be rrezil herifler sizi .:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

en iyi oyuncularimizi sattiniz sizi adiler aldiginiz oyunculara bakin be yasiklar olsun size yasiklar olsun bizi tüm türkiyeye rezil ettinit be takima bak 5sinci goll nasildi be 4 tane defans oyuncu bir adami tutmiyorlar bu ne ya ben maca bakarken icimden aglamam geldi ya cünkü sivassporun adini bir 90 dakkikalik maf eddiniz .

ben sivassporun tarafdari olarak sizden utaniyorum,mac icin cooook tsk ` ler :mad::mad::mad::mad:

MeXeS58 29.07.2009 13:34

[QUOTE=TEHLIKE58;540330]BU KADRODAKİ OYUNCULAR PROFESSİYONEL OYUNCU DEĞİLMİ ONLİBERO OYNAYAMAZ HAYRETTİN TOP KONTTOLU YOK FELAN DİYORSN YOLLAYIN O ZAMAN BUTUN FUTBOLCULARI ARKADS. KİLİTTE VURUN KAPATIN STADI 19 MAYIS 23 NİSAN LARDA STADIMIZ AÇIK OLSUN O HALDE..
SİZLERDE ELİNİZE BALON ALIP KUTLAMALARA GİDİN. OK[/QUOTE]

ARKADASIM BUTUN BOLGELERDE OYANAYA BILEN TEK BIR PROFESYONEL FUTBOLCU VAR MI DUNYADA BUNA BANA SOYLERMISIN EN SON NE ZAMN BIR AVRUPA MACI VEYA AVRUPA LIGI IZLEDIN ORNEGIN MESSI HEM DEFANS HEM ORTA SAHA HEM FORVET MI OYNUYOR DUNYANIN EN II OYUNCUSU O ALLAH ALLAHA BIRAZ MANTIKLI YORUM YAPIN YADA YASIN KUCUK ONDAN BOYLE SACMA SACMA YORUMLAR YAPIYORSUN

adem_58sivas 29.07.2009 13:34

Sivas bu Ersen Martini niye para harciyoki:mad:. Adam nerde iyi oynamis ki kalksin sivasta oynasin. Daha cocuk dogru düzgün kosmasini bilmiyoki. Hem tek forvetle nasil oynatir bülent hoca, onu anlamakta güclük cekiyorum, acikcasi. Sivasin en büyük hatasi Herve Tum gibi yildiz futolcuyu göndermekle oldu. Bu sene isimiz vallaha cok zor arkadaslar.

Yadigar Barcin 29.07.2009 13:35

Ne Bilicaymis beeeee, Defansi tek basina koruyormus, Yasin denen adam degil onda biri yüzde biri olamaz bilicanin, madem para lazimdi sattiniz, sadece paraya satsaydinizya, hem cok ucuza gitti hemde karsiliginda büyük kazik yedik ve Yasin denen kazmayi kaptirdilar bize....
Acil transfer, yoksa kümede kalmaya oynayacagiz, yeni Transferlerin icinde ise yarayacak bir adam yok, Kriz masasi toplanmasi lazim ve gereginin acilen yapilmasi lazim, bu isleri bizim size anlatmamiza gerek yok, bizim gördügümüzü sizin dünden görmeniz lazim, mesleginiz cünkü....
Taraftar artik bikti suc bende kelimelerine, gereginin yapilmasi, taraftarin hakkidir cünkü son iki sezon son haftalarda Sampiyonlugu elden kacirmamiza ragmen hep arkanizda olduk, ama artik bu laflara fazlasiyla doyduk, diyecegim daha cok kelime var ama demiyecegim, gerisi size kalmis.....

MeXeS58 29.07.2009 13:36

[QUOTE=Chestercm;540355]arkdaşlar toplanıp Mecnunu protesto edelim[/QUOTE]

PROTESTO ETTIN BASKANI NE OLACAK ISTIFA ETTI DIYTELIM YERINE KIM GELCEK HA VAR MI ADAYIN BU ADAM SIVASSPORU NEREDEN NEREYE GETIRDI VE ARTIK FENERLE BI ALAKASI YOKTUR BUNA ADIM GIBI EMINIM ARTIK HERSEYINE SIVASSPORA VERIYOR VE SUANDA SIVASSPORUMUZU ONDAN DAHA ILERI TASIYACAK BIR BASKAN YOKKK

_DeReBeYi_ 29.07.2009 13:37

[QUOTE=besyo_cu;539772][B]Evet hocam suç sana ait bu kadar berbat bir takım çıkarmaya hakkın yok. O kadar para kazandık gecen yıl o paralar ile 1 tane adam gibi bir oyuncu alınamazmıydı. Yasin denen kazmayı nasıl oynatırsın hem Diallo hemde Murat Yasinden kat ve kat iyi oyuncular.

Senin yüzünden şampiyonluk gitti şimdide Şampiyonlar liginden elendık. Yeteneğine , becerine güvenımız tam ama artık yeter tam anlamıyla kendını Sivasspor'a ver.

Scoot ekibin maşalah iyi çalışıyor bir tane bile işe yarar yeni transfer yok...[/B][/QUOTE]

[B][I]Aynen katiliyorum yasin denen kazmayi koymus dahansin beline kirdi atti takimin belini oyun kurucu onur boyle sacma duzensiz bir takim olamaz gecen seneki kadroyu istiyoruz elensekte dusssekte o kadro en iyi kadroydu dagitmayacaktin bulent hoca dagitirsan elin ogluda bizi boyle dagitir zelil ederll omotoyossiler namoncheler civelliler alinacak denildi ortada saglam goz dolduracak transfer yok tek forvetle hangi takim basarili olmus simdiye kadar elendik elenmeye bagri rovans macinda adam akilli bi kadro cikartta futbol izleyelim en azindan[/I][/B]

Akartuna58 29.07.2009 13:37

[url]http://www.ajansspor.com[/url]

arkadaslar sivasımızla acayıp derecede dalga gecıolar kendımızı savunalım 8taslıların 6s 7b lılerın dılıne düşmeyelım

siyamas 29.07.2009 13:43

[QUOTE=yigidoss;539818]Ha şunu bileydin Hoca sırf kendi egoların uğruna takımın şah damarını kesip, bütün önemli organlarını söküp attın. Daha önemlisi Sivasspor ruhunu darmadağın ettin. Aldığın bir tane oyuncu da bile ruh yok. Tüm suç bana ait diye edebiyat yaparak bir kenara çekilmek yok. Nasıl dağıttıysan bu takımı öyle de topla ya da valizini sen karar ver. Sivasspor varsa sen varsın yoksa sen de yoksun. Kendini Sivasspor'dan daha büyük görme huyunu bırakıp Sivassporsuz bir hiç olduğunu unutmadan dağıttığın harab ettiğin takımı topla biz yine başımıza tac edelim seni[/QUOTE]

Şu yorum üzerine hiçbirşey sölenemez.bravo arkadaşım.bülent asla sivasdan üstün değil.ona kariyer yaptıran sivasdır.sivas yoksa o bir hiç.tebrik ediyorum seni....

TEHLIKE58 29.07.2009 13:44

Alnimizin teriyle 2 olduk ..5 de yeriz 10da okadar cok şampiyonlar ligine gitmek istiyorsaniz 2 olaydiniz olamadiysaniz konuşmayacaksiniz .
BJK 8 yer FB 0 çekerse bizim 5 yememiz normaldir.
+ geçen seneki oyuncular ozellikle blica olsaydi başa baş dişe diş giderdi bunuda bazi dengesizler hawaya girdiniz felan yazmiş siz neysiniz ws kucumsemişler . Geçen seneki takim ruhu yoktu oyuncularda heycanliydi ..helal olsun Koclarim bnm iyi oynadikar :):):)
begendim

badboysefaa 29.07.2009 13:46

[QUOTE=Chestercm;540355]arkdaşlar toplanıp Mecnunu protesto edelim[/QUOTE]

öncelikle bir sorum olacak sana sivassporlumusun sen yoksa öylesinemi üye oldun?böyle bir düşünce yapısı olabilirmi protesto neden edelim anlamıyorum bundan 4-5 sene önce sivas ligde 2. olacak şampiyonlar liginde oynayacak deseler millet deli olma sivas daha 1. lige çıkamıyor derdi dimi ama sivas şampiyonlar ligi gibi büyük bir arenaya katılma hakkını elde etti benim öfken sinirim yapılan yanlış transferlerde ve gönderilen oyunculardan yana.Elimizde imkan olmasa tamam derim ama büyükte gelir elde etti sivas reklam,iddaa,şampiyonlar liginie katılma hakkı v.b bir çok gelir elde etti ama bunların paraları ile takımın iskeletini bozmadan 3 tane sağlam transfer yapılarak geçilseydi emin olun 5 yemezdik 3 yerdik ama oyun oynayıp 3 yerdik hakkımızda hayırlısı umarım herkez şapkasını önüne alıp düşünür saygılar

MeXeS58 29.07.2009 13:48

[QUOTE=Akartuna58;540365][url]http://www.ajansspor.com[/url]

arkadaslar sivasımızla acayıp derecede dalga gecıolar kendımızı savunalım 8taslıların 6s 7b lılerın dılıne düşmeyelım[/QUOTE]

o laz beyınlı LAZyo lular şu vıdeo yu ızlesınler ondan sonra konussunlarr

[url]http://video.ekolay.net/detay.asp?vid=55000000000011456&cid=40000000000017068[/url]

tekniker58 29.07.2009 13:55

oynanan maç pek iç açmasada belki bir şeyler yapmak için farkına varılmıştır umarım kötü oyun herkesin gözü önünde başka lafa gerek yok yanlız bilinmesi gereken birşey var. düzeltilmesi gereken önemli konular bunun için gereken bir takım şeyler yapılır.

Del Piero 29.07.2009 14:01

[B]acilen defansa ve orta sahaya ve forvete gerçekten kaliteli oyuncular alınmalı...

gelenler gidenleri aratmasın lütfen....

bülent hocam sni seviyoruz sayıyoruz gerçekten bu takımda büyük emeklerin var fakat sil baştan takım kurmak için sence bu sene yerimiydi ! zamanımıydı.[/B]

mesut_tncsvs 29.07.2009 14:19

böyle berbat bir 11 kurarsan suc tabikide sende olur.

ÇATAYAZBUZGIŞ 29.07.2009 14:52

yav hoca suç bende , yok sende bunlar çocukça şeyler....

adına suç demiyelim de hata varya hata şu onuru yasini musayı erseni bu takıma alanda aldıranda.... hata sizlerde yani.

geçen seneki onur ilk 11 imizin vazgeçilmezi oldu .. ben bu çocuğun şahsiyetine değil futboluna söylüyorum... bu hakaret değil eleştiri.

ersen ilk bjk ye geldiği zaman kınamıştım... sonrada trzon aldı hayret???

musa zaten kız futbol takımları varya onda oynayabilir verimli olabilir..

yasin o da tam bir balkon çocuğu yeri balkon...yav şu andırlet maçında ki 4. ve 5. gol tıpkı bir birinin kopyası ikisinde de 23 ve 61 numara var ikisinin arasından andırletli herif gelip golü kazık gibi çakıyor... bu son iki golden dolayı bu ikik futbolcunun istifa etmesi gurur meselesi yapması gerekir... zaten bunlarda biraz karakter olsa idi BİLİCAYI seyreder de ondan biraz karakter dersi alırlardı.

BİLİCA terinin ve kanının son damlasına kadar SİVAS için oynadı ...
krampon altına kellesini koyacak karakterde futbolcular la sivasspor biryerlere gelebilir..

eline iğne batınca kurşun yediğini zannedecek musa onur yasin martinle bi yere varılmaz .... bülent hoca bunu nasıl bilemedi ...yoksa biliyorda bizim bilmediğimiz şeylermi var....cukkalama felan...

sgulturk 29.07.2009 15:06

Cevap: yıııkıııılllllddddddddddddıııı ııııkkkkkkkkk

hoca defans diye bir şey yok, orta saha sıfır. ileride kaleye şutumuz yok. hani senin transferlerin.

geçen sene antep ve istanbul b.b. bizi ne hale soktu. orta sahada top yaapan takımlar karşısında çaresiz kaldık. bunları gördüğün halde bu senek orta saha geçen sendende beter olmuş.

hazırlık maçlarını önemsemeyin dediler. bende neden diye sordum. katılmıyordum bu düşündceye.çünki aynı bozuk oyun ortada idi. bir sürü bahane. demekkki hazırlık maçları doğru göstergeymiş. kendimizi kandırmışız.

messi erman, dünya sıralamasındaki mbemba, beni izleyin diyen ersen, hani nerdeler. 2 top çeviremediler.

Bülent hoca sana az övgüler yazmadım. ama grura kapılıp bakın ben yeni bir takım bile yaparım. demek için. mahvettin. takımı bozmayacaktın. üstelik takım geçen sene bile top çeviren takımlara karşı zorlanmışken. sen dahada kötü yaptım. aynı hatayı antep ve belediye maçlarında da yaptın.

ÇOK ÜZÜLDÜM. AYLARDIR BEKLEDİĞİM MAÇA MAÇA BAKAMADIM. ARADA GİRİP GOLLERİ SAYDIM. ÇOK ÜZÜLDÜM. İNANILMAZ. TÜRKİYE ADINA BÖYLE BİR REZALETE HAKKIMIZ YOKTU. İNŞAALLAH İYİ OLUR. BELKİ BU BİZİM KENDİMİZE GELMEMİZE VESİLE OLUR.

sgulturk 29.07.2009 15:11

balili söylemişti çok hata yapıldı. tum gitmesi yanlıştı diye. üstelik ersen kim ya. demişti. Balili haklı çıktı. helal olsun adam doğru söylemiş. zaten çok sevmiştik onu

SECURITY 29.07.2009 15:15

mantikli dusunup oyle cevap yazin laf ebeligi yapmayin!!!!

Bulent Uygun suc benim demekle gercekten kendi sucu oldugu icinmi yoksa

sahada topu iskalayan futbolcularin sucunu yuzlerine vuraramak sporcularin

bozuk olan motivasyonunu sezon sonuna kadar duzeltilemiyecek halemi

getirmeliydi!!!

Sivasspor bizim sivassporda oynayan oyuncularda!!!!!!!!!!!!

Bulent uygununda hatasi var oyuncularinda

Anderlecht Sivasa 5 gol atacak kapasitede olan bir takim degil diger maclarini

seyrederseniz Anderlectin kac gol yedigini sayarsiniz

sivasspor tam olarak hazirlanamamis

hatasi olan hatasini gorur ders cikartir buda bir erdemliktir

erem 29.07.2009 15:40

[QUOTE=sivasli215;539869][B]takımı eleştirmek suç mu peki?

takım göz göre göre eriyor ve hala diyorsunuzki bu takım iyi şeyler yapacak!

şu yasini onuru uğuru takıma transfer edeceklerine bilicayı baliliyi tumu dialloyu elde tutsalardı, en azından şampiyonlar ligi gibi bir organizasyonda boy göstereceğimiz sırada!

bugünki ve hazırlık maçlarındaki futbol göstermiştirki sivasspor kötü yoldadır, buna birilerinin dur demesi gerek.sahada bugün sivasspor takımı yoktu ama onu izlemeye gelen 1000den fazla gurbetçimiz vardı, onları boynu bükük yollamaya ne hakları vardı?

bu sene anadolu takımları öz. gaziantep, bursa eskişehir ve ankaragücü iyi transferler yaptılar.biz anadolunun çıtasını yükselttik. belki bu takımlarda ilk 5 e oynayacaklar. biz bu durumda son 5e oynarsak ayıp olmaz mı?

ben bir taraftar olarak bunu görüyorsam klübün içindekilerde görmeliler.takım kötü yolda, lütfen geç olmadan önlem alın. bu takım buralara kolay gelmedi, kolayda inmesin lütfen[/B]:mad::mad::mad:[/QUOTE]

herkesin eleştirisi senin ki kadar yapıcı olsa ben onları yazmak zorunda kalmazdım hocayı hükümetin önünde asacaklar nerdeyse benim eleştirim o tip yazanlara. artı bilicanın yerinde sen olsan kalır mıydın. yada takımdaki tek sivaslı olan hayrettine teklif yapsa fener hayrettin kalır mı. ibrahim toraman gelsin o zaman sivaslı nede olsa. biraz profesyonel ve mantıklı olmak lazım. biz şampiyonlar ligine katıldık ama başarısız olduk. takıma sahip çıkmaya devam etmek lazım istikrar sayesinde başarılı olduk biz yine istikrarlı olmalıyız.

Besyo_cu 29.07.2009 15:44

Uygun'un UEFA beklentisi

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Belçika'nın RSC Anderlecht takımına 5-0 yenilen Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ''Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir'' dedi.

Uygun, kişisel web sitesinde yaptığı açıklamada, RSC Anderlecht karşısında aldıkları 5-0'lık mağlubiyeti değerlendirdi.

Avrupa tecrübesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Uygun, şunları kaydetti:

''Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir. Yeni yapılanmadaki sakatlıklar ve transferdeki bazı olumsuzluklar bizi etkiledi. Mağlup olduk, özür diliyoruz. Buradaki suç tamamen bana aittir. Kendi evimizdeki maçta gerçek futbolumuzu yansıtmaya çalışacağız. Bu iş tecrübe işi. Rakibin tecrübesi hat safhada. Yapmamamız gereken basit hatalar sonucunda böyle bir yenilgi aldık. Bir an önce formumuzu ve takım kurgumuzu oturtmak adına ikinci maça çıkacağız. UEFA Kupası'nda çıkacak rakibimizin durumuna göre hazır olmamız lazım. Transfer sanırım lazım olacak.''

58cebeci58 29.07.2009 15:45

sivassporumuza bu denli yüklenilmesi yalnıs.sivasımız kendi kapatisesini yakaladı sınırlarını zorluyor oda olacak insallah.bazı kendini bilmez insanlar sivas gittide ne oldu keske trabzon veya istanbul takımları gitseydi diye görüs bildiriyor tamam haklılar diyelim onlar ilk gittiklerinde azmi yiyorlardi düne kadar 8 yiyen besiktas 5 yiyen galatasaray 7 yiyen fener bahce var onlar bunu cokmu iyi basariyorlar.biz birmac yaptık galip gelemedek fener 6 mac yaptı sıfır cekti cimbom 6 mac yaptı 1 puan alabildi besiktas ise nadir cıktıgı ligde puanlar almıs ama 70 li yıllarda kalan 8-0 yeniliyor birsey olmaz deniliyor sivas yenilince ne isi var deniliyor kendini bilmezlere diyorumki kendi musurunuzda tas arayın ligden düssede sivassporluyuz anadolunun yıldızıyız türkiyenin parlan yıldızıyız sampiyon sivasspor........

Kaannn 29.07.2009 15:49

Arkadaslar size bir sey söyleyeyim.. Bizim henüz avrupa heyecanımız bitmedi daha Uefa Avrupa Ligi heyecanımız olacak... Orada da ön eleme oynayacağız ama ben mucizelere inanırım ne olursa olsun umudumuzu yitirmemek lazım Bülent Hocamız ne kadar suclu olsada futbolcularımızın hiç mi sucu yok basit hatalar yüzünden yenilmis 5 tane gol tamam benimde fazla bi umudum kalmadı ama en azından hala uefa grup sansımız var o yüzden avrupa heyecanımız hala devam ediyor...:) :rolleyes:

g-unıt058 29.07.2009 15:49

BÜLENT HOCA GENELDE HEP BU LAFI FENERBAHCE MACLARINDAN SONRA SÖYLERDİ AMA ARTIK ANDERLECHT MACINDAN SONRADA SÖYLEDİ SEN ELINDEKI BİLİCA YI FENERE PEŞ KEŞ ÇEK TUM U YOLLA BALILI YI YOLLA PARAYA KIYIP ADAM AKILLI TOPCU ALMA GIT 2 INCI 3 UNCU LİGLERDEN FUTBOLCULARI TOPLA SONRADA BASARI BEKLE VE EN SONUNDA BUYUK BI HEZIMETE UGRA EN KARLI CIKAN TAKIM SİVAS SAYESINDE BEŞİKTAS OLDU BESIKTAS TURU GECMESI HALINDE SİVASIN ALACAGI 5 MİLYON EURO YU VE HAVUZ SISTEMINDEKI PARAYIDA BJK ALCAK YANI BU SENE TOPLAM BESIKTAS 17.1 MİLYON EURO ALCAK HEMEN HEMEN BUNU 5-7 MİLYON EURO SU SİVASIN HEDİYESİ :mad:

g-unıt058 29.07.2009 15:50

[QUOTE=Kaannn;540484]Arkadaslar size bir sey söyleyeyim.. Bizim henüz avrupa heyecanımız bitmedi daha Uefa Avrupa Ligi heyecanımız olacak... Orada da ön eleme oynayacağız ama ben mucizelere inanırım ne olursa olsun umudumuzu yitirmemek lazım Bülent Hocamız ne kadar suclu olsada futbolcularımızın hiç mi sucu yok basit hatalar yüzünden yenilmis 5 tane gol tamam benimde fazla bi umudum kalmadı ama en azından hala uefa grup sansımız var o yüzden avrupa heyecanımız hala devam ediyor...:) :rolleyes:[/QUOTE]

NE MUCİZE AMMA SİVAS BU ANDERLECHT I ELESIN BEN KAFAMI KESERİM ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:52.