![]() |
Cevap: KİM GELECEK
cok haklısın abicigim hemde cok
|
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
[B]Hemen hemen tüm yorumları okudum içerisinden gerçek manada takımı için olumlu olumsuz düşüncesini yazanda var kimi ise sırf milleti kışkırtmak için yazanda var...
Evet takımımız ligdeki pozisyona bakar isek hocamızın çoktan kovulması gerekirdi. Çünkü takımın durumu apaçık ortada. Sadece ligde bir puan almış her zaman taraftarına galibiyetlere alıştırmış yenilirken bile mücadelesiyle ön plana çıkarmış taraflı tarafsız herkesin gönlünde ayrı bir yerimiz olmuştu. Şampiyonluk yolunda herkes bizi desteklemiş biz ise bununla övünüp bununla gurur duymuştuk. Şimdi ise alışagelmemiş bir durum söz konusu. Takım son üç maç hariç ne mücadele etti nede eski görüntüsünden bir nebze olsun bizlere kendi gücünü gösterebilmiş oldu. Bu durumun oluşmasında burda forumda yazı yazanından tutunda başkanına kadar suçu vardır. Daha ligin başındayız. Aldığımız bir puan var ve son oynadığımız üç maçı göz önüne alırsak takımda ciddi anlamda düzelme var. Denizli maçında ki penaltımız verilse idi Bursa ve İstanbul maçlarında şans yanımızda olsa idi şimdi bu forumda bu konu oluşmayacak burada şiddetle Bülent hocamızı destekleyenler şimdi Bülent hocamızı yere göğe sığdıramayacaktı... Ben ne Bülentciyim nede Mecnuncuyum. Ben sadece Sivasspor aşığıyım. Türk futbolu eğer dünya üzerinde bir yerlerde değil ise gerek yabancı gerekse Türk hocalarına gösterilmeyen sabırsızlıktan dolayıdır. Biz Türk milleti olarak sabırsız bir milletiz malesef. Gerek takımı eleştirenler gerekse hocayı ve yönetimi eleştirenler biraz sabır arkadaşlar. Bu takım nasıl bizim göğüsümüzü yere eğdirdiyse gene göğsümöüzü yukarı kaldırmasını bilecektir. Herkes değişir yönetim gider hoca gider futbolcular gider. Ama değişmeyen birşey vardır oda Sivasspor ve büyüklüğüdür....[/B] |
Cevap: KİM GELECEK
[QUOTE=Murat ARICI;566808]KİMİN GELECEĞİ ÖNEMLİ DEĞİL BU KADROYLA BİZİM GÜCÜMÜZÜN YETECEĞİ BİR TAKIM YOK..DEVRE ARASINDA TARNSFER YAPILMAZSA BU LİG BİZE FAZLA..[/QUOTE]
aynen katılıyorum kardeş şu durumda ligde yeneceğimiz takım yok sonuncu kasımpaşa bile bizi yener |
[QUOTE=yerliturkuaz;566818][B]Hemen hemen tüm yorumları okudum içerisinden gerçek manada takımı için olumlu olumsuz düşüncesini yazanda var kimi ise sırf milleti kışkırtmak için yazanda var...
Evet takımımız ligdeki pozisyona bakar isek hocamızın çoktan kovulması gerekirdi. Çünkü takımın durumu apaçık ortada. Sadece ligde bir puan almış her zaman taraftarına galibiyetlere alıştırmış yenilirken bile mücadelesiyle ön plana çıkarmış taraflı tarafsız herkesin gönlünde ayrı bir yerimiz olmuştu. Şampiyonluk yolunda herkes bizi desteklemiş biz ise bununla övünüp bununla gurur duymuştuk. Şimdi ise alışagelmemiş bir durum söz konusu. Takım son üç maç hariç ne mücadele etti nede eski görüntüsünden bir nebze olsun bizlere kendi gücünü gösterebilmiş oldu. Bu durumun oluşmasında burda forumda yazı yazanından tutunda başkanına kadar suçu vardır. Daha ligin başındayız. Aldığımız bir puan var ve son oynadığımız üç maçı göz önüne alırsak takımda ciddi anlamda düzelme var. Denizli maçında ki penaltımız verilse idi Bursa ve İstanbul maçlarında şans yanımızda olsa idi şimdi bu forumda bu konu oluşmayacak burada şiddetle Bülent hocamızı destekleyenler şimdi Bülent hocamızı yere göğe sığdıramayacaktı... Ben ne Bülentciyim nede Mecnuncuyum. Ben sadece Sivasspor aşığıyım. Türk futbolu eğer dünya üzerinde bir yerlerde değil ise gerek yabancı gerekse Türk hocalarına gösterilmeyen sabırsızlıktan dolayıdır. Biz Türk milleti olarak sabırsız bir milletiz malesef. Gerek takımı eleştirenler gerekse hocayı ve yönetimi eleştirenler biraz sabır arkadaşlar. Bu takım nasıl bizim göğüsümüzü yere eğdirdiyse gene göğsümöüzü yukarı kaldırmasını bilecektir. Herkes değişir yönetim gider hoca gider futbolcular gider. Ama değişmeyen birşey vardır oda Sivasspor ve büyüklüğüdür....[/B][/QUOTE] abicigim sanırım sende sabır diyenlerdensin tamam takım süper futbol oynar sabır ederiz sanşızdık deriz ama sivas futbol oynamıyor ki |
mert can inanki sivaslıyım ve her maça gidiorum söler msiin iyi futbol oynuyoz muu
|
Bir iki once hafta bende onu savunuyordum AMA artik yeter! Istikrar ne istemiyorum, tek istedigim sey bu adam'in Sivastan uzaklasmasi. Belki takim yinede kotu oynar, ama en azindan hergun ayni seyi soyleyen bir antrenorden kurtulmus oluruz, hem kredisinin yarisindan fazlasi gitti. 7/12
|
futbolun güselliklerini yansıtıyoruz hocaya göre:)
|
istifa kelimesi cok oluyor .bülent hocamiza 2.3 senedir basaridan basariya kosarken ne güzeldi degilmi .bence bülent hocadan baskasi bizee care olamaz.daha da kötüye gideriz.hep beraber destek olalim köstek degil gercek olanda bu biz sivaslilar olarak sonuna kadar tam destekliyoruz .bülent hocamizi insallah bu kötü günler cok yakinda geride kalacak göreceksiniz
|
hoca değişikliği bizi yüceltmez aksine çıkmaz bir girdabın içine iter
hoca değiştirmek çözüm ve başarı getirmez antalyaspor macını kazanacağız ve uyuyan dev uyanacak selamlar Salih Kılıç |
[QUOTE=yigido_furkan;566804]gecen sene takım şampiyonluga oynadıgındada stada anca bukadar taraftar gelıyodu. son 3 4 mac harıc hangı macta stad doldu. Sivasa son uefa sampıyonu geldı stad yarı yarıya bos. ne buyuk marıfet kombıne alınmıs. sen 1 oyuncuya nekadar para verılıyor bunların prımı yada aylık gelırı felan hıc dusunmuyosun sanırım. ayrıca bnım taraftarlıgıma laf etmek sana düşmez. bnım yasım 19 ögrencıyım ama asla mac kacırmam.1 hafta hesabımı yapar macımı kacırmam. bunu sana istersen ıspatlarım elımde gıttıgım macların bıletlerı hepsı var. ısterse bu takım 3. lige düşsün yine giyer formamı alır kaşkolumu giderim macıma. sen bundan 4 yıl oncekı yagmurlu cuma aksamındakı manısa macına gıttınmı yada 2.ligteyken 4.sırada girdigimiz son haftada 2. olup play ofa cıktıgımızdakı sevınc turlarına cıktınmı bn cıktım. 2. ligte şampiyonluga oynadıgımız kac deplasmana gittin. bnım Sivassporluyum ıyı gunde kotu gunde iyi günde sivaslı kotu gunde ıst. yalakalıgı yapmam. takım 7 macta kotu sonuc aldı dıe takımdan soguyacaksan hıc gelme maca daha ıyı.[/QUOTE]
Bak sevgili hemsehrim Benim senin sahsinda taraftarlik tarmak gibi niyetim yok.. ayarica sana cevap olarak yazdigim yazi senden cok.. senin düsünce olarak dillendirdigin düsüncenin ve o anlayisin Asil sahiplerinedir..(5.tl lik seyirci kavrami) sende buna vurgu yapmistin.. Taraftar degil seyirci yada 5 lira verip gitmezler vb.... .senin gibi gencler ilede yapacagimiz tek sey dogrular üzerine fikir yürütmek olur. sonuc cikarabilirsek!!! Bana deplasmana gittinmi diyorsun. bak yigenim Ben avrupada kaliyorum Eger deplasman sayilirsa özellikle gecen yil sirf SivasSpor maclarini izlemek icin 5-6 kez hafta sonu kimi zaman 3 kimi zaman 5 arkadasimla beraber gelip geri döndügümüz maclar oldu.. Izin icin gelip seyretigim maclari saymiyorum!!!!! Avrupadaki gerek hazirlik gerekse sampiyona maclarinada gitmisizdir.. ama bütün bunlara ragmen ben siz gencler kadar olamam.. benim vurgulamaya calistigim sey kim ne kadar kattiyorsa o okadar taraftardir degil. cebindeki 10 lirasinin 5 lirasini mac bileti icin veren taraftar benden daha degerlidir. babasindan aldigi 10-20 lira harcligin 5 lirasini bilete veren benden daha degerlidir. sevgili yigenim benim vurgulamaya calistigim bu Taraftara 5 liralik seyirci degip asalanmasi... bu yaklasim cok cirkin ve kendi insanini hafife alan hatta aynaya bakma ihtiyaci olmayanlarin yaklasimidir.. Diger Sordugun soruya gelince degerli hemsehrim. Bir futbolcunun takima maliyetini gayet iyi bilirim.. hatta 24 futbolcunun maliyetinide bilir hesabini yapabilirm.bunu yaparken süperligde kalmayi basaran en alt siradaki takimin yillik gelirini bildigim gibi 13-14 tirilyon kasasina gelir saglar... ligi üst siralarda tamamlayan takimlarinda gelirlerini bilirim. (Havuz sisteminden fedarasyon gelirlerine diger yandan sans oyunlari (idda.toto.loto) reklam ve sponsor ve taraftar üzerinden elde edilen ve Transfer gelirlerine kadar bilirim. bizim gibi anadolu kulüpleri 25-30 tirilyon gelir saglar gecen yilki gelirimiz 3 büyük diye tabir edilenlerden Daha fazladir..onun icin diyorumki son dört yilda 70 tirilyona yakin para takimin kasasina girmistir ve bunun yarisi bile kullanilmamistir.. bakma sen transfer markta öyle sisirilmis fiyatlara git futbolculara konus bakalim hangisi yilda 300 bin kazaniyor....Bizim söylemeye calistigimiz sey kaynaklarin dogru kullanilmasi ve sirf menejerlikden biri kazansin oda bize kazandirir mantigi ile haraket edilmesin birazcik Para düsünmek ceplerini sisirmek yerine Varsa birazcik Sivaslilik bu takimin kaynaklarini dogru ve yararli islere kullansinlar.. O formada tüy bitmemis yetimlerin hakki var... O kulüp 40 tane gencececik fidanini bu ugurda topraga vermis tek sehrin Külübüdür .. O kulübün basina ve teknik yönetimine gelenler Bunun agirligini hissedip görev yapmali.. 5 liralik adam dedikleriniz bu ugurda kirk can vermis... Kulüp adina yöneticiler adina taraftari asalamak büyük bir saygisizlikdir ... yapilmasi gereken bir kurusun hesabini yapip bacaklari titreyerek agirligini hissederek görev yapmak ve saygili olmaktir.... Ama sen illada yine maclara gelme diyorsan.. gelmiyeyim)) |
[QUOTE=giants;566871]Bak sevgili hemsehrim Benim senin sahsinda taraftarlik tarmak gibi niyetim yok..
ayarica sana cevap olarak yazdigim yazi senden cok.. senin düsünce olarak dillendirdigin düsüncenin ve o anlayisin Asil sahiplerinedir..(5.tl lik seyirci kavrami) sende buna vurgu yapmistin.. Taraftar degil seyirci yada 5 lira verip gitmezler vb.... .senin gibi gencler ilede yapacagimiz tek sey dogrular üzerine fikir yürütmek olur. sonuc cikarabilirsek!!! Bana deplasmana gittinmi diyorsun. bak yigenim Ben avrupada kaliyorum Eger deplasman sayilirsa özellikle gecen yil sirf SivasSpor maclarini izlemek icin 5-6 kez hafta sonu kimi zaman 3 kimi zaman 5 arkadasimla beraber gelip geri döndügümüz maclar oldu.. Izin icin gelip seyretigim maclari saymiyorum!!!!! Avrupadaki gerek hazirlik gerekse sampiyona maclarinada gitmisizdir.. ama bütün bunlara ragmen ben siz gencler kadar olamam.. benim vurgulamaya calistigim sey kim ne kadar kattiyorsa o okadar taraftardir degil. cebindeki 10 lirasinin 5 lirasini mac bileti icin veren taraftar benden daha degerlidir. babasindan aldigi 10-20 lira harcligin 5 lirasini bilete veren benden daha degerlidir. sevgili yigenim benim vurgulamaya calistigim bu Taraftara 5 liralik seyirci degip asalanmasi... bu yaklasim cok cirkin ve kendi insanini hafife alan hatta aynaya bakma ihtiyaci olmayanlarin yaklasimidir.. Diger Sordugun soruya gelince degerli hemsehrim. Bir futbolcunun takima maliyetini gayet iyi bilirim.. hatta 24 futbolcunun maliyetinide bilir hesabini yapabilirm.bunu yaparken süperligde kalmayi basaran en alt siardaki takimin yillik gelirini bildigim gibi 13-14 tirilyon kasasina gelir saglar... ligi üst siralarda tamamlayan takimlarinda gelirlerini bilirim. (Havuz sisteminden fedarasyon gelirlerine diger yandan sans oyunlari (idda.toto.loto) reklam ve sponsor ve taraftar üzerinden elde edilen ve Transfer gelirlerine kadar bilirim. bizim gibi anadolu kulüpleri 25-30 tirilyon gelir saglar gecen yilki gelirimiz 3 büyük diye tabir edilenlerden Daha fazladir..onun icin diyorumki son dört yilda 70 tirilyona yakin para takimin kasasina girmistir ve bunun yarisi bile kullanilmamistir.. bakma sen transfer markta öyle sisirilmis fiyatlara git futbolculara konus bakalim hangisi yilda 300 bin kazaniyor....Bizim söylemeye calistigimiz sey kaynaklarin dogru kullanilmasi ve sirf menejerlikden biri kazansin oda bize kazandirir mantigi ile haraket edilmesin birazcik Para düsünmek ceplerini sisirmek yerine Varsa birazcik Sivaslilik bu takimin kaynaklarini dogru ve yararli islere kullansinlar.. o formada tüg bitmemis yetimlerin hakki var O kulüp 40 tane gencececik fidanini bu ugurda topraga vermis bir sehrin Külübü .. O kulübün basina ve teknik yönetimine gelenler Kulübü taraftarini asalamak yerine bacaklari titreyip saygili olacak.... Ama sen illada yine maclara gelme diyorsan.. gelmiyeyim))[/QUOTE] vallahi o kadar güsel anlatmışın ki abicigim başka söz söleyemem taraftar dedigiminz bi grup var kendilerini taraftar sanıyolarsa dakika 1 sivas gol gol gol die başlıyolarr :) onlar taraftar biz seyirciyizz |
yapmayın arkadaşlar şimdi destek zamanı ama biz gene köstek oluyoruz lütfen hiç kimsede bülent uygun yalakalığı diemez ii ken nie öle demiodunuz tüm gruplar birleşsin taraftar görsünler
|
kaçtane grup varki ve kaç kişşiden oluşuyor
|
istifa bülent abi :mad::mad:nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
bence de istifa etmeli. ya ben anlamıyorum arkadaşlar tamam bi kaç yıldır takımı iyi yerlere getirdi, ama o zaman takım küme düşssün, bizde sivas'ı geçen sene 2. yaptı olsun diyelim. varmı böyle bi şey ya. geçen sene federasyondan bi sürü para alındı galibiyelrden sonra, oyuncu sattılar ordan da para geldi. ama alınan oyunculara bakın tamamen fos çıktılar. ersen martini görüyosunuz direk dibinden topu outa atıyor. transfer politikasının yanlışlığı yönetime ve hocaya aittir. bu sene takımda bi sıkıntı var. hocayla oyuncular arasında yada hoca yönetim arası bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. eğer bülnet hoca hırsını şevkini kaybettiyse tutmanın bi anlamı yok. zaten illaki bi gün gitmiycekmi bu takımdan.
|
batan gemiyi önce fareler terkeder !!! Burda bülent uygun istifa etsin takım düzelir diyenler bu takımın nerden geldiğini unuttunuz galiba herkes kendince yorumlar yapıyor bu takım şampiyonluğa giderken nerdeydi bu millet istanbul gibiyerde takım liderken 15 kişiyle takım karşılıycaksın sen takımına sahip çıkmıycaksın sonrada düştümü bülent uygun diyeceksin arkadaşlar önce takımımıza sahip çıkalım .büyük takımların taraftarı gibi takımı desteklemiyoruz ama iş istifaya geldimi onlerdan aşağı kalmıyoruz...
|
[B]istifa diyen kardeşlerime desemki bi teknik direktör getirde takımın başına koy desem klavyenin başından kaçar yazması kolay bende yazıyorum önemli olan gelecek olan kim ne verebilir başka bi takımmı kuracak yoksa aynı takımla devam edecek tabiki şu kötü dönemde yapılacak bi değişiklik bence takıma daha çok zarar verir buda benim kendi görüşüm[/B]
|
7 maç sonrasında 1 puan.önceki yıllara göre sivasın başarısızlığı eleştirilerin hatta eleştiriden öte hakaret düzeyine gelmiş ve bu durum duyarlı taraftarlarca engellenmeli.Ben halen teknik ekibe ve yönetime destek olunması gerektiğine inanıyorum.Kısa vadede şu anki başarısızlığın uzun vadede gelecek başarıyı tetikleyeceği ve motivasyonun ligin sonlarında sivasın konumu üzerinde etki edeceği kanaatindeyim.Herşeye rağmen sivaslıyım, haftaya takımımı desteklemek için 4 eylülde antalya maçında olacağım.içimdeki ses antalya ile yükselişe geçeceğiz.
|
[QUOTE=ayna26;566918]7 maç sonrasında 1 puan.önceki yıllara göre sivasın başarısızlığı eleştirilerin hatta eleştiriden öte hakaret düzeyine gelmiş ve bu durum duyarlı taraftarlarca engellenmeli.Ben halen teknik ekibe ve yönetime destek olunması gerektiğine inanıyorum.Kısa vadede şu anki başarısızlığın uzun vadede gelecek başarıyı tetikleyeceği ve motivasyonun ligin sonlarında sivasın konumu üzerinde etki edeceği kanaatindeyim.Herşeye rağmen sivaslıyım, haftaya takımımı desteklemek için 4 eylülde antalya maçında olacağım.içimdeki ses antalya ile yükselişe geçeceğiz.[/QUOTE]
benım ıcımdekı hıs 4 haftadır yanıltıyor benı. umarım sende yanılmazsın:) |
İNADINA BÜLENT UYGUN
SEYİRCİLERİMİZ YİNE KONUŞMAYA BAŞLADI. BÜLENT UYGUN İSTİFA DEMEYE BAŞLADI. HATTA UTANMADAN RESİM BİLE HAZIRLAMIŞLAR AMA BÜLENT HOCA BU TAKIMA ÇOK BÜYÜK BAŞARILAR YAŞATTI. O TAKIMI DEVİR ALDIĞINDA 17. SIRADAYDIK VE BİZİ NERELERE TAŞIDI BUGÜN YİNE 17. SIRADAYIZ AMA TEKRAR HERŞEY DÜZELECEK BİZ HERŞEYE RAĞMEN BU TAKIMIN ARKASINDAYIZ. BAZI UTANMAZLAR İSTİFA DİYEBİLİR AMA BİZ HOCAMIZA GÜVENİYORUZ İSTİFA İSTEYENLER GELMESİNLER STADA.
|
sivasspor yönetimi bülent uygun a teşekkür edip artık göndermesi lazım.çünkü takıma zarar vermeye başladı ,hocanın da bu gerçekleri görüp istifa etmesi gerekiyor.
|
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ?
21 puan dan sadece 1 puan alan hic bir TD in takim basin da kalma luxu yok..
|
[QUOTE=effenberg;566931]21 puan dan sadece 1 puan alan hic bir TD in takim basin da kalma luxu yok..[/QUOTE]
o resmi hemen kaldır bu takımın hocası bülent uygun beğeniyorsan bu var beğenmiyorsan destekleme bırak git sivassporun sana ihtiyacı yok |
[QUOTE=sinan-58;566933]o resmi hemen kaldır bu takımın hocası bülent uygun beğeniyorsan bu var beğenmiyorsan destekleme bırak git sivassporun sana ihtiyacı yok[/QUOTE]
Buna sen karar veremesin ancak görevli arkadaslar uygun bulmaslarsa silerler........ |
[QUOTE=effenberg;566931]21 puan dan sadece 1 puan alan hic bir TD in takim basin da kalma luxu yok..[/QUOTE]
[B]bülent hocayı değilde aklından geçen kimse onu koysaydın daha mantıklı olurdu varmı böyle bi tavsiyen :)[/B] |
[QUOTE=effenberg;566936]Buna sen karar veremesin ancak görevli arkadaslar uygun bulmaslarsa silerler........[/QUOTE]
sende bülent hocanın takımda kalıp kalmıyacağına karar veremezsin görevli (gerçek taraftar) uygun bulmazsa istifa eder |
[QUOTE=sinan-58;566944]sende bülent hocanın takımda kalıp kalmıyacağına karar veremezsin görevli (gerçek taraftar) uygun bulmazsa istifa eder[/QUOTE]
Arkadasim simdi kisisel polimigin anlami yok... Tabiki benim karar verme gibi bir yetkim yok ama bir taraftar olarak kisisel hakaret etmeden tepkimi koyma yetkim sinirim vardir . |
[QUOTE=effenberg;566947]Arkadasim simdi kisisel polimigin anlami yok...
Tabiki benim karar verme gibi bir yetkim yok ama bir taraftar olarak kisisel hakaret etmeden tepkimi koyma yetkim sinirim vardir .[/QUOTE] senin anlamadığın nokta sen ve senin gibiler taraftar değil seyirci taraftar iyi gününde kötü günde aynı duruşu sergileyenlerdir |
11.haftaya kadar merak ediyorum kaç puan alıcaz
|
Bu takimi bu duruma getirenler kimlerse adam gibi cikip taraftara ben yapdim demesinide bilmeli yoksa kazan kaynadi dibi tutdu icinde yanacaklar var bunu adam gibi söylemeyenler maczamani icerisinde cikacak olaylari önleyemezler bunlari hesaba katmalarini ve iyi düsünmelerini tavsiye ediyorum .Bicak kemige dayandi birileri veya bir kac kisi acilen bir aciklama yapmali susdukca Taraftar patlamaya hazir bir barut ficisina dönecek,bir zamanlar TV 58 de Sporprogrami yapanlar Elestirenler atip tutanlanlar ahgam kesenler savuranlar simdi konusmuyorlar ve hic elestirmiyorlar ne oldu yoksa korktularmi aman bir sey olurda sorumlusu biz oluruz diye ciz etdiler bizim simdi onlara ihtiyacimiz var onlarin konusmalarina elestirilerine Cünki onlari yönetim ve Teknik heyet görüyor ve öteside Spor yorumculari görevlerini yapmak zorundalar onlar görevini yapmazsa takim kankaybindan gidecek can cekiyor bunlari yaparlarsa cesaretle yönetimde cesaretle üstüne düseni yapacaktir diye düsünüyorum yani TV 58 Bizim sesimiz Kulagimiz Gözümüz olmak zorunda onlardan cesaretle Takimin iyi yolla gitmesi icin elestiri ve zaman zaman yöneticileri Programa cikarip bu gidisin cevabini sormalilar bundanda taraftar haberdar olmali yoksa Mezar Hazir Kefen Bicildi Yer kaldi Takim öldü. sesimizi duyun bize ses verin
|
İstifa etmemeli
ben hocamıza güveniyorum selamlar Salih Kılıç |
[COLOR="Green"][FONT="Century Gothic"][B]bazilari oyle bir konusuyorki, sanki BUlent hoca gidince yerine gelen baska bir TD 5 mac yenilmezlik mi alacak?? hadi ondan da gectim, Yeni TD gelince yeni oyuncular da mi gelecek, kadro ayni kadro kalacak, ve bizimkiler yine gol atamiyacak, is sadece Hocada bitmiyor, futbolcularada buyuk gorev dusuyor...[/B][/FONT][/COLOR]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]ETMESİN BÜLENT HOCAYA BİZİM DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ OLCAK GİDEN GELENİ ARATIR [/B][/FONT]
|
bence bu sene gitmesi lazım. niye derseniz, adamlar futbolcuları sattılar, aldıkları futbolcular ortada. alınan satılandan iyi olmalıdır. futbolcuları4 sattılar, ceplerini doldurdular. başka ne olabilir. bir takım koşmuyorsa, oynamıyorsa bunda kimin suçu vardır. tabiki takımın başındakilerin. versinler cezayı bakalım oynuyorlar mı oynamıyorlar mı. ama bunlara bir şey denmiyorsa bunun arkasında bir şey aranır.
|
[QUOTE=adalet60;566993]bence bu sene gitmesi lazım. niye derseniz, adamlar futbolcuları sattılar, aldıkları futbolcular ortada. alınan satılandan iyi olmalıdır. futbolcuları4 sattılar, ceplerini doldurdular. başka ne olabilir. bir takım koşmuyorsa, oynamıyorsa bunda kimin suçu vardır. tabiki takımın başındakilerin. versinler cezayı bakalım oynuyorlar mı oynamıyorlar mı. ama bunlara bir şey denmiyorsa bunun arkasında bir şey aranır.[/QUOTE]
GÖNDERİLEN OYUNCULAR PARA İÇİN DEİL GİTMESİ GEREKTİĞİ İÇİN GİTTİ BAŞKANIMIZ İSTANBULDAKİ İFTAR YEMEĞİNDE HEPSİNİ BİZLERE ANLATTI GÖNDERMESE ADAM PARASINI ALIP TIPIŞ TIPIŞ GİDECEKTİ AMA BAŞKAN NE YAPTI ONLARI PARAYA ÇEVİRDİ KÖTÜ TRANSFERLER YAPTI AMA BAŞKANIMIZIN KURMUŞ OLDUGU TAKIM DAHA OTURMADI YHAİ BU KATIM SENEYE BAŞARILI OLACAK DEMEK İSTİYO |
ben ibrahim şimşek.maraton b p-21 numaralı kombinenin sahibiyim. tokat niksarda çalışıyorum.ama kombinem var.300 lira verip aldım.laf atan kardeşlerim.bu zamana kadar hiç bir menfaatim olmadı sivastan yada bülentten.sapına kadar sivaslıyım.o kadar.bülent hoca bunları aşacaktır.merak etmeyin.bu benim fikrim.saygıyla
|
[QUOTE=ONUR;566285]Tam da beklediğim başlık.Sezon sonuna kadar devam Bülent hoca..[/QUOTE]
aynen devam isterse 18. olsun yinede devam |
[QUOTE=kakikli;566280]bülent uygun karakter yoksunu, bazı taraftarlar dahada karakter yoksunu.
hala yalakalık yapıyorsunuz, sizlere yazıklar olsun. buradada insanlara sövme cesaretini nereden buluyorsunuz, yüreğin varsa stada gel stadda çıkar sesini vicdansız terbiyesiz:mad: ama bu adamda cidden karakter sorunu var eğer adamsa bugün gider, ama bu adama destek verenlere yazıklar olsun başka bir şey demiyorum...[/QUOTE] bülent burdaki insanların anasımı babasımı maddi bi beklentilerimi warda yalakalık yapsınlar adam gibi yorumunu yaz |
[QUOTE=tonusluyum;566998]bülent burdaki insanların anasımı babasımı maddi bi beklentilerimi warda yalakalık yapsınlar adam gibi yorumunu yaz[/QUOTE]
AZINA SAĞLIK YÜREYİNE SAĞLIK EYW. |
[QUOTE=kakikli;566280]bülent uygun karakter yoksunu, bazı taraftarlar dahada karakter yoksunu.
hala yalakalık yapıyorsunuz, sizlere yazıklar olsun. buradada insanlara sövme cesaretini nereden buluyorsunuz, yüreğin varsa stada gel stadda çıkar sesini vicdansız terbiyesiz:mad: ama bu adamda cidden karakter sorunu var eğer adamsa bugün gider, ama bu adama destek verenlere yazıklar olsun başka bir şey demiyorum...[/QUOTE] karakter yoksunu olan sensin ben her hafta stattayım antalya maçında bülent hocamızı trübüne çağırıp desteğimizi vereceğiz siz sadece seyirci olursunuz iyi gün dostu biz taraftarız biz çekirdekçi değiliz biz ruhsuz i... deiliz biz maça gidiyoruz sinemaya gitmiyoruz beğeniyorsan bülent hoca var beğenmiyorsan bırak git not(bir kere bile bülent hoca ile yüz yüze görüşmedim) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:52. |