![]() |
-->: HAYRETTIN YERLIKAYA
Hayrettin gecen sezon teklifler aldiktan sonra simardi ve iyi oynayamadi. Insallah daha cok basarili olur.
|
--->: HAYRETTIN YERLIKAYA
hayrettin bnm adamım laf yhok..
|
hayrettinle hamza yerlikaya akraba degiller
|
hayrettinin tecrubeye ihtiyaci varmis adam 8 yildir sivassporda oynuyor 2.ligde sampiyonluk yasadi tum basarilarda payi var adam onca teknik drektörle calisti daha ne tecrube alacak bomba gibi adam sivasin cocugu basarilar sana CINGAN HAYRO :)
|
ONUNLA SIVASSPORDA OLANLARDAN KIM VAR SÖYLESENIZE MUHAMMED SEKER VARDI BERABER ALT YAPIDAN CIKTILAR SIMDI BERDE MUHAMMED SÖYLESENIZE ADAMIN GÖZÜ DISARDA DEGILDI MEMLEKETINDE OYUZDEN BU KADAR ELESTIRILIYOR O YÜZDEN ADAMI GÖRMÜYORUZ ELIMIZDEN KACINCA ANLARIZ DEGERINI OZAMANDA BIZE BI FAYDASI OLMAZ IBRAHIM TORAMAN GÖKLERDE SIMDI HAYROYU BEGENMEYENLER ICIN AMA DÜNYANIN EN IYI FUTBOLCUSU OLSA BIZENE SIVASSPORA FAYDASI OLMADIKTAN SONRA...
|
hayro sivasli olan tek topcudur.elin chetkov unun arkasindan agliyorsunuz kendi cocugumuza laf ediyorsunuz.hayro bu takimin sol kanadinin patronudur
|
hayrettin sivassporumuzda oynayan bildiğiniz gibi tek sivaslıdır sivasta doğup sivasta büyüyen öz ve öz sivas çocuğudur ne olursa olsun ona sahip çıkmamız ve destek vermemiz gerekir son zamanlarda eski permansından uzak ama ben inanıyorumki yeni sezonda eski performansına dönecektir her futbolcunun inişli çıkışlı dönemleri olur bu normaldir üç beş hafta kötü oynadı diye bir kenara kaldırıp atamayız bizlere yakışmaz heleki sivaslıysa bu oyuncu sivas halkı ayıp etmiş olur. sivaslılar tek sivassporun var sivassporumuzda oynayan tek sivaslı futbolcun var lütfen sahip çıkalım.
|
zamanında iyi para teklif edilmişti ona. aslında ozaman satmalımıydık diye düşünüyorum bazen.
|
sivasin bagrindan kopmus o sahalara cikmis baskalari gibi basaka takimlara gitmemis oyuzden böyle konusuluyor siz zannediomusunuz hayrettin gidemezdi trabzona galatasaraya kocaeline?
|
HAYRETTIN 1 AY YOK
[B]Sivassporun başarılı defansı hayrettın 4 hafta sahalardan uzak kalacagı acıklandı.... hayrettının 2-2 bıten troıden macında sakatlandıgı soylenıyor.[/B]
kaynak:[url]www.sivasspor.org[/url] |
bu cok kotu bir haber insallah bir an once sahalara doner
|
[B]Ligin ilk haftasına yetişiyor sakin olun hemen panik yapmayın.. Küçük bir burkulma ve sonucunda ödemdir. Meraklanmayın bizim toprağımıza ayak basar basmaz idmanlara çıkacaktır.[/B]
|
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HAYRETTİN!
BUGUN 13 AĞUSTOS 2008 VE HAYRETTİN'iN DOGUM GUNU 28.YASINA GİRDİ UZUN VE SAĞLIKLI BİR ÖMÜR DİLEĞİYLE,DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!
|
--->: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HAYRETTİN!
DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN.Allah yolunu açık etsin.
|
doğum günün kutlu olsun hayrettin .... daha nice sivassporla basarılara....
|
[B]Epey bir yaslanmis Hayrettin ben onu biraz daha genc biliyordum neyse mutlu yillara..
Zamaninda ona gelecegin sol beki diye bakiliyordu...[/B] |
[B]IYIKI DOGDUN HAYRETTIN ABI OLEY[/B]
|
İYİ DOĞDUN HAYRETTİN HEP BERABER DAHA NİCE YILLARA.....
|
Cevap: HAYRETTIN YERLIKAYA
[B]Hayrettin bugün iyi oynayanlardandı.
Skor 1-1 devam ederken Hacettepe bizi ikiye bir yakaladı ama Hayrettin canla başla mükemmel kademeye girip belki de maçın kırılma anında ibreleri bizim tarafa çevirdi.[/B] |
[B]Maç hakkında genel görüşleriniz bölümünede yazmıştım hayrettin mukemmel ters kademeye girdi ve atağı kestı bence macın kırılma anı idi o pozisyon sonra maçı alacagımızı biliyordum orda oyunun kaderi dödu tebrikler hayrettin yerlikaya sanada 58 cok yakışıyor[/B]
|
[B]Hayrettin bugunki maçta süperdi,İnşallah hep böyle devam eder.[/B]
|
aynen konunun yeri burası değil şaşırdınmı :D
|
[I]öncelikle hayrettin yerlikayaya geçmiş olsun diyorum oda bence iyi oynuyor:D[/I]
|
[B]Hayrettin yerlikayayı beğenmeyen arkadaşlar... hayrettinin sivassporumuz için ne kadar önemli bir isim olduğunu son maçlarda anlamışlardır onun eksikliğini mum ışığında arıyoruz..
hayrettin takıma ne zaman girecek arkadaşlar bi bilgisi olan varmı acaba ?[/B] |
Hayrettini cok özledik ins. kisa zamanda geri dönerrr....cok ihtiyacimiz var gecen sene BALILI bu sene HAYRETTIN...
|
[IMG]http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_258797_hayrettinsivas_423.jpg[/IMG]
İYİ ÇIKMIŞ HAYRO :D |
HAYRETTIN YERLIKAYA VE HAMZA YERLIKAYA AMCA COCUKLARIDIR BENIDE YAKIN KOYLUM ONLARIN KOYU ISE SİVAS MERKEZE BAGLI YENIKOYLU
|
iyi futbolcu kim ne derse desin
|
hayrattin her sezon en az on maç oynamaz sakatlıktan ya kaendin e iyi bakmıyor yada kronik sakatlıgı var .in şallah iyleşirde bizi yarı yolda bırakmaz.
|
hayrtettin çek git artık....
topu her ayağına aldığında geriye dönmekten bıkmadın........... .......ok mu var geride............ |
[B]bunu nasıl kaptan yapıyorlar halen ? [/B]
|
[B]çirkin kral hayrettin yerlikaya [/B]
|
çek git artık ya.....................
|
HER SEY GUZEL OLACAK MERAK ETMEYIN
YASINI YOLLAYIN HER SEY DAHA GUZEL OLACAK BANA GUVENIN
|
şşş ağır ol efendi,dönüp mazine bir bak bakalım hayrettinle güldüğümüz kaç maç var.Burda canıyla başıyla ruhuyla oynayan ender fubolcularımızdan birisidir.Önüne gelen futbolculara atar yapar oldu.Tamam ortam gergin ama işin şeyini de çıkarmayın.Andeletdeki maçta burda onu öven övenedi tek ruhunu sahaya yansıtan oydu.Gereksiz gereksiz hele ki hakaret niteliğinde hiç bir mesaj yazmayın lütfen.
|
çek git artık........
şaşkın ördek gibi......... hayrettin kaç maç kazandırdı ya... bana anlatacak olan var mı........ |
ben oldum olası hayrettini sevmem....
bu takımda hayrettinin yeri olmamalı.... adam her topu geriye dönüyor... ben farklı bir adamımı seyrediyorum... bir tane olumlu ofansif atağı yok adamın |
[QUOTE=serdal58;552733]çek git artık........
şaşkın ördek gibi......... hayrettin kaç maç kazandırdı ya... bana anlatacak olan var mı........[/QUOTE] Hayrettine de bunu diyorsanız el insaf,ben çok seviyorum hayrettini belki eskisi gibi oynamıyor ama takımda bu şaşknlıkda belki ayakta duracak futbolculardan birisi.geçen sene ts maçı,ilk yarıdaki fb maçı (2-1) ,inönüdeki bjk maçında çok iyi oynamıştı.ben bu maçlarda onu canlı izledim.Ayrıca yıllardan beri bu takımda emeği var.Siz defansif bir oyuncuya kaç maç kazandırdın diyorsun.Adam golcü değil hücüm oyuncusu değil tutup ne yapsın.Sivasspor şu kötü dönemde iken birde hayrettini kaybederse hiç sağlıklı bir iş yapmaz.Ayrıca hayrettin sadece futbol hayatı ile değil yaşan tarzı olarak da çok iyi bir futbolcu.Sivasda öğrenci yurdu yaptı onlarca öğrenci kalıyor yurdunda.Bundan kimin haberi var.Takımda 58 forma olmalı ve bunu da hayrettin taşımalıdır...Umarım o da sevenlerini üzmeyecek ve futbolunu kendine yakışır şekilde oynayacaktır. |
BEN FUTBOLCULUĞUNDAN BAHSEDERİM...
ÖĞRENCİLERİ YARDIMI BENİ İLGİLENDİRMEZ.... FUTBOLU KONUŞUYORUZ BURDA... TRABZONA ATTIĞI GOLE KENDİ BİLE ŞAŞIRDI...BJK VE FENER MAÇLARI ORTADA...SEN 2-3 HAREKETLE DEĞERLENDİRİRSEN DOĞRU,,,HAYRETTİNDEN İYİSİ YOK.... DEFANS OYUNCUSU MAÇ KAZANMAYACAK HAKLISIN AMA GOL DE YEDİRTTİRMEYECEK.... SON ZMANLARDA NE HALLDE OLDUĞUNU TAKIMIN MAÇLARINDA GÖRÜYORUZ... ÖNCEDENDE BÖYLEYDİ TAKIM İYİ OLUNCA SIRITMIYORDU... 2.HAKKI OLDU HAYRETTİN |
sırıtmaya başladı....
takım kötü.... hayrettin işte bu kadarsın............. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:35. |