SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31207)

SivasZara585858 07.02.2011 15:16

Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

[QUOTE=ölümüne61;690567]Hocam tamam Sivasspor iyi takım kurdu da nasıl Trabzondan kötü değil ?

İyi olsa şu an lider Sivasspor olurdu. Düşme potasında olduğu için rayında gitmeyen birşeyler var.

Son haftalarda iyisiniz ama bu maç için açık konuşmak istiyorum , üzerimizdeki kara bulutları atarsak 3 puana yakın taraf biziz.[/QUOTE]

Sizden Daha iyi takımız Bunu Bu hafta göstereceğiz !

ölümüne61 07.02.2011 15:18

[QUOTE=SivasZara585858;690575]Sizden Daha iyi takımız Bunu Bu hafta göstereceğiz ![/QUOTE]

Hocam bizden iyi olsaydınız şu an küme düşmeye oynamazdınız.

Biz birinciyiz bizden iyi olamazsınız çünkü birinciden daha iyi kimse yoktur ;)

:cool: 07.02.2011 15:19

Bunu sonuç olarak alamasakta şuan Trabzonspor'dan daha iyi takım oyunu oynuyoruz.

SivasZara585858 07.02.2011 15:25

[QUOTE=ölümüne61;690576]Hocam bizden iyi olsaydınız şu an küme düşmeye oynamazdınız.

Biz birinciyiz bizden iyi olamazsınız çünkü birinciden daha iyi kimse yoktur ;)[/QUOTE]

İkinci yarı yeniden kurulan bir takımımız var ikinci yarıdan itibaren sizden daha iyi bir takım olduk zaten bunu bu hafta göstereceğiz ;) Sivas Cehenneminde yanacaksınız hazırlıklı olun !!! ;)

Caner POLAT 07.02.2011 15:28

[QUOTE=ölümüne61;690576]Hocam bizden iyi olsaydınız şu an küme düşmeye oynamazdınız.

Biz birinciyiz bizden iyi olamazsınız çünkü birinciden daha iyi kimse yoktur ;)[/QUOTE]

[B][COLOR="black"]İlk devrede hakemlerle olmadık penaltılarla puan aldınız.3 haftadır puan kaybediyosunuz " şampiyonluk bizim neyimize " diyen seyircisinin sayısı artmış durumda.
Hakemde bize rakip olmazsa 3 puana sizden daha yakınız![/COLOR][/B]

ölümüne61 07.02.2011 15:33

Tahriklerinize karşı cevap vermeyeceğim.
Trabzonsporum gereken cevabı sahada verecek size.

Bizimle uğraştığınız için ne hallere düştünüz. yapmayın kendiniz kaybedersiniz.

SivasZara585858 07.02.2011 16:01

[QUOTE=ölümüne61;690582]Tahriklerinize karşı cevap vermeyeceğim.

Bizimle uğraştığınız için ne hallere düştünüz. yapmayın kendiniz kaybedersiniz.[/QUOTE]

Sen nediyorsun kardeşim bizim forumumuzda olan sensin seni niye tahrik edelim bizde yorumumuzu yapıyoruz sen kendinizi üste çıkarıyorsun sizi bu hafta yenerek asıl cevabı biz vereceğiz !

ölümüne61 07.02.2011 16:04

Tamam hocam sahada göreceğiz kimin yenip yenmeyeceğini.

turks 07.02.2011 16:04

Bizimle uğraştığınız için ne hallere düştünüz. yapmayın kendiniz kaybedersiniz.[/QUOTE]

tak sepeti koluna hadi yürü yoluna sen kendi haline bak biz şampiyonluğa oynadığımızda son haftalara kadar kovaladık sizin gibi 3 maçta 9 puanı eritmedik inşallah daha beter olursunuz en uyuz olduğum takım sizsiniz

SivasZara585858 07.02.2011 16:05

Sizinle uğraşmıyoruz siz kendiniz bizle uğraşıyorsunuz ;) çekemediğiniz için her maç bize küfür ettiniz şampiyonluğa koşuyorduk içten içten kıskanıyordunuz yazıklar olsun size çekemiyodunuz kıskanıyordunuz !

:cool: 07.02.2011 16:09

Sakin beyler.
Konuya devam.

SivasZara585858 07.02.2011 16:11

[QUOTE=:cool:;690595]Sakin beyler.
Konuya devam.[/QUOTE]

baksana ya nasıl küçümsüyor bizi :mad:

turks 07.02.2011 16:12

[QUOTE=SivasZara585858;690596]baksana ya nasıl küçümsüyor bizi :mad:[/QUOTE]

:)kanka bunu sıkıntı etme bir yiğido bin hamsiye bedeldir

SivasZara585858 07.02.2011 16:13

[QUOTE=turks;690599]:)kanka bunu sıkıntı etme bir yiğido bin hamsiye bedeldir[/QUOTE]

aynen konuya devam :)

güneşyurdu 07.02.2011 16:14

[QUOTE=kadirakin58;690395]Türkiye liginin en kemikleşmiş takımlarından birisi gençlerbirliği. Gençlerbirliği bütün maçlarını 3. lig topçularıyla 11 kişi oynasa yine düşmez, bir trik yapar, katekulle yapar yine de düşmez gençlerbirliği. Şuan garibanlar çekişiyor, konya, bucaspor ve sivasspor. Ufak bir ihtimal ama ankaragücü de düşebilir, çok ciddi yönetimsel ve maddi sıkıntıları var, ancak gençlerbirliğinin arkası sağlamdır.[/QUOTE]

HAYIR SON SIRALARAD ELLE TUTULUR OYUNU BAŞTA SİVAS SONRADA BUCA OYNUYOR.BUCAYI ORADA YENERİZ LİG TERCÜBESİ OLMAYAN BİR TAKIM.GENÇLERİN UÇUP GİTMESİ ÇOK ZARAIMIZA OLDU.BEN MAÇI KISM KISIM İZLEDİM GENLERDE HİÇBİR ŞEY YOK.ÇOK KÖTÜYDÜLER AMA ADAMLAR BAL GİBİ 3 PUANI ALIP MORALLENDİLER.ARA AÇILSIN İSTEMİYORUM.BUCADANDA ÇEKİNMİYORUM.GENÇLER NİYE DÜŞMESİN?OYUNA BAKARSAK DÜŞECEK TAKIMLAR KASIMPAŞA-KONYA-GENÇLER BİZDE BU 5 Lİ GRUBUN İÇİNDEYİZ ANCAK PUAN ALAMDIĞIMIZ İÇİN HALBUKİ İYİ OYNUYORUZ.GENÇLER İSE ÇOK KÖTÜ OYNAMASINA RAĞMEN BU ARADAN ÇIKTI GİBİ.BİZİ BATIRAN FİKSTÜR.

yigidocengiz 07.02.2011 16:24

parazitleri kaale almaya gerek yok beyler,it ürür kervan yürür.(o çakal bizimle uğraşanın sonu böyle olur demişte,bizi ancak masa başında devirebilirler,ilk maçtaki mağlubiyetimiz kimseyi aldatmasın,onunda baş müdavimi hakemdir.hakem hatalarından en az 15 puan kaybettik,bizim hakettiğimz yer burası değil).kimin yeneceğini ben bilemem ama yensekte yenilsekte çakallara maskara olmayız ALLAHın izniyle...

ölümüne61 07.02.2011 16:29

Tamam özür dilerim maçtan başka yorum yapmayacağım.

58^SiVaS^58 07.02.2011 16:30

-------------------------------------------1Korcan--------------------------------------
67Ugur(61Abdurrahman)--21Navratil---98Rada----------------3Ziya
-------------------------------------------8Kadir-------------------------------------
22Grosicki-----------------------------18Cihan------------------------11Erman

----------------------------9Mehmet------------14Eneramo----------------------

Bu ilk 11 le oynarsak hamislere sans birakmayis daaa:D

:cool: 07.02.2011 16:33

Şuan bizim siteye üye alımı yok mu?
Haberim olmadığı için soruyorum cidden.

Bu arada adam özür diliyor,ortamı germeye gelmedim diyor üstte yazana bak.Ayıp etmiyomuyuz?

ölümüne61 07.02.2011 16:34

Grosicki gerçekten çok iyi oyuncu. Türkiyeye kazandırılması iyi bir haber.

58^SiVaS^58 07.02.2011 16:34

Haydi Sivasim yen su

ölümüne61 07.02.2011 16:40

Onur sakatlığı yüzünden milli takımdan çıkartıldı yerin Tolga Zengin i aldılar.

İnşallah bu maça kadar düzelir yoksa işimiz cidden çok zor olur.

fatih585858 07.02.2011 16:41

Trabzon'da Cale'nin cezalı olması kötü oldu. Çünkü Grosickinin çok rahat bir şekilde ekarte edebileceği bir futbolcuydu. Şimdi ise ilginç bir eşleşme olacak Grosickinin karşısında vatandaşı brozek olacak. Grosicki ile aynı ligten geldikleri için birbirlerinin özelliklerini çok iyi biliyorlar.

ölümüne61 07.02.2011 16:44

Onur
Serkan-Mustafa-Glowacki-Piotr
Yattara-Selçuk-Colman-Engin
Jaja-Pawel

olabilir.

Yiğiter 07.02.2011 16:45

[QUOTE=fatih585858;690616]Trabzon'da Cale'nin cezalı olması kötü oldu. Çünkü Grosickinin çok rahat bir şekilde ekarte edebileceği bir futbolcuydu. Şimdi ise ilginç bir eşleşme olacak Grosickinin karşısında vatandaşı brozek olacak. Grosicki ile aynı ligten geldikleri için birbirlerinin özelliklerini çok iyi biliyorlar.[/QUOTE]

Ben çok etkili olacağını sanmıyorum.İyi oyuncu her zaman iyi oyuncudur.Bu maç bence Grosicki için parlama maçı olacak.Zaten kalitesini tüm Türkiye gördü.iyice parlayacak.
Stoperlerinde büyük ihtimalle Glowcki ve M.Yumlu oynayacak..Solda kim oynar bilmiyorum ama defansları cidi manada sıkıntıda..

ölümüne61 07.02.2011 16:49

Defansta denildiği kadar sıkıntı yok Glowacki bizim AS oyuncumuz zaten. Mustafayı ise artık Milli Takıma çağırmaya başladılar beşiktaş maçında attığı golü herkes bilir. Mustafa ilerisi için çok büyük ışık veriyor. Bu sezon biraz daha maç oynasın seneye onu kimse kesemez ona çok güveniyoruz.Hatta Giray mı Mustafa mı deseniz Mustafa derim o derece iyi.

Solda Cale zaten bir şey yapamıyordu o da iyi oldu Piotr Brozek i tam tanımayanlar lütfen şu videoyu izlesinler.

[url]http://www.youtube.com/watch?v=3jrevVVxqGE[/url]

Barça maçı.

Sağda zaten Serkan var dinamo ona sonsuz güveniyoruz Milli Takımada çağırıldı zaten morali çok yüksek.

:cool: 07.02.2011 16:53

Bence Giray'ın oynamaması Trabzon için avantaj.
Adamın yanına Mehmet Yıldız'ı koyaydık kesin golü vardı.Adam canlı bomba.

ölümüne61 07.02.2011 16:55

Giray iyi de hataları can alıcı.

Mustafa Türkiyenin yeni stoperi olacak kısa zamanda. İzlemeye devam etmenizi öneririm.

Mesela sizde Ziya de iyi uşak.

zgR 07.02.2011 17:07

yanlis hatirliyosam duzeltin lutfen arkadaslar,trabzon sivas macinda olaylar cikmisti,trabzon bize geldiginde maratondaydim ben ve sahaya guller atmisti taraftarlarimiz,yanlismi hatirliyorum arkadaslar.trabzonlu misafir kardesimiz aramiza hosgeldin.bu sitede adam gibi taraftara herzaman yer vardir basimizin ustunde yerin var.trabzonlu tanidigim cok insan var ve cogu sivasspor dusmani,soruyorum niye?kendileride mantikli bir cevap veremiyor.sporda dusmanliga yer yoktur bunda herkes hem fikir ancak neden biz sizin sitenize girdigimizde hemen banlaniyoruz?ve neden trabzona geldigimizde yemedigimiz kufur kalmiyor?biz Sivasspora gonul vermis taraftarlar olarak bu tip hareketleri kendimize ve hic bir taraftara yakistiramiyoruz.umarim trabzonspor taraftarlari da boyle dusunur ve bu gereksiz mantiksiz dusmanlik yerini sevgiye kardeslige birakir.

Respect58 07.02.2011 17:11

[QUOTE=ölümüne61;690622]Defansta denildiği kadar sıkıntı yok Glowacki bizim AS oyuncumuz zaten. Mustafayı ise artık Milli Takıma çağırmaya başladılar beşiktaş maçında attığı golü herkes bilir. Mustafa ilerisi için çok büyük ışık veriyor. Bu sezon biraz daha maç oynasın seneye onu kimse kesemez ona çok güveniyoruz.Hatta Giray mı Mustafa mı deseniz Mustafa derim o derece iyi.

Solda Cale zaten bir şey yapamıyordu o da iyi oldu Piotr Brozek i tam tanımayanlar lütfen şu videoyu izlesinler.

[url]http://www.youtube.com/watch?v=3jrevVVxqGE[/url]

Barça maçı.

Sağda zaten Serkan var dinamo ona sonsuz güveniyoruz Milli Takımada çağırıldı zaten morali çok yüksek.[/QUOTE]

[B]Sende şu videoyu iyi izle..

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=I8YY2Hlh1cU&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=I8YY2Hlh1cU&feature=related[/URL]

Rakip Wisla Krakow vede o oyunculardan birinin sizin Piotr Brozek olması muhtemel :D:D[/B]

ölümüne61 07.02.2011 17:18

[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;690634][B]Sende şu videoyu iyi izle..

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=I8YY2Hlh1cU&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=I8YY2Hlh1cU&feature=related[/URL]

Rakip Wisla Krakow vede o oyunculardan birinin sizin Piotr Brozek olması muhtemel :D:D[/B][/QUOTE]

İzledim Grosicki gerçekten çok yetenekli bir oyuncu.Takımımda görmek isterim :)

O oyunculardan bizden olan yok galiba yanlış görmediysem :)

ölümüne61 07.02.2011 17:21

[QUOTE=zgR;690632]yanlis hatirliyosam duzeltin lutfen arkadaslar,trabzon sivas macinda olaylar cikmisti,trabzon bize geldiginde maratondaydim ben ve sahaya guller atmisti taraftarlarimiz,yanlismi hatirliyorum arkadaslar.trabzonlu misafir kardesimiz aramiza hosgeldin.bu sitede adam gibi taraftara herzaman yer vardir basimizin ustunde yerin var.trabzonlu tanidigim cok insan var ve cogu sivasspor dusmani,soruyorum niye?kendileride mantikli bir cevap veremiyor.sporda dusmanliga yer yoktur bunda herkes hem fikir ancak neden biz sizin sitenize girdigimizde hemen banlaniyoruz?ve neden trabzona geldigimizde yemedigimiz kufur kalmiyor?biz Sivasspora gonul vermis taraftarlar olarak bu tip hareketleri kendimize ve hic bir taraftara yakistiramiyoruz.umarim trabzonspor taraftarlari da boyle dusunur ve bu gereksiz mantiksiz dusmanlik yerini sevgiye kardeslige birakir.[/QUOTE]

Eyvallah hocam sağolun güzel düşünceleriniz için.

Sivasspor ile Trabzonspor arasında seyircinin sahaya girmesiyle başlayan bir düşmanlık tohumları ektiler. Bizde istemiyoruz neden düşman olalım ki.

Anadolu Takımlarına herzaman saygı gösteriyorum ve göstereceğim. Örneğin Bursaspor bize o kadar şey yaptı ama halen daha saygılıyım.Tek saygıyı istanbul takımına göstermem.

Hocam Bordomavi.Net i üye alımlarına kapatmışlar fener ve beşiktaş maçları vardı siteye üye olup karıştırıyorlar diye. Ondan dolayı kapalı yoksa Sivassporla alakası yok.

Başkar Trabzonspor forumlar var.

[url]http://www.trabzonsporfan.com/forum/[/url]

buyrun bakın hocam üye olup takımınızı bile Sivasspor yapabilirsiniz.Kimse de hakaret etmediğiniz sürece sizi banlamaz.

ölümüne61 07.02.2011 17:48

Bunu yapanlarla yapmayanları neden bir tutuyorsunuz ?

Birisi kötü bir şey yaptı diye o camiayı destekleyenlerde mi kötü ?

Sivasspor taraftarı kötü bir şey yaptı diye Sivasspor kulübü neden kötü olsun ?

Benim için yukarıdaki şeyi yapanlar çok ayıp etmiş. Yakışmamız taraftarımıza ama her taraftarın içinde böyle tipler vardır.

yigidoyuzz 07.02.2011 17:51

[B]BÖYLE BİŞEY VARMI YA RAKİPTEN KORKMUYORUZ HAKEMDEN KORKTUGUMUZ KADAR YAZIKLAR OLSUN MHK HİÇMİ ALLAH KORKUNUZ YOK O BİR DUNYADA KUL HAKKI EN BAŞTA SORULACAKLAR ARASINDA OZMAN BU YİĞİTLERİN HAKKI KALMAZ ADİL OLUN ADALETLİ OLUN ALLAH ADALETLİ VE ADİL OLANI SEVER TABİ ALLAHTAN KORKUNUZ VARSAAA[/B]:mad:

ölümüne61 07.02.2011 17:55

Neyse maç dışına çıkmayacağım maçı konuşmak için buraya geldim maç gitsin herzaman ki gibi burda olmayacağım.

Benim söylediklerim sizin düşüncelerinizi değiştirmeyecek zaten değiştirmek için söylemiyorum...

yigidoyuzz 07.02.2011 17:57

[QUOTE=ölümüne61;690650]Bunu yapanlarla yapmayanları neden bir tutuyorsunuz ?

Benim için yukarıdaki şeyi yapanlar çok ayıp etmiş. Yakışmamız taraftarımıza ama her taraftarın içinde böyle tipler vardır.[/QUOTE]

EĞER Kİ SİZDE DÜZGÜNLÜK OLSAYDI SİZİN UYARILARINIZ OLURDU TÜRKİYENİN TÜRKİYEDEN SİVASINDA SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR BU SEZON SIKINTILAR ÇEKİLDE AMA GELECEKSENE O ZMAN GÖRÜRSÜNÜZ YAZIKLAR OLSUN BÖLE TARAFTARLARI UYARMAYANLARA :mad::mad:

zgR 07.02.2011 17:59

[QUOTE=ölümüne61;690650]Bunu yapanlarla yapmayanları neden bir tutuyorsunuz ?

Benim için yukarıdaki şeyi yapanlar çok ayıp etmiş. Yakışmamız taraftarımıza ama her taraftarın içinde böyle tipler vardır.[/QUOTE]

arkadasim sundan emin ol,bizim camiada kurunun yaninda yasda yanar diye bi tutum olmaz,olsaydi sen bu siteye giremezdin.biz herkesi bir tutmuyoruz,bende dahil bizim taraftarimiz trabzonu sevmez sebebide su,macta olaylar cikti mehmet yildiza saldirdiniz,bize geldiniz gullerle karsiladik,biz geldik yemedigimiz kufur kalmadi,halada kalmiyor.bir kere iki kere olur tamam ama bu surekli olursa buyuk bi camianin nefretini kazanmak sizin kendi siparisiniz gibi olur..

ölümüne61 07.02.2011 18:12

Benimde Sivaslı arkadaşım oldu aramızda hiçbir şey yok o Fenerbahçeyi tutsa da yine de seviyorum kendisini çok iyi birisi.Kimseyi genellemem ben. İnsana bakarım ona göre yorum yaparım.

Sivasspor içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulur umarım.

turks 07.02.2011 18:19

[QUOTE=ölümüne61;690658]Benimde Sivaslı arkadaşım oldu aramızda hiçbir şey yok o Fenerbahçeyi tutsa da yine de seviyorum kendisini çok iyi birisi.Kimseyi genellemem ben. İnsana bakarım ona göre yorum yaparım.

Sivasspor içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulur umarım.[/QUOTE]

:) arkadaş sen cumartesi gününe kadar buraya gelip bizi tahrikmi edecen git ya kendi sitene

alemdarlar 07.02.2011 18:23

Trabzon hatırası.Maç dönüşü kar engeli.Yaşasın SİVASSPOR.

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26535&token=65777][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26535&token=65777[/img][/url]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:33.