SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   2011-2012 Transfer pazarı ve önerileriniz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31849)

fatihcan58 13.05.2011 21:03

Cevap: 2011-2012 Transfer pazarı ve önerileriniz

mehmet yıldız ve hayrettin : bazı arkadaşlar yorum yapmış gitmeli diye tamam saha içinde artık eskisi gibi değiller takım için mücadele ediyor ama olmuyor şuda bir gerçekki sahaya çıktığında formasını sonuna kadar terletiyorlar ve diğer sahadakii arkadaşlarınıda buna itiyorlar .. herkes saha içindeki mücadeleye bakıyor ya peki saha dışındaki mücadele arkadaşlar düşünmeden yorum yapmayın belkii hayrettinle mehmet eskisi gibi değiller ama sahaya çıkan arkadaşlarııı en iyi şekilde motive edipp sahaya sürüyorlar belki onlar olmasa biz çoktan düşmüştükkb bir örnek verin konyayla bütünleşmiş bir oyuncu veya bucayla,veya kasımpaşayla belki onların kadrolarında hayrettin ve mehmet yıldız gibi oyuncuları olsa belkide düşen biz olurduk

kangallıwert 13.05.2011 21:08

[FONT="Comic Sans MS"][B]TOLGAY Ali ARSLAN[/B][/FONT]: Geleceğin yıldız adaylarından biri. 16.08.1990 Almanya Paderborn doğumlu, Çorum’lu bir ailenin çocuğu. 1.79 boyunda 71 kg. ağırlığındaki Arslan’ın Mevkisi Ortasaha, ofansif bir oyuncu. Futbola çok küçük yaşlarda Paderborn’da başlamış. Asıl gelişimini ise Borussia Dortmund’ta yaşamış.Bir sezonda attığı 30 gol Dortmund’tan Hamburg’a transfer olmasını sağlamış. Daha fazla forma şansı bulabilmek için bu sezon Alemannia Aachen’de kiralık olarak oynuyor.Mayıs ayında oyuncu serbest kalacaktir…

[FONT="Comic Sans MS"][B]SERCAN SARARER[/B][/FONT]: Almanya Ikinci Ligi´nde Birinci Lig´e yükselme hattinda bulunan SpVgg Greuther Fürth oynayan 21 yasındaki oyuncunun bu sezon ligde 8 golu bulunmaktadir..Mevki olarak ise Sol Acıkta Oynamaktadır…

[FONT="Comic Sans MS"][B]Güngör Kaya[/B][/FONT] : Güngör Kaya´nin VfL Bochum U19 Takimi´nda birbucuk U19 Takimi sezonunda toplam 40 resmi lig macinda 37 gol attigini düsünürsek, bu oyuncumuzun ne denli potansyele sahip oldugunu rahatlikla tahmin edebiliriz.

[FONT="Comic Sans MS"][B]AZiZ BEHiÇ[/B][/FONT] :AVUSTRALYA´DA SESSiZCE SiVRiLiYOR .. Bahsettigimiz oyuncu 1990 dogumlu sol bek Aziz Behic, Avustralya Birinci Ligi "A-League" ekibi Melbourne Heart FC´de oynuyor ve bu sene takiminin toplam 23 karsilasmasinin 20´sinde yer aldi.Kendisinin mevkisi sol bektir….

[FONT="Comic Sans MS"][B]TOLGA ULUSOY:[/B][/FONT]Almanya´nin Karlsruher SC U18 Takimi´nda forma giyen 1993 dogumlu Türk orta saha oyuncusu gelecekte Türk futboluna cok büyük katkilar saglayacak kapasitede oldugunu günden güne kanitliyor.Gecen sezon 26 macta 6 gol atan ,sol ayagini cok iyi kullanmasi ve orta sahanin merkezindeki caliskanligi ile dikkat cekiyor. Top teknigi cok iyi derecede olan Tolga, takiminin orta sahada adeta beyni. Top dagitici özelligi ve teknigi ile beraber mücadeleci ruhu ve hic bir toptan sakinmamasi, bu tarzda bir oyuncuda nadir görülen özelliklerden biri olarak göze batiyor.
[FONT="Comic Sans MS"][B]
ATiLA TURAN:[/B][/FONT] 1992 dogumlu Türk sol bek Atila Turan sezon basindan beri Grenoble´nin degismez sol beki olan Atila, ayni zamanda Fransa U19 Milli Takimi´nda da forma giyiyor ve gelecegin en yetenekli sol beklerinden olarak gösteriliyor.

[FONT="Century Gothic"][FONT="Comic Sans MS"][B]TANER YALCIN[/B][/FONT][/FONT]:1990 dogumlu Ofansif Orta saha ve Forvet arkasi oynayan gurbetci oyuncu ; Alman Ümit Milli. 1.Fc Köln´de oynuyor. Daha önce Türk millilerde oynuyordu,sonradan Alman millileri secti. Sene basinda Fener´e 5 attiklari macta 2 gol 1 asist ile oynamisti.
Oyuncu su an Bundesliga´da oynuyor.Sene baslarinda cok forma sansi buluyordu ama yeni hoca ile forma sansi azaldi. Sonucta küme düsme mücadelesi veriyorlar. Mevki itibari ile ofansif orta saha ve forvet arkasi oynayabiliyor. nanilmaz bir zekaya sahip. Iki ayagini da kullanabiliyor..

[FONT="Comic Sans MS"][B]KERiM BULUT:[/B][/FONT] 1992 dogumlu Türk forvet Kerim Bulut´un formasini giydigi Avustralya U19 Milli Takimi Asya Sampiyonlugu´nu kacirirken, turnuva boyunca attigi toplam 7 golle gol krali olan Kerim Bulut, "Altin Ayakkabi" ödülünü kazandı..Mevkisi Forvet arkası forvettir…

[FONT="Comic Sans MS"][B]MEHMET AKYÜZ[/B][/FONT]:Özellikleri itibariyle Tuncay Şanlı ve Hakan Şükür’ün karışımı bir santrfor olan Tavşanlı Linyitsporlu Mehmet Akyüz, 3 büyükler de dahil çok sayıda Süper Lig takımı tarafından takip ediliyor.Hakan Şükür ve Tuncay Şanlı’nın memleketi Sakarya, özellikleri itibariyle bu iki futbolcunun karışımı olarak nitelendirilen yeni bir yıldız adayı daha yetiştirdi. Bank Asya 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor’da forma giyen Mehmet Akyüz, oyun stili ve fiziki görünümüyle Şanlı’yı, 1.88 metrelik uzun boyu ile de Şükür’ü andırıyor.

[FONT="Comic Sans MS"][B]AGON MEHMETİ [/B][/FONT]:21 yaşında Malmö FF İsveç Forvet 24 maç 11 gol tekniğiyle son vuruşlarıyla nerede ne yapacağını bilmesiyle çok kaliteli bir oyuncu. alınmasını çok isterim. kendisini avrupada iyi düzeyde bir kulüpte görmemiz yakındır çünkü. izleyip de beğenmeyen birisi olamaz.

[FONT="Comic Sans MS"][B]Alper Kalemci[/B][/FONT] (Elazığspor):1991 dogumlu..ön liberoda oynuyor..Elazıgsporun bu yılki basarısında en büyük pay sahiplerinden..ben böyle mücadele eden koşan rakibe basan her topa ayak sokan bir oyuncu görmedim.Ersanıda Elazıgspordayken farkeden ben Alper konusundada ısrarcıyım..

[FONT="Comic Sans MS"][B]BURAK KAPLAN[/B][/FONT]:2 Ocak 1990 Köln-Almanya doğumlu. Orta sahanın ortasında görev alan oyuncu geçtiğimiz sezon Leverkusen ile profesyonel anlaşma imzaladı. 17 ve 19 yaş altı Türk milli takımlarında forma giyen oyuncu, A milli takım için kimsenin kendisiyle görüşme yapmadığını belirtti ve ileride hangi milli takımın formasını giyeceği hakkında kesin karar vermediğini söyledi.

[FONT="Comic Sans MS"][B]Serdar Gürler[/B][/FONT](1991); Fransa'nın Sochaux takımında forma giyiyor ve yenilenen Ümit Millî Takımımızın aday isimlerinden biri. Sürati ve çabukluğuyla yaşıtları arasında hemen fak ediliyor. Yetenekli olduğu kadar tevazu sahibi. Kendisi gibi Sochaux'dan yetişen Mevlüt'le kıyaslanmasına "Ben daha hiçbir şey yapmadım" diyerek karşı çıkıyor.

ozledımeskıyı 13.05.2011 21:15

[QUOTE=kangallıwert;712966]1)[FONT="Comic Sans MS"][B]Santiago García[/B][/FONT] Yaş:21 Mevki:Forvet Club:Nacional Fiyat:900.000 Euro
Video:[url]http://www.youtube.com/watch?v=8z9TF9iHNzk[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=NujXc4akke4&feature=related[/url]

2)[FONT="Comic Sans MS"][B]Sercan Sararer[/B][/FONT] Yaş:22 Mevki:Sag Acık Club:Fürth Fiyat:600.000 Euro
Video:[url]http://scoutgs.com/sgs-arastirma/sercan-sararer.html[/url]

3)[FONT="Comic Sans MS"][B]Selim Aydemir[/B][/FONT] Yaş:20 Mevki:Orta Saha(oyun kurucu) Club:Hallescher Fiyat:Bonservis Yok(Sozleşmesi Bitiyor) İstatistik:20 macta 7 gol 3 asist

4)[FONT="Comic Sans MS"][B]Ehsan Hajsafi[/B][/FONT] Yaş:21 Mevki:Sol bek-Sol Acık Club:Sepahan Fiyat:700.000
Video:[url]http://www.youtube.com/watch?v=TzKOyXsj4aE[/url]

5)[FONT="Comic Sans MS"][B]Mirkan Aydın[/B][/FONT] Yaş:21 Mevki:Forvet Club:Bochum Fiyat:600.000Euro
Video:[url]http://www.youtube.com/watch?v=qHICkY-E5oE[/url]

6)[FONT="Comic Sans MS"][B]Halil Çolak [/B][/FONT]Yaş:22 Mevki:Forvet Club:Kasımpaşa Fiyat:250.000 Euro
Video:[url]http://www.youtube.com/watch?v=ShdCrcm7RhE[/url]

[FONT="Arial Narrow"][B]Umarım inceleyen cıkar[/B][/FONT];)[/QUOTE]

bak buraya yazdığımız yazdığın 1 tane futbolcu transfer dönemdin de gelse dişimi kıracam
şu iranlı ehsan çok yetenekli ya rıza hocamız sitemize 2 dk girsede bi baksa bizde kaele alındığımız bilsek boşuna yazıp çizmesek
insanın şevki kaçıyor

Respect58 13.05.2011 22:09

[B]Sivassporun çok iyi takip eden birisiyim..Neredeyse tüm maçlarınıda izledim ve kendimce nerelere transfer ihtiyacı olduğunu belirledim..

Takımımıza bir tane çabuk [COLOR="Red"]Stoper[/COLOR]

Defansif yönü ile birlikte ofansif yönüde gelişmiş bir [COLOR="Red"]Sağ Bek[/COLOR]

Bek oyuncusuna yardıma gelebilecek yani dafansif yönü iyi olan bir [COLOR="Red"]Sağ Açık[/COLOR]

Çok koşan,adam eksiltme özelliği olan,çok iyi ara pasları atan ve iyi şut vuran bir [COLOR="Red"]Orta Saha[/COLOR]

Ve Eneramonun oynadığı zaman Mehmet Yıldızın indirdiği toparı alıp kaleye direkt olarak gidecek [COLOR="Red"]Santrafor[/COLOR] lazım.

Alabilirsek sağ bek icin Orhan Şam,Santrafor için Marcin Robak ve Orta saha için Torric Jebrin önerimdir...

Gidecek oyuculara gelince..Oynamayan oyuncular gönderilmeli..Kamanan,Denis İvanovs,Murat Sözgelmez,Keita,Uğur veya Abdurrahman ikilisinden biri,Lubos Kamenar,Sandro Mendonça..

Mehmet Nas,Cihan Yılmaz,Tomas Rada,Mehmet Yıldız,Suarez,Diallo,Sedat Bayrak ve Hayrettinden Oluşan yedek klübemiz gayet sağlam olacak gibi :D[/B]

kangallıwert 13.05.2011 22:41

[QUOTE=ozledımeskıyı;713405]bak buraya yazdığımız yazdığın 1 tane futbolcu transfer dönemdin de gelse dişimi kıracam
şu iranlı ehsan çok yetenekli ya rıza hocamız sitemize 2 dk girsede bi baksa bizde kaele alındığımız bilsek boşuna yazıp çizmesek
insanın şevki kaçıyor[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][B][I]Kardes bütce olarak yazdigim oyunculardan en az 4-5 tanesini alabiliriz..Ancak bizim klub 3-5tane menejerin eline düşmüş..Adama stoperlazım diyorsun sana 2 adam gosteriyor secip aliyorsun boyle transfer olmaz!!!!Yeter artik birinin buna dur demesi lazım..Bu konuda Tolunay Kafkas müthis bir özveri ile kendi adamini kendi aliyor..Cenk,popov,İsmael sosa bunları hep kendi aldi adama helal olsun!!Darısı bizim basımıza....[/I][/B][/FONT]

DOGU_BEY 13.05.2011 23:30

[B]sezon sonu 3-4 isim daha bu takımdan gidecek...kamananın gönderilmesiyle neşter vurulmaya başlandı sıra diğer misyonu biten oyuncularda... gelcek sezon fazla yabancı transferi olmaz, yerlilere ağırlık verileceği kanısındayım...[/B]

HALIL 13.05.2011 23:34

[QUOTE=HAYALKAFE;713437][B]sezon sonu 3-4 isim daha bu takımdan gidecek...kamananın gönderilmesiyle neşter vurulmaya başlandı sıra diğer misyonu biten oyuncularda... gelcek sezon fazla yabancı transferi olmaz, yerlilere ağırlık verileceği kanısındayım...[/B][/QUOTE]

lutfen bizi bilgileri hep aktar ihtiyacimiz var:D

recep cevik 14.05.2011 02:42

Cevap: Transferden Çok Transfer Politikamız Nasıl

[QUOTE=samor;712720]4 - ) Özellikle Orta Avrupa'da milli takımlarında oynayan genç oyuncular mı uygun ? ( Grosicki tarzı )

10 - ) Süper ligde dikkat çeken oyuncular mı uygun ? ( Florin Cernat, Oktay Delibalta, Turgut Doğan Şahin gibi )

11 - ) Taraftarı heyecanlandıracak ismini tüm Türkiye'nin tanıdığı oyuncuların mı gelmesi uygun? ( Daha önce Ankaragücünün Vassell v.b. gibi yaptığı tarzda )

BUNLARIN ÜÇÜ SAĞLAM YAPILSIN BİZ ŞAMPİYONUZ !!![/QUOTE]

aynen katılıyorum

kangallıwert 14.05.2011 16:05

[FONT="Comic Sans MS"][B]Su Adamlarının Bize Yararı Nedir?[/B][/FONT]
1)[FONT="Comic Sans MS"][B]Sandro Mendonça[/B][/FONT] Oynadıgı Mac Sayısı:4 Oynadıgı Süre:48dk
2)[FONT="Comic Sans MS"][B]Lubos Kamenar [/B][/FONT] Oynadıgı Mac Sayısı:1 Oynadıgı Süre:90dk
3)[FONT="Comic Sans MS"][B]Murat Sözgelmez [/B][/FONT] Oynadıgı Mac Sayısı:5 Oynadıgı Süre:264dk
4)[FONT="Comic Sans MS"][B]Souleymane Keita [/B][/FONT] Oynadıgı Mac Sayısı:10 Oynadıgı Süre:439dk
[FONT="Arial Narrow"]Boyle adami klubte barındırmanın amacı nedir?[/FONT]

sebasteia 14.05.2011 16:21

[QUOTE=kangallıwert;713646][FONT="Comic Sans MS"][B]Su Adamlarının Bize Yararı Nedir?[/B][/FONT]
1)[FONT="Comic Sans MS"][B]Sandro Mendonça[/B][/FONT] Oynadıgı Mac Sayısı:4 Oynadıgı Süre:48dk
2)[FONT="Comic Sans MS"][B]Lubos Kamenar [/B][/FONT] Oynadıgı Mac Sayısı:1 Oynadıgı Süre:90dk
3)[FONT="Comic Sans MS"][B]Murat Sözgelmez [/B][/FONT] Oynadıgı Mac Sayısı:5 Oynadıgı Süre:264dk
4)[FONT="Comic Sans MS"][B]Souleymane Keita [/B][/FONT] Oynadıgı Mac Sayısı:10 Oynadıgı Süre:439dk
[FONT="Arial Narrow"]Boyle adami klubte barındırmanın amacı nedir?[/FONT][/QUOTE]

kardeş muhtemelen saydığın bu isimler gönderilir bir iki hafta içerisinde. belki sözgelmez yedek olarak kalabilir.

calipso 14.05.2011 19:59

bilica eskişehir ile anlaşmış

[URL="http://www.htspor.com/eskisehir/haber/630466-fbahcede-ayrilik"]http://www.htspor.com/eskisehir/haber/630466-fbahcede-ayrilik[/URL]

fatih585858 14.05.2011 20:10

[QUOTE=calipso;713701]bilica eskişehir ile anlaşmış

[URL="http://www.htspor.com/eskisehir/haber/630466-fbahcede-ayrilik"]http://www.htspor.com/eskisehir/haber/630466-fbahcede-ayrilik[/URL][/QUOTE]

İstanbul'dan sonra gece kulübü, bar gezmeleri anlamında iyi bir yer olduğu için gitmiş olabilir... Bizim takıma, Servet gibi sporcu profesyonelliği yüksek düzeyde olan futbolcular lazım. Servet'te bizim takıma İstanbul'dan gelmesine rağmen, profesyonelce aldığı parayı sonuna kadar hak ederek futbolunu oynayıp, takımdan ayrıldı... Bilica bizim takımda sadece futbola konsantre olduğu için başarılı oldu, Eskişehir gibi yerde olur mu bilemeyiz? İnşallah yönetimimiz, Diallo'nun yanına 2 tane iyi stoper alır...

HALIL 14.05.2011 20:17

[QUOTE=calipso;713701]bilica eskişehir ile anlaşmış

[URL="http://www.htspor.com/eskisehir/haber/630466-fbahcede-ayrilik"]http://www.htspor.com/eskisehir/haber/630466-fbahcede-ayrilik[/URL][/QUOTE]

fazla uzulmedim adam skandal herif batuhanla beraber geceleri bar bar dolasirlar kariya giderler ancak:D

birdokuzaltiyed 14.05.2011 20:21

[B]Kalmalılar[/B]
abdurrahman
kadir
eneramo
grosicki
erman
korcan
hayrettin
ziya
keita
rada
navratil
cihan (Gidebilirde, kararsızım)
mendonça
diallo
alişan,
ivanovs
[B]Gitmeliler[/B]murat
mehmet nas
uğur
kağan
kamanan
lubos kamanar
m.yıldız
suarez
sedat

poolat58 14.05.2011 21:16

:mad::mad::mad::mad:bazı arkadaşlar sedattan tutunda eneramoya kadar herkes takımdan gönderilsin diyor...yok ya o kadar kolaydı ee yerine de futbolcu diye siz mi oynayacaksınız.bu adamların yerine topçu almak için para lazım para kendimizi milan , madrid falan sanıyoruz heralde.bir maçta kötü oynayan adamı hemen gitsin diyorsunuz, tipini sevmediğiniz futbolcuyu hemen gitsin diyorsunuz. rıza hoca demişki en az 5-6 transfer yapacaz. hadi yapsın yapsın 7 transfer yapsın.ee gönderilen adamların yerine kim oynayacak mecnun başkan mı rıza hoca mı kim?
bence şu isimleri göndermek yeterli olacaktır...sedat, uğur, kamenar(ki zaten kiralıktı bitiyor sözleşmesi), mehmet yıldız ve nas, kamanan gitti zaten, cihan(gidebilirde kalabilirde, büyük maçlarda iyi oynuyor sadece).
siz eneramo bile gitsin diyorsunuz sivasspor bu adam için 4.5 trilyonu gözden çıkarmıştı şimdi hemen nasıl siz de onu gözden çıkarıyorsunuz, suarez gitsin diyorsunuz tamam çok iyi bir forvet değil ama fırsatçı bir golcü, ayrıca takımımızın gol kralı! erman gitsin diyorsuuz adam ikinci devrede çok iyi maçlar çıkardı ligde kalmamızı sağladı diyebilirim, ancak iyi bir paraya satılırsa gidebilir.
bazıları 10-12 futbolcu birden yazmış gönderin diye demesi kolay tabi.biraz düşünerek yorum yapın lütfen yoksa boşuna kirlilik yaratmayın

sivasdergi 14.05.2011 22:55

[QUOTE=Mamadou Diallo;713303]Bilerek yazmadım Navratil şampiyonluk için yeterli olmadığı görüşündeyim.Sanırım Cihan'ı unuttum[/QUOTE]

Ben de Cihan için iyi bir yedek adamı olduğu görüşündeyim. 4 maç üst üste istikrar göremedim.

Yiğiter 14.05.2011 23:41

Kasımpaşa'dan Halil Çolak iyi topçu

Divriği58 15.05.2011 00:22

[B]Kadroda kalması gerekenler

Grosıckı
Cihan yılmaz
Mehmet yıldız
ziya
hayrettin
eneramo
keita
navratil
rada
[/B]

poolat58 15.05.2011 02:36

[QUOTE=armutaklı;713731][B]Kadroda kalması gerekenler

Grosıckı
Cihan yılmaz
Mehmet yıldız
ziya
hayrettin
eneramo
keita
navratil
rada
[/B][/QUOTE]

kardeş senin bu erman düşmanlığın nedir ya??memmmet yıldızı yazmışsın ermanı yazmamışsın.erman bu sezon 6 mı 7 gol attı.senin memmmet yıldızın da biri penaltıdan olmak üzere 2 iki gol attı.sadece gol değil oyun olarakta erman memmedi 3 e4 e katlar...:confused:

sivasdergi 15.05.2011 12:07

Arkadaşlar kalacaklar dediğiniz zaman diğer bütün oyuncular gitmeli anlamı çıkıyor. O nedenle 4-5 isim gidecekler olarak belirtseniz daha iyiydi.

Bana göre gitmesi gerekenler ; Uğur, Kamanan, Sedat, Ivanovs, Lubos, Keita, Rada

Diğerlerinin hepsi kalmalı ve takviyelerle rekabetli bir takım oluşturulmalı.

Mamadou Diallo 15.05.2011 13:01

[QUOTE=sivasdergi;713791]Arkadaşlar kalacaklar dediğiniz zaman diğer bütün oyuncular gitmeli anlamı çıkıyor. O nedenle 4-5 isim gidecekler olarak belirtseniz daha iyiydi.

Bana göre gitmesi gerekenler ; Uğur, Kamanan, Sedat, Ivanovs, Lubos, Keita, Rada

Diğerlerinin hepsi kalmalı ve takviyelerle rekabetli bir takım oluşturulmalı.[/QUOTE]

Sedat ve Rada kesin kalmalı ama Keita şüpheli aslında çok iyi bir ön libero ama oynatan yok.Şampiyonluğa oynayabilcek bir oyuncu

poolat58 15.05.2011 13:58

mehmet yıldız gönderilmediği sürece bu takım dü-zel-mez!! o adam bu takımda olduğu sürece bu takım başı yerden kalkmaz. çünkü kötü oyunu ve tavırlarıyla diğer oyuncularında kendine güvenini sarsıyor......emeklerine teşekkür ediyor kendine bir takım bulmasını istiyoruz.

babapiton 15.05.2011 15:39

[QUOTE=terazi;712915]Sag acikta iki adayim var
1 Joffer GUERRON [url]http://youtu.be/ojMu1kBNHxg[/url]
2 Felix OBADA [url]http://youtu.be/qgjR4lGiyFw[/url][/QUOTE]

Sağ açığa öneriler;
Frédéric Bulot
Yohan Mollo

sehrisivas 15.05.2011 20:11

Valla bence şuda eklenmeli.Gurbetçi Türk oyuncular diyorum ...Kayserisporun 27 oyuncusun 13 ü gurbetçi Türk.Sivasın en başarılı oyuncusu Kadir gurbetçi.Ligimizde örneği çok cenk tosun, serdar kesimal,ömer şişmanoğlu.vs vs

kangallıwert 15.05.2011 20:59

[QUOTE=sehrisivas;713852]Valla bence şuda eklenmeli.Gurbetçi Türk oyuncular diyorum ...Kayserisporun 27 oyuncusun 13 ü gurbetçi Türk.Sivasın en başarılı oyuncusu Kadir gurbetçi.Ligimizde örneği çok cenk tosun, serdar kesimal,ömer şişmanoğlu.vs vs[/QUOTE]

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31148[/url]
[FONT="Comic Sans MS"][B][I]Burda actim zamanında konuyu ama yonetimde simdilik tık yok![/I][/B][/FONT]

sivasdergi 17.05.2011 00:33

Her gurbetçi mutlaka uyum sağlar ve burdakilerden iyidir diyemeyiz ama gurbette olan potansiyeli ortaya çıkarmak lazım.

terazi 17.05.2011 04:07

Ben sag acik icin iki futbolcu onermistim birini eledim cunku cok pahali
Felix OBADA ben Kendisiyle konustum gelmeye cok hevesli tirabzonlu yatara tipinde ondan daha iyi bizim kamilden daha iyi diyorum ben vidiyosuna izlerseniz bana hak vereceksiniz
Ben bu Felix obadanin telefonunu numarasini yazdim kulubun sitesine e-mail atim ama mail bana geri geldi [url]http://youtu.be/4PQ3OiDV3Ec[/url]

threestar58 17.05.2011 04:35

bu ulkelerden transfer yapilabilir brezilya,hollanda,fransa ve gurbetci turk oyunculari tabikii birinci sinif oyuncular olmali

furkandtr 17.05.2011 23:38

Katlego Mphela ( Mamelodi Sundowns FC ) 13 gol attı.Güney afrika milli takımında oynuyor.
Siphiwe Tshabalala(Kaizer Chiefs)
Sercan Saraer
Daniel Opare (Standard Lüttich,) Real Madrid Alt yapısından yetişiti.sağ kanat ve sağbek
Torric Jebtin(Bucaspor)
Erkan taşkıran(buca spor)
Veli Kavlak (rapid Vien)
Yasin Pehlivan( Rapid vien)
Ali Kuçik(Beşiktaş)
Sinan Osmanoğlu(Galatasaray A2)
Cem Sultan (GalatasarayA2)
Baba (Maritimo Portekiz) 23 yaşında 11 gol attı.

rapge 18.05.2011 00:02

Korcan: Başarıya aç. İyide kaleci. Kesinlikle kalmalı.

Ramoviç: İyi kaleci. Tecrübeli. Kalmalı

Alişan: Yetenekli kaleci ama forma giyeceği bi klübe kiralanabilir. Bizim için ilerde daha faydalı olur.

Abdurrahman Dereli: Sakatlıktan çıktı. Bence Sivasspor formasını en çok hak edenlerden. Hayranıyımdır. Son maçtaki hırsı futbola duyduğu özlemden belli oluyor. Bence kesinlikle kalmalı.

Uğur Kavuk: Rıza hocaya kalmış. Faydalı olabilir.

Erman : Kesinlikle kalmalı. 2. yarıda oynadığı futbolu herkes gördü. Seneye daha bi Erman seyredebiliriz.

Cihan: Oyuna sonradan girerek iyi işler çıkardı. Seneye daha iyi olursa ilk 11in değişilmezlerinden olabilir.

M.Sözgelmez: Oynayacağı bi klübe gitmeli...

R.Suarez: Genç.. İlerde daha iyi olacaktır.

Diallo: Sakat ama kalmalı. İyi defans...

Keita: Teşekkür edilmeli.

Hayrettin: Sol bekin efsanesi. 2 yarıda Ziya'dan formayı kaptı ve süper işler yaptı. Hiç tartışmasız kalmalı.

Sedat Bayrak: Defansın vazgeçilmezi. Kalmalıdır kesinlikle. Oda hak ediyo bu formayı. Rıza hoca bırakmazda onu...

İvanovs: Teşekkür edilmesi gerekenlerden...

Kadir: Tartışmasız en iyi oyuncumuz. Süphesiz kalmalı...

Mehmet Nas: Teşekkür edilebilir...(?)

Mehmet Yıldız: Hiçbişey söyleyemiyorum. Eskisi gibi değil. Rıza hocaya kalmış.

Ziya: Genç ve kalmalı. Yararı olacaktır süphesiz.

Kaan Timuçin: 1 kere ilk 11de gördüm. Ama süper oynadı. Kesinlikle büyük oyuncu olacaktır.

Rada: Hiçbişey söyleyemiyorum. Tanımıyorum ama takıma adapte olursa neden olmasın...

Navratil: İyi bir defans. İyi işler yapıyor. Adapte oldummu süper...

Sandro: Benim önceden beri çok beğendiğim bir futbolcu. Kesinlikle kalmalı. Çok akıllı kıvrak zeki bir futbolcu. Yazı iyi değerlendirilirse ilk 11in değişilmezlerinden olabilir.

Grosicki: Videolarını izlemiştim daha önce. İyide işler yaptı. Adapte olursa dahada süper olacaktır.

Eneramo: Onunda videolarını izledim. Kalmalı ve değişilmez olacaktır...

threestar58 18.05.2011 00:56

kesinlik,le ikinci sinif oyuncular alinmamali daima birinci sinif alinmali brezilya,hollanda,fransa gibi ulkelerden transfer yapilabilir

nightmare58 18.05.2011 01:47

[B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]17 Sayfayı tek tek inceledim toplasanız on mesaj adam akıllı kangallıwert yapılabilecek bütçemizi pek aşmayacak ama ilerde yıldız olabilecek potansiyele sahip oyuncularla ilgili araştırma yapmış gerçekten takdir ettim birkaç tanesini bende biliyordum o oyuncuların, onun dışında rapge de aşağı yukarı benle aynı şeyleri düşünüyor gibi kalacak oyuncular konusunda sedat kesinlikle gitmez defans iyi olunca sedatta iyi oynuyor abdurrahmanda keza öyle sakatlık falan yeni atlattı uğur kavuk özverili oynuyor ama çok hata yapıyor erman 2. yarıdaki en katkı sağlayan oyuncumuz kadir gizli kahraman grosicki 3-4 maç iyi oynadı sonra kabuğuna çekildi ama manisa maçında da görüldü ki tek başına maç kazandırabilecek kapasiteye sahip, eneramo konusunda sabırlı olmalıyız mendonça da çok kaliteli bir oyuncu özellikle ziya ve kaan timuçin konuk'a daha fazla şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum muhtemelen sezon sonu hayrettin yerini ziyaya bırakır ve kaanla idare ederler kaleye alternatif yerli bir kaleci olabilir alternatif sağ bek(abdurrahman yedeği olarak) bir tane stoper, bir tane santrafor ve bir de orta sahaya transferle bence ilk 5'te oluruz murat sözgelmez denis ivanovs uğur kavuk keita gitmesi muhtemel hatta mehmet nas da gidebilir kalırsa yedek olur orası ayrı ve kamananda zaten fransa 2. liginden bir takımla anlaşmış %90 le havre olması lazım saygılarımla[/SIZE][/FONT][/B]

noname87 18.05.2011 03:26

yabancılardan ivanovs ilk gönderilecek olmalı diallo kesinlikle kalmalı

akifesk 18.05.2011 11:30

GÖNDERİLMESİ GEREKENLER..
UĞUR KAVUK
MEHMET YILDIZ
MEHMET NAS
M. SÖZGELMEZ
KEİTA
İVANOVS
SANDRO...............

.KALECİ KORCAN' IN BONSERVİSİ ALINMALI.

akifesk 18.05.2011 14:09

uğur kavuk ilk gitmesi gereken ...

EneS ElmaS 18.05.2011 14:28

Malum Konyaspor düstü, Ertugrul Arslani almaliyiz! Yasli olabilir, fakat bu takimda genclere [U][B]örnek[/B][/U] abilik yapabilecek oyuncularada ihtiyac var. Bize karsi harika bi mac cikartti ve her mac canla basla oynuyan futbolcu, vede söz konusu asigi oldugu kendi memleketi ise bi mac icin canini bile feda edebilecek biri. Bizimde zaten böyle futbolculara ihtiyacimiz yokmu?

Kendisinin bizim takimda ilk 11'de oynuyabilecek kapasiteside oldugunu düsünüyorum. Erman'in oyun stiline benzetiyorum ben ve Ermani satacak olurak muhakkak almaliyiz, satmiyacaksakta malum Erman zaten iktikrarsiz bi futbolcu.. Onun yerini doldurabilecek biri oldugunu düsünüyorum.

Hatta ben onu bu takimda kaptan olarak görmek isterim..

Abdullah DuMaN 18.05.2011 16:17

[B]Pedriel bu sezon kritik maçlarda iyi oynadı ve puanlar almamamızı sağladı kalması gerekir bence[/B]

HALIL 18.05.2011 16:44

haaaaaa bu arada musa aydin antalyaspor ile anlasmis bu habere uzulim mi sevinim mi bilmem ama buyuk ihtimalle gelecek sezon antalya dusebilir:D

musa aydinin tum oynadigi takimlar dusuyo sakarya buca ve bir kac tane daha biz bile zor kurtulduk adam ugursuz:D

sivasdergi 18.05.2011 17:00

Ertuğrul Arslan'ın alınmasını ben de isterim. Ama oyun tarzı Erman'a benzemiyor. Daha çok ön libero gibi oynuyor. 90 dakika boyunca koşar, çalışır. Topları da genelde en yakınındaki adama kısa pasla oynar. Fazla kaptırmaz. Faydalı bir oyuncu olur yine bizde.

sivasdergi 18.05.2011 17:00

Ertuğrul Arslan'ın alınmasını ben de isterim. Ama oyun tarzı Erman'a benzemiyor. Daha çok ön libero gibi oynuyor. 90 dakika boyunca koşar, çalışır. Topları da genelde en yakınındaki adama kısa pasla oynar. Fazla kaptırmaz. Faydalı bir oyuncu olur yine bizde.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:33.