![]() |
Cevap: Fenerbahçe 3-2 Sivasspor
Uğur yapılır mı böyle hata 4-2,
At kornere gitsin... Kafasız oyunculardan bıktım artık |
Cevap: Fenerbahçe 4-2 Sivasspor
Sefiller oynayacak fb şov yapıyor ne diyim.adamı delirtiyorlar ya valla....
Bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum la resmen eziyorduk fb yi resmen adamlar ezil oldular kadınların önünde trt spikeri bile şovu anlatıyordu %500 lük golü kaçır 3-1 öne geçecekken 2-2 ettir sonrada 4-2 yenik duruma düş.aynısı antepe de oldu ben anlamıyorum ki nasıl iş ya maç dğeil 180 1080 derece döndü.kanser ettiler adamı ya. |
Böyle işin ben ta...
|
Rasmussen'i gönderip Pedriel'e bel bağlıyoruz.
|
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
|
[B][FONT="Arial Black"]Staddan Anons Ediliyor KADINLARI Cşdurmak İçin Bu Yasak Bişey Ama Fener Olunca Kimse Ses Çıkarmaz[/FONT][/B]
|
ben bas bas bagirdim bu takim'in bir kaç eksigi daha var diye ! bir kaleci ve bir forvet sart ama biz rassmusseni gonderdik :mad:
sevmedigimiz takimlara neden hep boyle rezil olup yeniliyoruz biktim be yeter bee :mad: |
Ne Pedrielne de Eneramo bitirici forvet değil, Eneramo penaltı beklenilen pozisyonda saçmaladı resmen
|
MAÇIN KIRILMA ANI 2-1 KEN KAÇAN O GOLDÜR,
ZATEN ONUN DEVAMINDA 3 GOL YEDİK AYIPTIR, GÜNAHTIR:mad: |
dünyada bir örneği daha yoktur şu aldığımız mağlubiyetin hakettik resmen ciğerim yandı
|
böyle mağlubiyetlerde 2 gün kendime gelemşyroum becerisizlik bencillik bencillik bıktım artık bu takımdaki bencillikten şu fenere alın 3 puan size dedik maçı satsan bu kadar basit yenilmezsin kafayı yıyecem ya zorumdan ağlıyacam böyle maç verilirmi allah kitap aşkına ya
|
[B]Olmadı Sivasım Ama Canın Sağolsun Beleşden Golu Aldılar Oynadınız Tebrıkler Nıhat Gıtmesı Lazım ...[/B]
|
Hocam bu başarı senin sayende ama Allah rızası için şu 45-60 dakika arası oyunu oku müdahale et.
|
topa vuracak halleri bile kalmamıştı fenerbahçe şow yaptı ben bu işten hiç bi şey anlamadım mağlup olalımda elimizdeki maçı neden veriyoruz akıl mantık almıyor antep maçından bile daha çok içim yandı kafayı yedim 3 4 olacak diye beklıyoruz 3 golü topa dahi bvuramayan fener atıyor emeğimizin oyunumuzun karşılıgı bu degıl kendı kendımıze maglup olmaktan bıktım artık
|
pedrielin atamadığı gol katma değer olarak döndü
kamilin hiç kahkısı yok 1 kişi eksik oynuyoruz :mad: |
[QUOTE=mishka;768915]Hocam bu başarı senin sayende ama Allah rızası için şu 45-60 dakika arası oyunu oku müdahale et.[/QUOTE]
***nerde arkdş o hoca kamil ve pedriel hicmi fark etmedi 3 metre mesafede eger bu ikilinın yerine orta sağa 2 yeni oyuncu alsaydı oyuna.mac bizimdi hoca resmen uyudu...... |
grosicki ne zaman patlama yapacak diye bekliyorum her maç hayal kırıklıgı 45 dklık topçu 2.yarı felç oldu resmen mücadele gücü yok yıldız futbolcu tamam ama bi patlama yap abi 1 maç güzel 8 maç mort başıma ağrılar girdi bu basit gol yemeler atamamalar delirecem kafayı yiyecem
|
senelerdir kaçırdığım maç yok bank asyadan 2.ligden 3.ligdenede sürekli bu takımın takipçisiyim rüya takım diyebileceğimiz bir takım hiç bu kadar zoruma giden maç olmamıştı sabaha kadar yazsam ciğerim soğmaz
|
eneroma,sen o golü nasil atamazsin be
pedriel ya senin kacirdigin atamayana atarlar hep böyle söylerler ve öylede oldu gecmis olsun |
Futbolda yenilmekte var ,yenmekte diye bir klasik laf vardirya,aslinda bu günki yenilginin bas mimarlari Enaramo ve Suarez.Biri Volkan´i calimlayip öyle vurayim,digeride en kolayi basaramayinca ,zoru secip tupu disari atmasi bizi adeta kahretti ve maci kaybetmememizi sagladi.Istanbul´un üc büyüklerinden birinin mac sonunda yüzünün gülmesi ,biz Sivasspor taraftarlarini cok derinden üzmüstür.
|
ben böyle şansındaaa böyle pedrielindeeeee taaa....olacak iş değil yaa..:mad::mad:
|
Maci seyretmeyen bir kisi;bak Sivasspor yine yenilmis der.Keske bu maci seyretmeyen biri olsaydim,sadece sonucu mac bitiminde duyan biri olsaydim.Sivasspor,Fenerbahce´yi ilk yari adeta sahadan sildi.Adeta Sivasspor dalga dalga Fenerbahce´nin üzerine geldi.Sahaya hakimiyetimiz,Fenerbahce´nin direncini adeta kirdi.Suarez´in kacirdigi gol,Fenerbahce´yi hayata dönderdi.Emre adeta Ugur´u tahrik etti.Bu tahrik sonucu tek gayesi Ugur´u attirmakti ,fakat korkulan olmadi.Biz bu yenilgiyi hak etmedik.
|
bizim üzüldüğümüz yerde bu adamlar seviniyorya. o zoruma gidiyor...
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/418902_391418997551105_254357697923903_1557687_1312675741_n.jpg[/IMG] Sivas Bilboardları.. |
Bu maç umarım gs ile aradaki fark dokuz olacak diye satılmamıştır.Bir takım 15 dakikada bu kadar DE Ğİ ŞE MEZ!!!Elindeki yüzde yüzlük pozisyonları çok laubalice kaçır ve üstüne üstlük 3 dakikada da hiç olmuyacak pozisyonlarda gol ye yazık çok yazık!!!Bazı arkadaşlar bana kızabilir ama ben bazı şahısların elinde oyuncak olmuş bir takım istemiyorum(benim başkanım ne fb li ne gs li ne de bjk li olsun özünde tek SİVASSPOR olsun);gerekirse 2 lig de oynayalım ama elalemin maşası olmayalım işte bu bir Sivaslı ya çok ağır geliyor.Eğer ki benim takımım bazı maçlarda peşkeş çekiliyorsa bunun içinde kim varsa ben bir Sivaslı ve ''SADECE SİVASSPORLU'' olarak hakkımı helal etmiyorum.Gönlünde ''SADECE SİVASSPOR SEVGİSİ'' olan arkadaşlara sonsuz sevgiler saygılar olsun.
|
yu böyle sivasslılar olmaz olsun satılmışlar bu kadarda olmaz kendi şehrinin takımını bırakıp başka takımların peşine düşen kendini bilmezlere söyleyecek bir şey bulamıyorum yuh silere yazıklar olsun satılmışlar
|
yaff herşeyden geçtimde,kendini kabadayı sanan bücür emre ye tahammül edemiyorum arkadaş.yok mu şunun ağzını burnunu kıracak bir babayiğit.
|
bugun sans fener,den yanay,di ve goller,i kacirdigimiz anlar oldu ve uzaklastiramadigimiz toplar fener,li oyuncular,in onune dustu ve goller,i yedik umarim yarin ts, bjk, gb puan kayip eder ve ilk 4 hedefinden fazla uzaklasmayiz
|
aynen, haklisin...
|
Buradan defalarca ben yazdım bazı arkadaşlar yazdı.Bizim topçular hep medyanın kendilerine olan ilgisizliğinden yakınırlar.Neymiş medya bizi görmüyormuş,bırakın görmesin kardeşim böyle daha iyi değil mi.Ha şimdi gördü ne oldu anlatayım.Medya Grosicki yi görmüyordu adam süper oynuyordu.Ne oldu medya Grosicki yi gördü,onunla ilgili transfer haberleri yaptı ne oldu Grosicki de bir düşüş başladı.Başka Erman mesela medya Ermanı gördü ,bu hafta kaç tane gazete de röportajı çıktı Erman sahada yok.Yani arkadaşlar medya bizden bahsetmesin daha iyi yoksa bizim topçular fena şişiyor.
|
[QUOTE=astaravisa;769056]bizim üzüldüğümüz yerde bu adamlar seviniyorya. o zoruma gidiyor...
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/418902_391418997551105_254357697923903_1557687_1312675741_n.jpg[/IMG] Sivas Bilboardları..[/QUOTE] Bu ne yav arkadaş.Ondan sonra siz fb lisiniz onlara maç verirsiniz deyince zorumuza gidiyor. |
[QUOTE=HARG58;769070]Hic bir seye yanmam ama yanarim yanarim bir Alex piçini tutamadik ya ona yanarim .Tam bir K Aliteli O rta saha Ç ocugu.Saf süzme halis mulis naturel katiksiz fulllll .[/QUOTE]
hemdi İ yi S eçilmiş K aliteli O ...... Ç ocuğu |
yanıyorum da mal gibi bir takıma yenildik ona yanıyorum...fenev denen takım beş para etmez...çok kötü oynuyorlar...
|
bu maçi derhal unutmaliyiz hatirlayin antep maçini da sansiz yere kaybedik ve sonra yeniden dogduk gençler maçindanda boyle olacak insallah ! :)
|
Alex e kufur eden arkadasları kınıyorum. Bu adamı 6 yıl boyunca adam akıllı kımse tutamamıskı zaten Rakıbe kufur etmek yıgıdoya yakısmaz. Mac ıcın tek cumlem var. Atamayana atarlar bu kadar basıt.
Aynısı antalya macındada oldu. Takım sıvasta oynanan macta 2-1 yendı ama eneramo- grosıckı ve pedrıel evlere senlık bır araba gol kacırdı. Antalya atamadı ama dun karsında fenerbahce vardı ve attılar. |
[B]sivasspor tartışmasız bu ligin en güzel top oynayan takımlarının başında geliyor...şu bir gerçek forvet (golcü) ve kaleci sıkıtımız olmasa şuan g.saray yerinde biz vardık....yazı oldu o gol kaçarmı ya.[/B].
|
SEN ANTALYA MAÇINDAN DERS ALMAZSAN BÖYLE OLUR BÜTÜN BASININ ORTAK YORUMU ; [B]LAUBALİ DEFANS VE ORTA SAHANIN KAYBETTİĞİ BİR MAÇ BU YOK ATILMIŞ SATILMIŞ ŞU BU YOK DURUM BU KARDEŞ[/B] DERS ÇIKARMAZSAN AYNISI GENÇLER MAÇINDA DA OLUR GS MAÇINDA DA OLUR OLUR DA OLUR YANİİİİİ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:24. |