SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35595)

Ferhat06 11.02.2013 12:50

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=Serdar63972;835640]Fanatikte Trabzon sayfasına yorum yaptım. Okuyup beğenen arkadaşlar olursa sevinirim...
[url]http://www.fanatik.com.tr/Default.aspx?aType=HaberTumYorumlar&ArticleID=295510[/url][/QUOTE]

3 tane yoruma 3 teşekkür,çok güzel yazmışsın.beğendim.

ezelşener 11.02.2013 12:55

maçta herkes mükemmel oynadı.ayaklarına ve yüreklerine sağlık.ama en çok ta kadiri begendim.stadda ayak basmadık yer bırakmadı o ne efordu öyle.allah nazarlardan saklasın..kadir.atıff.hakan.grosişki.erman.ve erhan daha iyilerdi..tüm takımı kutluyorum.keşke rıza hoca son 20 dk.da pedrieli çıkarıp Arkidyuşu alsaydı ki ( bütün stad bunu bekledi) farka giderdik.neyse canları sağolsun..yönetimden tutun oyunculardan .malzemciye kadar bütün herkesi kutluyorum...

ELLİSEKİZ 11.02.2013 13:19

Yine lig TV yapacağını yapmış.Özetleri izledim az önce şayet maçı stadda izlememiş olsam diyeceğim tek laf şuydu .TRABZON SİVASLA BAŞA BAŞ OYNAMIŞ. Bu kansız medya topluluğu yanlı olduğu müddetçe daha çok çekeceğimiz var.Kınıyorum bu şerefsizleri...:mad:

58sinan58 11.02.2013 13:22

[QUOTE=poolat58;835391]Sivassporlu onur şan ın parçası da müthişti bu bizim şarkımız olmalı bundan sonra...tam uydu bütün stadı çoşturdu.. :D[/QUOTE]

sen ne diyon gardaş ortam da süperdi onur şan ın şarkısıda süperdi tam onbeş dakika çiftetelli oynadım statta üstüne de 950 km direksiyon salladım yalınız şu anda eççük hamlamışsım :D:D:D her yerim dutuldu ama sivassporum böyle oynasın canımı yesin ben her türlü cefayı çekerim

4eylül 11.02.2013 13:46

sıra paşada uefa için yiğidolar

bqram58 11.02.2013 13:54

[QUOTE=hasanpolat44;835650]bizim millet tepkiyi hala algılayamadı bu çocukların üstüne çok gidiliyor Sivassporun her maçında 90 dk destek veren çocuklarımızı neredeyse vatan haini ilan edecekler yapmayın bu kadar be onların bu zamana kada neler çektiğini ben çok iyi biliyorum ayrıca onların tepkileri takıma değil yönetimeydi o mesajıda bu maça gelmeyerek verdiler ama bunun sürekli olmadığını biliyorum eğer bundan prim sağlamak isteselerde takımın kötü gittiği bir dönemde yaparlardı ama fener maçı gibi bir galibiyetin ardından bu tepkiyi koymaları birilerinden bişi koparmak için değil haklı tepkilerini ortaya koymak için yaptıklarını anlamak hiç de zor olmasa gerek..[/QUOTE]

Kardeş bence tepkiyi doğru anlamışsın bende aynı şekilde anladım..Bu mesaj verildi zannedersem öbür maça geri gelirler..Onlar takımı ve futbolcuları seviyorlar..Tepki yönetimeydi ve de bu mesaj verildi...

bqram58 11.02.2013 13:55

[QUOTE=infial§;835638]Taraftar her maç rakip trabzonmuş gibi böyle biraz gayretli olsa övünecez ama saman Alevi gibiyiz,sokakta bağırsan deli derler ama stadyumda bağırsan helal olsun derler her maç gol atacaz veya böyle iyi oynayacaz diye bir garanti yok kötü oynarkende destek iyi oynarkende destek olalım,mevsimlik değil kadrolu taraftar olun,[/QUOTE]

Bu maç mevsimlik taraftarlık vardı diğer maç ne olacak oturup çekirdek yiycekler...

buraks58 11.02.2013 14:05

[B]Maçta göze çarpanlar :[/B] Büyük takımlar karşısında alınan galibiyetlerin ne kadar önemli olduğunu gördük. takımda kenetlenmeyi ve güveni artırıyor. bu maçta en önemli nokta takımda istek ve arzuydu.

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : [/B] uzun zamandır en zevk aldığım karşılaşmalardan bir tanesiydi. maçın başlarında orta alanda büyük boşluklarımız olsada ilerleyen dakikalarda özellikle de golu bulduktan sonra takımın direnci arttı.oyuncularımız daha bi kendilerine güvenerek oynadılar. 10 kişi kalan rakibimiz karşısında daha da farkı açmamız gerekirken skoru koruma düşüncesi bununla yetinmemizi sağladı.

[B]Maçın en iyisi kimdi : [/B] kadir,hakan ve erman. kadirin özlenen performansını sahaya yansıtması benim gibi bir çok kişiyi memnun etmiştir. yine hakanın bitmeyen enerjisi ve hücum-defans dengesi çok iyiydi. harika bir transfer olmuş.tebrikler. ermanda bildiğimiz gibiydi.takımın ileride pres yapmasında bir numaralı oyuncuydu.

[B]Maçın en kötüsü kimdi : [/B] bizim takımımızda kötü bir oyuncu yoktu. rakip takımda ise halil sağolsun forvetsiz oynattı trabzonu.

[B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : [/B] harika bir yönetim gösterdi. ne gördüyse onu çaldı. kendini medyaya yada lobisi güçlü kesimlere beğendirmek için bir iki ince kararla bizi oyundan düşürebilirdi ama bunların hiç birini yapmadı. teşekkürler süleyman abay.

[B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :[/B] 2-0 dan sonra daha da farklı kazanabilirdik. hocamız biraz korkak davrandı bence. her iki hücum oyuncumuzu alıpta(aatıf ve grosicki) iki kanat bekini sahaya sürmesinden sonra neredeyse hücuma çıkmadık. mehmet nas ve piech değişiklikleri yapılması daha iyi olabilirdi. özellikle piech neden oyuna alınmadı anladım. yedek kulübesinde tek hücum adamınız var ve adam bu maçta bile süre alamıyorsa ben hangi maçta oynuycam diye kendine sorabilir.

Külhan 11.02.2013 17:02

Hocam piech i ne zaman seyredecegiz bu adamin formumu yok yoksa sakatmi nicin macin son anlarinda degismedik merak ediyoruz nasil bir fiziki ve oyunu var.

izmirliyigido 11.02.2013 18:12

Üst üste gelen [B]2 önemli galibiyet[/B] bizleri sevince boğdu. Bu galibiyetler yine de [B]eksiğimiz yok anlamına gelmesin[/B]. Bazı şeyleri [B]gözardı etmemek[/B] lazım yine de. Hele de [B]bu[/B] hafta ki süper [B]takım oyunu[/B], güzel futbol, [B]Trabzonspor'u ezmemiz[/B] bizleri inanılmaz [B]mutlu[/B] etti.

Defansta [B]Ümit Kurt[/B] süper derken sakatlanması hepimizi üzdü. [B]Hakan Arslan[/B]'ın özellikle ilk yarıda ki hücum oyunu, 2. yarıda biraz daha defansa yakın oynamasına rağmen heryerde oynaması transferinin [B]ne kadar isabetli[/B] olduğunu gösterdi.

Sağbekte bence [B]Erhan Güven[/B] çok iyi oynuyor. Süper bir sağbek olmasa da, [B]Uğur Kavuk[/B]'tan çok çok iyi. [B]Ziya Erdal[/B] inanılmaz güzel oynadı. [B]Kadir Bekmezci[/B] o vurdumduymaz oyunundan uzaklaşmış göründü. [B]Grosicki[/B] şanssız olduğu kadar kanatları hallaç pamuğu gibi atarken çok iyi göründü.

[B]Sahanın[/B] esas [B]yıldızı AATIF[/B] CHAHEHOUHE idi. Muhteşem, driplinkleri, pasları, golü, baskısı ile adeta [B]şov yaptı[/B]. Ahh !.. birde [B]Pedriel[/B] onun yarısı kadar oynasaydı, maç 3-0, 4-0 olurdu. Hoca bu Pedriel'de ne buluyor yemin ederim [B]ANLAYAMIYORUM[/B] !... Kendini bir nebze Aatif'a verdiği [B]gol pasıyla[/B] affettirse de, karşı karşıya kaldığı pozisyonda [B]kaçırdığı golle[/B] de bir kamyon küfür yedi ..

Rıza hoca [B]PİECH[/B]'i biblo diye mi aldı anlayamıyoruz. Ne zaman hazır olacak bu adam? [B]Eneramo[/B] yok, [B]Sercan Yıldırım[/B] sakat, [B]Cihan Özkara[/B]'yı kadroya almamışsın, Pedriel forvet değil bu adam neden oynamaz? [B]Ah be Rıza hocam[/B] galibiyet için teşekkür ederiz ama [B]inan seni kurtaran[/B] AATIF oldu. Oynadı, oynattı, gol attı durumu [B]2-0[/B] yaparak seni de takımı da kurtardı.

[B]Gerçek taraftarlar da süperdi[/B]. Bu takıma ve kulübe menfaatçi ve maçtan maça şovmenlik yapan taraftar değil, böyle gerçek taraftar lazım. Maça [B]gidenlere ve destekleyenlere gönülden bir teşekkür borcumuz var[/B]. Helal olsun size..

.

KaanK 11.02.2013 21:33

[B]Bu maça şans diyenler futboldan zerre kadar anlamıyorlar

Açık ve net ...[/B]

Respect58 11.02.2013 22:34

[B]Son iki maçı da izleyemedim ve ikisini de kazandık.Fenerbahçe maçı için tamamen şansla kazanılmış bir maç diyebiliriz.Ancak Trabzon maçında takım iyi oynamış özetlerden anlaşıldığı kadarıyla.Tabi rakibinde iyi olmadığı gerçek.Kasımpaşa karşısında daha net bir resim çıkar karşımıza diye düşünüyorum.

Pieh'i oynatmamakta ısrar eden Rıza beyimiz bu galibiyetlerle ömrünü en fazla sezon sonuna kadar uzatabilir.Yönetimin sezon sonunda biletini kesmesi gerekir.Adamın oyuna aldığı adamlara bak Hayrettin ve Uğur.Bu bile ne kadar teknik direktör olduğunu gösteriyor.[/B]

sebasteia 11.02.2013 22:37

[QUOTE=Respect58;835823][B]Son iki maçı da izleyemedim ve ikisini de kazandık.Fenerbahçe maçı için tamamen şansla kazanılmış bir maç diyebiliriz.Ancak Trabzon maçında takım iyi oynamış özetlerden anlaşıldığı kadarıyla.Tabi rakibinde iyi olmadığı gerçek.Kasımpaşa karşısında daha net bir resim çıkar karşımıza diye düşünüyorum.

Pieh'i oynatmamakta ısrar eden Rıza beyimiz bu galibiyetlerle ömrünü en fazla sezon sonuna kadar uzatabilir.Yönetimin sezon sonunda biletini kesmesi gerekir.Adamın oyuna aldığı adamlara bak Hayrettin ve Uğur.Bu bile ne kadar teknik direktör olduğunu gösteriyor.[/B][/QUOTE]

oyuna sonradan aldığı adamlara değil de direkt ilk 11'de aldığı adamlara baksan hoca hakkında böyle konuşmaya biraz utanırdın!

sonradan uğur ve hayrettin'i aldıysa ilk 11'de grosicki, atıf, navratil, ümit, hakan vardı. bunlar sivasspor kulübünün çatısına gökten düşmedi. rıza hoca aldı getirdi. az saygı, biraz kadir kıymet...

Respect58 11.02.2013 23:00

[QUOTE=sebasteia;835824]oyuna sonradan aldığı adamlara değil de direkt ilk 11'de aldığı adamlara baksan hoca hakkında böyle konuşmaya biraz utanırdın!

sonradan uğur ve hayrettin'i aldıysa ilk 11'de grosicki, atıf, navratil, ümit, hakan vardı. bunlar sivasspor kulübünün çatısına gökten düşmedi. rıza hoca aldı getirdi. az saygı, biraz kadir kıymet...[/QUOTE]

[B]Değişiklik yapmak için değişiklik yapan hocasının futbol anlayışının kıt olduğu gibi yandaşının da anlayışı kıt.Grosickiyi,Aatıfı,Navratili,Ümiti,Hakanı oynatmasaydı eksik kadroyla mı çıkacaktı.İllaki birileri oynayacak önemli olan en iyisini ve geleceğe dönük oyuncuların oynaması.Takıma yeni gelmiş birisine maçın sonlarında şans vermesi gerekirken gidip 30u devirmiş adamları alıyor.Vizyon meselesi işte :)[/B]

sebasteia 11.02.2013 23:03

[QUOTE=Respect58;835823][B]Son iki maçı da izleyemedim ve ikisini de kazandık.[/B][/QUOTE]

sen en iyisi sivasspor'u izlemeyi bırak. yapacağın en büyük iyilik bu olur.

hiko58 12.02.2013 17:11

benim için önemli olan bu şahsiyetsiz trabzonu yenmekti. internette bize yapılan küfürleri goller atarak onlara iade etmekti. şükürler olsun. yaptık oldu. takıma seyirciye hocaya trabzonu yendikleri için sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum. sağolun varolun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:41.