![]() |
Bursalılar sallamayın Bizim golculer biraz becerikli olsa biz size fark atardık.nerde eze eze yendiniz amma atıyorsunuz.Maç sıfır sıfırken kaçırdığımız gollere bakın.
|
bakalım yok ki bakalım neye nakacaz kaleye atılan şut sayılarına bakalım topla oynama yüzdelerine bakalım korner atışlarına bakalım
|
yok abi adamlar hakkatti şimdi güzel oynadılar bizimkiler bu maçta yattılar resmen gerçi normal gece maçı imparator tribünde
|
bursali Kardesler Biz Sivaslilar Bursayi herzaman benimseyen
vede Bursanin Süperlige cikmasini Isteyen bir Kitleyiz!!!fazla demogojiye girmenize gerek yok.Insallah gelecek maclari alirda bizimle beraber Süperlige cikarsiniz. Temmennimiz bu !!! |
Sivasta oynanan ilk maçı hatırlıyorumda Bursanın tek bir atağı bile yoktu.Ne çabuk unuttunuz.?
|
hatırla verilmeyen penaltımızı çetinin yere düşürülüşünü ve sizin kolpadan penalte tribünde göremedim ama geçen akşam tv de vardı daha da iyi gördüm maçı izlemedin sen demekki başka maçı hatırlıyorsun...siz de çıkın bizde bizim size karşı bir kastımızda yok zaten ama bazen ortam geriliyor...
|
sizin sevmediğiniz bursanın sizin takımda oynayan bursalı futbolcusu ilhan bile itiraf etti bu atmosferde kazanmamız imkansızdı bursaspor haklı bir galibiyet aldı bu atmosferden kimse çıkamaz dedi hemen hemen aynılarınıda ismail kartal söyledi siz hala kabullenmeyin zaten maçtada size küfür edilmedi hep beşiktaşa edildi size edilmişsede kusura bakmayın...
|
bursalı ilhani falan bosver şimdi dün ki maçta biraz daha becerikli olsaydık alırdık.asıl sizin futbolcular korkarak çıktı dün şampiyon olmuş gibi sevindiniz.sivası yenmek ne kadar büyük bir şerefmiş erciyese yenilen takım bize gelince degisiyor,ama bir maçla ne çıkarsınız ne inersiniz yani sivası yendiniz diye çıktık demeyin bursanın yeri 2 lig...
|
[quote=txs]sizin sevmediğiniz bursanın sizin takımda oynayan bursalı futbolcusu ilhan bile itiraf etti bu atmosferde kazanmamız imkansızdı bursaspor haklı bir galibiyet aldı bu atmosferden kimse çıkamaz dedi hemen hemen aynılarınıda ismail kartal söyledi siz hala kabullenmeyin zaten maçtada size küfür edilmedi hep beşiktaşa edildi size edilmişsede kusura bakmayın...[/quote]
[size=4][b][i]Tamam arkadasım ortamı germenin anlamı yok bizi yendiniz tebrik ediyoruz...Artık kendi sitenize doğru yol alırsanız iyi olur...Ha şunuda ilave edeyim bizi yendiniz ama haftaya puan kaybederseniz bu maçın hiç anlamı olmaz bunuda bilin yani...[/i][/b][/size] |
dün ki maç ve kocaeli maçı sivasspor sahaya yenmeye değilde iki maçt da yenilmeye çıktı.mehmet yoldız gibi bir adam o topları gol yapamadı.ama şunuda idda ediyorum.sivasspor elazığ sporada yenilecek niye komşu şehirdir bie yakındır felen filan artık sivasspor dan maç kazanmasını beklemeyelim.kocaeli ve bursayada maçları hediye ettik fırtınalar koparan sivasspordan iz yoktu 2 maçta da kocaelive bursayı çıkarlarsa biz çıkarmış olacaz.çünkü biz oynamıyoruz onlar da pek iyi oynamıyor ama biz maçları resmen hediye ediyoruz.artık takımda ruh ve kazanma arzusu bitmiş.elazığ sporada yatarız görün...sonra tehlike çaları çalmaya başlar...
|
[quote=ultraSivas_58]dün ki maç ve kocaeli maçı sivasspor sahaya yenmeye değilde iki maçt da yenilmeye çıktı.mehmet yoldız gibi bir adam o topları gol yapamadı.ama şunuda idda ediyorum.sivasspor elazığ sporada yenilecek niye komşu şehirdir bie yakındır felen filan artık sivasspor dan maç kazanmasını beklemeyelim.kocaeli ve bursayada maçları hediye ettik fırtınalar koparan sivasspordan iz yoktu 2 maçta da kocaelive bursayı çıkarlarsa biz çıkarmış olacaz.çünkü biz oynamıyoruz onlar da pek iyi oynamıyor ama biz maçları resmen hediye ediyoruz.artık takımda ruh ve kazanma arzusu bitmiş.elazığ sporada yatarız görün...sonra tehlike çaları çalmaya başlar...[/quote]
gardas çok iyi tespit kocaeli macının tıpkısı birde mehmet yıldız biraz bencilliği bırakması gerekir...kahr olduk ama...bu üzüntüyü bunlar nasıl yaşattı ise bu sevinçleride bu takım yaşattı helal olsun onlara...bu mac için burasaya gittik ve değidide onlara hakkımız helal olsun |
YENİÇERİLERLE birlikte maçtaydık,bilenler bilir...Futboldur bu,bizlere yakışan Bursa Taraftarını ve takımını kutlamaktır.Atmosfer gerçekten güzeldi ve hakettiler.Umuyorum ki bizlerin Bursa taraftarından öğreneceği çok ama çok şey var.İşte böyle olmamız lazzım arkadaşlar.Şapkayı önümüze koyup düşünüp neler yapılır,yapılmaz bunları s.lige kadar tamamlamamız mutlak şart,yoksa taraftar olarak işimiz çok ama çook zor...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
Lider Sivas’ı ağırlayan Yeşil-Beyazlılar, sahanın tek hakimi oldu, rakibini tek kelimeyle boğdu. Sayısız gol fırsatını harcayan ev sahibi, Frasineanu ile güldü, Süper Lig yolunda tekrar umutlandı.Sivas çok durgundu
Süper Lig yolunda ümitlerini kaybetmemek için mücadele eden Bursaspor, lider Sivasspor’u yendi, taraftarını mest etti: 1-0. Maçın tamamında rakibine oranla üstün bir futbol sergileyen Timsahlar, haklı bir galibiyete imza attı. Sahaya yenilmemek için çıkıyoruz artık yuh be ne korkuyorsunuz ya kaybedecek neyimiz var bu ne kadar defans yapmak böyle.Topu ayağına alan ya rakibe veriyor yada alakasız yerlere atıyor.Yeter artık bu sakatlanan futbolcular ne zaman iyileşecek bilen varmı.HAYRETTİN ERTUĞRUL GÖKHAN GELİN ARTIK BU NASIL SAKATLANMADIR.YUSUF DENEN BİRİ GİRDİ AYAĞINA TOP DEĞMEDEN GERİ ÇIKTI.Sahaya öyle bir çıkacaksınki rakip diyecek ki Bu Sivastan 2 den fazla yemeyelim.Ama tam tersi oluyor.İsmail Kartal demeçlerinde hep atak futbol koşan futbolcular diyordu hani nerde.Nerdeyse bende inanacam buralara tesadüf ve hakemlerle geldiğimize.Kendinize gelin artık.Maçı tv naklen veriyor hemde çok iyi bir saatte herkes tv başında oyna işte bundan iyi fırsat mı olur.Herkese gereken cevabı ver, yok nerde. kocaeli ve bursa maçlarını tv verdi ikisindede yenildik. |
dün herkes muhteşem taraftarı gördü ve kimin şampiyonluğu hakettiği ortada başka bir eşy demiyorum
|
[quote=steven]dün herkes muhteşem taraftarı gördü ve kimin şampiyonluğu hakettiği ortada başka bir eşy demiyorum[/quote]
[size=4][b][i]Tamam kardeş tebrikler gördük ve kabul ettik tamammı?Artık Bursaspor nete takılsanız iyi edersiniz burada işiniz bitti...[/i][/b][/size] |
[quote=serhankaburcuk][quote=steven]dün herkes muhteşem taraftarı gördü ve kimin şampiyonluğu hakettiği ortada başka bir eşy demiyorum[/quote]
[size=4][b][i]Tamam kardeş tebrikler gördük ve kabul ettik tamammı?Artık Bursaspor nete takılsanız iyi edersiniz burada işiniz bitti...[/i][/b][/size][/quote] Serhan bırakalım yazsınlar,ne zararları varki dostum?Birbirimizi hem yakından tanırız ve aynı zamanda tahammül ve hoşgörü bizleri alçaltmaz,yüceltir diyorum... Bursa'lı arkadaşıma da diyorum ki;sadece 1 maçta iyi oynamak şampiyonluğu gerektirmez.İstikrar önemlidir.Sanırım fikstür kimin istikrarlı olduğunu ve şampiyonluğu kimin hakettiğini açıkca söylüyor. Ama taraftarınız gerçekten S.ligi hakediyor,ama takımınız için aynı şeyi diyemiyorum. ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
steven gerek yok ortamı germeye sonucta sivas cıktı. dün bursada ortamı gördüler. yukarda arkadaşta yazmış zaten bursa taraftarını örnek alırlarsa doğru yolda ilerlemiş olurlar. ayrıca sizde bizim foruma her zaman bekleriz. BURSASPORUM.COM bursaspor.net değil
|
[quote=EfsaneTeksas]steven gerek yok ortamı germeye sonucta sivas cıktı. dün bursada ortamı gördüler. yukarda arkadaşta yazmış zaten bursa taraftarını örnek alırlarsa doğru yolda ilerlemiş olurlar. ayrıca sizde bizim foruma her zaman bekleriz. BURSASPORUM.COM bursaspor.net değil[/quote]
abi asıl eğitilmesi gereken şeref turbündekiler...onlar harici tarfatar iyidi helal olsun...bizi yendiniz |
şeref tribünü zaten sosyete kafa yormaya değmez onlar için.
|
SOSYETE AMA İYİ KÜFR EDİYOLAR..BİRDE PARA ÇOK ALDIĞI TÜM SULARI BİZİM ÜSTÜMÜZE ATTILAR...
EĞİTİM ŞART |
[i][b]dünkü maç tam anlamıyla super lig mçından bile daha tempolu we kaliteliydi.atmosfer guzeldi.her ne kadar numaralı we locadaki bursalıların çirkin hareketlerine rağmen.maça gelince bursa daha istekliydi we galibiyeti haketti.ancak bizimde bir çok net pozisyonumuz wardı bunlardan hele maçın başındaki 3-4 pozisyondan biri gol olsaydı farklı olurdu.neyse bursayı tebrik ediorum.her zaman olduğu gibi yeniçeri bursadaydı...[/b][/i]
[b]_____________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/i] |
EĞİTİM ŞART GARDAS... BATININ PARİSİ BURSA AMA HALA BAŞI BOŞ İNSANLAR VAR MALASEF
|
Gardşlar İyi Oynuyan Kazansın Dedik İyi Oynuyan Kazandı Sagolun Sizde de Tebrik edenler oldu Sizin De gollü Pozisyonlarınız Oldu atamadınız Ama Bizim Daha çok gollu Pozisyon Oldu ancak bunların 1 ni degerlendire bildik Bize de yetti Bu mac bizim hakımızdı almasını bildik bukadar İnsallah ilerdeki maclarınızı Hem bizim Hem Sizin Yenme Dileği ile Başarılar .
[url]www.bursasporum.com[/url] |
[quote=Green_Dark]Gardşlar İyi Oynuyan Kazansın Dedik İyi Oynuyan Kazandı Sagolun Sizde de Tebrik edenler oldu Sizin De gollü Pozisyonlarınız Oldu atamadınız Ama Bizim Daha çok gollu Pozisyon Oldu ancak bunların 1 ni degerlendire bildik Bize de yetti Bu mac bizim hakımızdı almasını bildik bukadar İnsallah ilerdeki maclarınızı Hem bizim Hem Sizin Yenme Dileği ile Başarılar .
[url]www.bursasporum.com[/url][/quote] [size=4][b][i]Eyvallah gardaş böyle olun canımızı yiyin...[/i][/b][/size] |
[quote=Green_Dark]Gardşlar İyi Oynuyan Kazansın Dedik İyi Oynuyan Kazandı Sagolun Sizde de Tebrik edenler oldu Sizin De gollü Pozisyonlarınız Oldu atamadınız Ama Bizim Daha çok gollu Pozisyon Oldu ancak bunların 1 ni degerlendire bildik Bize de yetti Bu mac bizim hakımızdı almasını bildik bukadar İnsallah ilerdeki maclarınızı Hem bizim Hem Sizin Yenme Dileği ile Başarılar .
[url]www.bursasporum.com[/url][/quote] saol gardas.. |
[url]www.bursasporum.com[/url][/quote] [color=darkred][i][b]bu görüşte olanlara canımız feda.zaten söledik maç bursanın hakkıydı die.ama numaralı ve locadaki bazı taftarlarınız orda olmayı haketmior.bursa cmiasına yakışmayacak hareketlerde bulundular.hele birisi wardıki onu ben biliorum ve yapacağımıda yaptım....[/b][/i][/color] [b]___________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
BAKIN SİVASLI ARKADAŞLAR BİZİM İŞİMİZ EZİKTAŞ VE KARADENİZ İLE ANADOLUDAKİ HİÇ BİR TAKIMLA İŞİMİZ OLMAZ BU BÖLE BİLİNE YANLIZ DENİLEN GİBİ SİVASTAKİ EDİLEN KÜFÜRLERİ HAK ETMEDİĞİMİZİ SAVUNUYOR KALAN MAÇLARINIZDA 58 LİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM.
|
[quote=baskentlitimsah]BAKIN SİVASLI ARKADAŞLAR BİZİM İŞİMİZ EZİKTAŞ VE KARADENİZ İLE ANADOLUDAKİ HİÇ BİR TAKIMLA İŞİMİZ OLMAZ BU BÖLE BİLİNE YANLIZ DENİLEN GİBİ SİVASTAKİ EDİLEN KÜFÜRLERİ HAK ETMEDİĞİMİZİ SAVUNUYOR KALAN MAÇLARINIZDA 58 LİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM.[/quote]
tamam anladik kardesim artik uzatmaya gerek yok!! sizlerede basarilar diliyoruz insallah ilk üce girip bizimle süperlige cikarsiniz... biraz zor ama yinede allahtan ümit kesilmez.... :D :D |
DANKE 58 :D
|
BITTE SCHÖN :D 05+06
|
[color=darkred][i][b]eziktaş;!!!! ıhhhhhhhhh [/b][/i][/color]:lol:
[b]________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
EZİKTAŞ VE EZİKKUŞ :D :D
|
TİMSAH BİZİMDE KİMSEYEL İŞİMİZ OLAMAZ.BELKİ AYDA YILDA BİR KERE KARŞILAŞTIK YANİ BİZE KİMSEDİŞ BİLEMESİN ...
|
ÖNCELİKLE MERHABA SİTENİZE GELEN MİSAFİRE BÖLEMİ YAKLASIRSIN AGRESİF ARKADAŞIM ?
BURSASPOR TARAFTARININ YEŞİLTİMSAHLARIN ANADOLUYA DİŞ BİLEDİĞİNİ SÖLEMİYORUM BİZ SİZLER NASIL ANADOLU İNSANLARIYSANIZ BİZLERDE ÖYLEYİZ DERDİMİZ BİZANSLILARLA BİZANSLILARALA KARSI SPORDADA ÜSTÜNLÜK SAĞLAMAK SİZLERE DİŞ BİLENSEYDİ HEM SİVASTA HEMDE BURSADAKİ MAÇTA BUNU HERKES GÖRÜRDÜ OLAYLARI SAPTIRARAK PROVAKATÖRLÜĞÜNÜ GÖSTERME ARKADAŞIM |
[color=darkred][i][b]ıhhhhhhhh sakin olun karışmam walla!!!!
fair play lutfen[/b][/i][/color] [b]______________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY....[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
BİZDEN İYİ MİSAFİR PERVER BULAMAZSIN
|
Bursaspora ve taraftarina vede maci aksam saatlerine alan federasyona tesekkur etmeliyiz.Cok degil 4 ay sonra super ligde oynayacagiz vede asagi yukari butun deplasman maclarindaki atmosferimiz bu sekilde olacak.Puan olarak rahatiz rahatlikla super lige cikacagiz.Bu bizim icin iyi bir super lig denemesi oldu.Gece oynamaya rakip taraftar baskisi altinda oynamaya alismaliyiz.Elbetteki eger bu kadroyla devam edeceksek.Super lig tecrubesi olan futbolcular transfer edeceksek bursaspor maci kayip bir mac oldu...
|
GECE MAÇINDA MİLLET DONAR ÖZELLİKLE DIŞARDAN GELENLER -20 ALLAH MEVHAZA
|
[quote=ultraSivas_58]bursalı ilhani falan bosver şimdi dün ki maçta biraz daha becerikli olsaydık alırdık.asıl sizin futbolcular korkarak çıktı dün şampiyon olmuş gibi sevindiniz.sivası yenmek ne kadar büyük bir şerefmiş erciyese yenilen takım bize gelince degisiyor, ama bir maçla ne çıkarsınız ne inersiniz yani sivası yendiniz diye çıktık demeyin bursanın yeri 2 lig...[/quote]
[b][b]önce akıllı ol arkadaşım sizinle bu saatten sonra on maç yapsak değişen bir şey olmaz her seferinde de yeneriz. [/b] dikkat edinde geçen sene manisa nın başına gelenler size de olmasın sizle daha süperligte de maç yapacaz :P [/b] |
[quote=paulfromceltic][quote=ultraSivas_58]bursalı ilhani falan bosver şimdi dün ki maçta biraz daha becerikli olsaydık alırdık.asıl sizin futbolcular korkarak çıktı dün şampiyon olmuş gibi sevindiniz.sivası yenmek ne kadar büyük bir şerefmiş erciyese yenilen takım bize gelince degisiyor, ama bir maçla ne çıkarsınız ne inersiniz yani sivası yendiniz diye çıktık demeyin bursanın yeri 2 lig...[/quote]
[b][b]önce akıllı ol arkadaşım sizinle bu saatten sonra on maç yapsak değişen bir şey olmaz her seferinde de yeneriz. [/b] dikkat edinde geçen sene manisa nın başına gelenler size de olmasın sizle daha süperligte de maç yapacaz :P [/b][/quote] [color=darkred][i][b]inşallah kardeş bursa ile super ligdede karşılaşırız temennim şahsen bu.ancak burası sivasın sitesi konuşma uslubunda ve diğer sivaslı arkadaşların uslubunda yanlışlıklar olmazsa iyi olur...bursaya geldik ortamımızı yaptık inşallah bi daha kısmet olur....[/b][/i][/color] _______________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:29. |