![]() |
--->: ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR BURAYA
20 yıl oldu bitireli 66/1 Manisa batıkışla 2.bl acemi birliği Kırklareli-Pınarhisar usta birliği
|
TÜRK Askeri asla teslim olmaz. Esir düşmez...ya ölür ya öldürür...mermi biterse süngü takar...PKK'nın hele elini hiç sıkmaz....UYAN MİLLETİM UYAN
|
[B][I][COLOR="Indigo"]1979/2 TERTİP ACEMİ BİRLİĞİ AMASYA ÇAVUŞ TALİMGAHI USTA BİRLİĞİ KIBRIS YEŞİLYURT GERÇİ BEN ASKERLİKTEN ÇOK TATİL YAPTIM AMA OLSUN[/COLOR][/I][/B]
|
paylaşım için tşkler........!!!!!!!!paylaşım için tşkler........!!!!!!!!paylaşım için tşkler........!!!!!!!!paylaşım için tşkler........!!!!!!!!
|
[QUOTE=ethembey;233126]Seyhan Akarcay
15.01.1968 Sivas 58.P.E.ALAY KOM.3TB.3BL 105.D 1515 BURDUR[/QUOTE] ethem abi burdada plakayı bulmuşun helal olsun sana. |
Erzurum İl jandarma komutanlığı 309kısa dönem olarak yaptım bende...
|
[QUOTE=engin78;157846]engin gökçe -sivas-zara
ACEMİ BİRLİĞİ 1980/3 TERTİP 15.piyade er eğitim tugayı 12.piyade çavuş talimgah alayı 1.piyade çavuş talimgah taburu 3.piyade çavuş talimgah bölüğü amasya-eryatağı USTA BİRLİĞİ 14.mekanize tugayı 7.piyade hudut taburu karargah ve karargah destek bölüğü SUBATAN - KARS 1980/3 tertiplere selamlar. yazın 4 ve 5 nolu nöbet kulesinden ağrı dağının o ihtişamını seyretmek de bir başka oluyordu..[/QUOTE] abi be bende orda yaptım askerliği oranın ismi değişti 9.hudut taburu oldu bende kule4 ve kule 5te nöbet tuttum :D agrı dagınıda görüyoduk erministanı da ben 84-4 yaptım neyse allaha emanet ol |
sitenin gururu çılgın sedatımızı askere uğurluyoru
sedatım güle güle git güle güle gel. Dualarımız seninle olacak. Allah ım seni korusun. Şafak 58 dediğin gün en kral devre sen olacaksın
|
--->: sitenin gururu çılgın sedatımızı askere uğur
gule gule gıtsın hayırlı teskerekler kardesım
|
hayırlı teskereler konusmustum satenn
|
ALLAH yolunu acik etsin vatana millete hayirli hizmetlerde bulunman dilegiyle hayirli teskereler SEDAT kardes
|
BİTLİS TATVANDA SON KALAN 4 AY TOKAT ĞÜMENEKTE 76 / 3 ...............DEVRE SAYĞILARIMLA .(SELO CANN58)
|
askerde olan herkjeze hayırlı teskereler
|
butun mehmetçiklere selam olsun
|
sim millet bende 1986/1 olarak 2006/2007 arasında BİNGÖLDE YAPTIM ŞARKIŞLALI ÇILGIN YİGİDO NOT ASKERLİGİ JÖH JANDARMA ÖZEL HAREKAT OLARAK YAPTIM SENİ HİÇ UNUTMAYACAGIM BİNGÖLLLLLLLLLLLLLLLLL:D
|
ben acemiliği gemlik askeri veteriner okulunda yaptım orda bana komando olamaz raporu verdiler daha sonra komando olarak kıbrısa gönderdiler akdeniz üçüncü komando taburunda s-2 / s-3 yazıcılığı yaptım askerliği yapanlar bilir bunu
|
tırışkadan konu bunu buruya niye yazmışlarsa site yöneticisininde haberi yok sanırım
|
arkasdaslar bende 2 hafta sonra askerim
15.tugay kom.çavus eğitim taligahı/AMASYA varmı sivas dan amasya yolcusu... |
senin askerlik bitmez reis :D hahahha
|
ben de acemilik manisa batı kışla 84/4 tertip. ustabirliğim izmir eskifoca özel egitim birliğinde 10 ay ve sonra son 3 aydada izmir yenişehir agır bakım merkez komt.liğinda görev yaptım :D
|
ÇILGIN SEDAT ASKERE GİDİYORMUŞ.AMA BU BİZİM SİTEDEKİ ÇILGIN SEDAT HA.
ALLAH YARDIMCISI OLSUN.... |
Cevap: ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR BURAYA
1987-3 Tertip Acemi Birliğim Manisa Kırkağaç Usta Birliğim Suriye Sınırı Şanlıurfa - Ceylanpınar Ordan Özel Harekata Secilip Kosova Cumhuriyetine Barış Gücü Olarak Gittim İstihbarattım..
|
acemı bırlıgı ankara etımesgut
usta bırlıgı kıbrıs magosa 82/3 |
bende allahın izni ile nisanda ısparta eğiridr dağ komando asteğmen olarak askere gidecemm
|
gel teskete gel teskere bitsin bu hasret :)
|
1982/3 şırnak ikizce 1.komando 3. bölük efsane 3. tim bölüğün en saygı duyulan timi balaban avcı öztopçu çelikkanat adıgüzel parlar doğan rençber yiğidoyıldız sarı evlice gürbüz çakmak heytbeee ne günlerdi mavi bere helal bise
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:47. |