![]() |
Cevap: Süperlig de Transferler
Mersin'de forma numaraları belirlendi..
Mert Nobre geçen sezon giydiği 11 numaralı formayı bu sezon da sırtından çıkarmazken, Galatasaray’dan transfer edilen Pino 80, İbrahima Yattara ise 18 numaralı formayla sahaya çıkacak. bizde daha omotopassii geldımı gelmedımı ?? papatya falı açıyoruz. yeni forma zaten yok. atletle oynayalım bu yıl. |
Arda Turan'a bu yıl çok önemli sorumluluklar düşüyor. Diego'nun takımda ayrılması ve 10 numarayı sırtına geçirmesinden sonra önemli sorumluluklar almak için ilk adımları atan Arda son hazırlık maçında 1 gol 1 asist yaptı ve daha yeni başlıyorum mesajını verdi.
|
[QUOTE=şahane yiğido;797832]Mersin'de forma numaraları belirlendi..
Mert Nobre geçen sezon giydiği 11 numaralı formayı bu sezon da sırtından çıkarmazken, Galatasaray’dan transfer edilen Pino 80, İbrahima Yattara ise 18 numaralı formayla sahaya çıkacak. bizde daha omotopassii geldımı gelmedımı ?? papatya falı açıyoruz. yeni forma zaten yok. atletle oynayalım bu yıl.[/QUOTE] seni sayıyla mı verdıler ıkı gundur baska takımları övüp duruyon gıt gs den transfer edılen pinonun oynadgı mersın takımını tut burada kafa ütüleme |
[QUOTE=58akif34;797834]seni sayıyla mı verdıler ıkı gundur baska takımları övüp duruyon gıt gs den transfer edılen pinonun oynadgı mersın takımını tut burada kafa ütüleme[/QUOTE]
paylaşım ve yorum yapıyorum. sana kimse bişey söylemedı. rahatsız oluyorsan okuma. okk. :mad: |
TFF 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor, bir süredir takımın Kartepe kampında denediği Nijeryalı futbolcu Chibuzoru Nwogbo ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
|
[QUOTE=şahane yiğido;797806]Mersin İdman Yurdu, Manisaspor'un sağ beki Ömer Aysan'ı transfer etti.[/QUOTE]
yani aliyacagin bize erhan guven malini verdiler yerine benim en çok istedigim sagbeki aldilar miy'i kutluyorum ancak istedikleri kadar transfer yapsinlar tutturabilecekler mi bakalim kasimpasa mersin falan |
bu takimlar sadece transfer sampiyonu olur merak etmeyin yukariyi biraz zor zorlarlar
|
[QUOTE=asabibaba;797827][B]diğerlerine kalıbımı basarım da siyaset konusunda memlekete az geriden temkinli bakarım. biz siyasette ders verme konusunda sınıfta kalmış bir şehriz .... [/B][/QUOTE]
Ustadim memleket derken Ulkemizden bahsetmistim.. Yoksa bizim Sivas'in ne de Sivaslinin belli bir siyasi kulturunun oldugundan bahsedilemez.. ulkenin kukla siyasilerinden kurtulmasindan bahsettim ben.. saygilar :) |
Senijad İbricic (Lokomotif Moskova) --> Gaziantepsor
|
Forvet Arayışları Netice buldu!
Sivasspor'umuz Nijeryalı Razak Omotoyossi ve Çad'lı Ezechiel Ndouassel'le anlaşma sağladı. Kulübümüze hayırlı olsun. bu haber doğrumu Ezechiel Ndouassel geldi mi ? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:33. |