![]() |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
5 Milyon Euro Veremez Galatasaray
|
[QUOTE=murteza geçerli;454365]hocam bülent hocamız 1 milyon ytl kasamızda dedi,para sorunu olmadığını söylüyorlar sürekli.
Benim takıldığım nokta mehmet kontrat uzattımı uzatmadımı,eğer uzattıysa (ben bülent hocadan duydum uzattı diye) satmak hem stratejik hemde mantıklı değil.Ama uzatmamış gönlüne başka takım düşürmüşse bu vakit satıp para kazanmakta hayırlısı olan şey. Bu sorunun cevabını bilsek daha net konuşucaz.[/QUOTE] mehmet rıdvanın proğramında bugün konuştu.ben dinledim proğramı.ve yayında transferi sordular.netleşen bir şey yok.ama ben sivasda kalıp şampiyonluk görmek istiyorum dedi.yani kalbinde bir başka takım falan yok.ama klüp satarsa bende kalmak istiyorum diyemem dedi.klübümün menfaatini düşünmek zorundayım etik olanda budur dedi. |
CÜSSKB Kesik Haluk ben.Sen daha ne dediğini bilmiyosun ya da tartışma nedir bilmiyosun birader.Yazma yorum benim yazdıklarıma sen yorum yaz diye yazmıyorum.Kendi yazdıklarınla çelişiyosun sen. Para olmadan destek mestek hikaye taraftar önce üstüne düşeni yapacak ki mehmet yıldızlar satılmak zorunda kalmasın para kaynağı olarak.Yaş kaç senin bu arada ufak geldi bayaa bana ona göre yazacamda..
|
[B]Arkadaşlar gerilmeye gerek yok, aynı tribünde aynı renklere aşığız ama aynı dili bir türlü konuşamıyoruz.:confused:
Biraz daha yapıcı olalım...[/B] |
[QUOTE=yener_sahin;454368]mehmet rıdvanın proğramında bugün konuştu.ben dinledim proğramı.ve yayında transferi sordular.netleşen bir şey yok.ama ben sivasda kalıp şampiyonluk görmek istiyorum dedi.yani kalbinde bir başka takım falan yok.ama klüp satarsa bende kalmak istiyorum diyemem dedi.klübümün menfaatini düşünmek zorundayım etik olanda budur dedi.[/QUOTE]
Para sorunun yok,futbolcuda gitmek istemiyorsa neden bu satma isteği doğuyor. Kovala şampiyonluğu sezon sonu hele şampiyon olursak elini öptüre öptüre sat onlar gelsin sivasa futbolcu istemeye bize istanbulda görüşme vemesinler. |
[QUOTE=GuNaY;454370][B]Arkadaşlar gerilmeye gerek yok, aynı tribünde aynı renklere aşığız ama aynı dili bir türlü konuşamıyoruz.:confused:
Biraz daha yapıcı olalım...[/B][/QUOTE] İşte arkadaşa onu anlatmaya çalışıyorum.Daldan dala atlıyor yok çekirde yok korsan atkı yok bilmem ne..Ya bizim neler yaptığımızı bilmiyosan Mehmet Yıldız transferi olursa tepki yürüyüşünde aramızı alırız seni meydanda destek çıkarsın.. |
[QUOTE=SSGestapo;454369]CÜSSKB Kesik Haluk ben.Sen daha ne dediğini bilmiyosun ya da tartışma nedir bilmiyosun birader.Yazma yorum benim yazdıklarıma sen yorum yaz diye yazmıyorum.Kendi yazdıklarınla çelişiyosun sen. Para olmadan destek mestek hikaye taraftar önce üstüne düşeni yapacak ki mehmet yıldızlar satılmak zorunda kalmasın para kaynağı olarak.Yaş kaç senin bu arada ufak geldi bayaa bana ona göre yazacamda..[/QUOTE]
[email]yenersahin@live.com[/email] msn adresim ekle yakından tanışalım.burdan yazmaya gerek yok.msn den bol bol yazarım ben sana .yaşımı da öğrenirsin. |
Yaşın 21 6 yaş büyüğüm senden yeni kuşak okumadan,dinlemeden,saygı göstermeden hareket ediyor işte böyle.Abin olarak tavsiyem sana sapla samanı birbirine karıştırma..
|
[QUOTE=SSGestapo;454373]İşte arkadaşa onu anlatmaya çalışıyorum.Daldan dala atlıyor yok çekirde yok korsan atkı yok bilmem ne..Ya bizim neler yaptığımızı bilmiyosan Mehmet Yıldız transferi olursa tepki yürüyüşünde aramızı alırız seni meydanda destek çıkarsın..[/QUOTE]
[B]Hay hay gardaş, yürüyüş olduğunda haberdar edersin bende imkanlarım ölçüsünde safdaki yerimi alırım.[/B] |
[B]Mehmet Yıldız yüzde 50 yüzde 50''
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Mehmet Yıldız transferi hakkında konuştu ve G.Saray'ın transferi bitirme şansını yüzde 50 olarak değerlendirdi.. Ünsal, Mehmet için Aurelio'nun takımı Real Betis ile Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da devrede olduğunu söyledi! Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Star TV'de yayınlanan Futbolig programına canlı bağlandı. G.Saray'ın transfer listesinde olan oyuncuları Mehmet Yıldız için kulüp başkanlarının görüşmesini doğrulayan Ünsal, bu transferin bitme şansını "yüzde yüzde 50" olarak değerlendirdi. Ünsal, Mehmet için Aurelio'nun takımı Real Betis'in de devrede olduğunu öne sürerken, Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin de yıldız futbolcuları ile ilgilendiğini söyledi. Bu arada aynı programa canlı bağlanan Fenerbahçe muhabiri Senad Ok ise Fenerbahçe'nin Mehmet Yıldız'dan tamamen vazgeçtiğini kaydetti. ortada ne fol var ne de yumurta.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:29. |