SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer Dosyası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38028)

Murad_Kelleci58 01.09.2014 20:02

Cevap: Transfer Dosyası

[QUOTE=sivasfutbol;918810]sivasspor yönetimi bu transfer döneminde para verip iyi bir transfer yapmadılar ben şimdi buradan soruyorum tff den ve liğ tv den alınan paralar nerelere harcandı yönetim sivasporun kör kuruşunun hesabını ve açıklamasını yapmalıdır.[/QUOTE]

O paralar kül oldu, duman oldu.. Süper Lig'e çıkana kadar cebinden Sivasspor'a para harcayanlar, şimdi harcadıklarını geri topluyorlar.. Bu olayın matematiği bu kadar kolayken bu sorularları sormak abesle iştigal yiğido kardeşim

sivasfutbol 01.09.2014 20:20

[QUOTE=Murad_Kelleci58;918813]O paralar kül oldu, duman oldu.. Süper Lig'e çıkana kadar cebinden Sivasspor'a para harcayanlar, şimdi harcadıklarını geri topluyorlar.. Bu olayın matematiği bu kadar kolayken bu sorularları sormak abesle iştigal yiğido kardeşim[/QUOTE]

benim yaptığım yorumdan niçin rahatsız oldunuzda abesle iştigal diye nitelendiriyorsunuz yönetim yaptığı harcamaları kamu oyuna acıklama zorunluğu yokmu şeffaf yönetim olması gerekiyor.

citothehan58 01.09.2014 21:12

Michael Eneramonun sözlesmesi fesh edilmis..

citothehan58 01.09.2014 21:16

SON DAKIKA!

SEZER ÖZTÜRK VE ENERAMO BAŞAKŞEHİR'DE

adres58 01.09.2014 21:27

Yine bir transfer sezonu, yine bizim için koskoca hüsran... Yarın sabah itibarı ile bu konuyu kapatıyoruz müsaadenizle. Kısaca ''eline koluna sağlık'' diyoruz tüm yorum yazan arkadaşlara ve bizim bu çığlığımızı duyup transfer yapan yöneticilerimize!!!

etlidöktürek 01.09.2014 21:37

Arkadaşlar saglam duyum;Yönetim önümüzdeki iç saha maçina büyük bir su firmasiyla anlasmis, herkese bir şaşal BUZ gibi SU dagitacakmis!!!,yüreğimiz ferahlasın diye...borç yok soğuk su var, içenğmi??

Murad_Kelleci58 01.09.2014 21:44

Ya Atilla abi çok doluyum ya.. Kime sataşacağım bilmiyorum.. Şu yönetimin vurdumduymazlığı, gamsızlığı, sessizliği sinîrlerimi alt üst ediyor..

Bir tane aklıevvel çıksa deseki, yapmıyoruz kardeşim, yapmıyoruz ulan.. Tüm paraları biz iç ettik yedik deseler.. İnan bu kadar zoruma gitmez..

Lazlarım diline düştük.. Yazıklar olsun diyorum bu yönetime.. Lanet olsun adam gibi iki transfer yapamayan adam gibi görünen kofti şahsiyetlere..

Son sözümde yerel basına.. Transfer döneminde üç maymunu oynayan yöneticileri, başarısızlıkla sonuçlanan her transfer sezonundan sonra, yöneticilerin kıçından ayrılamayan yalaka gazetecilere de yazıklar olsun

adres58 01.09.2014 21:49

[QUOTE=Murad_Kelleci58;918830]Ya Atilla abi çok doluyum ya.. Kime sataşacağım bilmiyorum.. Şu yönetimin vurdumduymazlığı, gamsızlığı, sessizliği sinîrlerimi alt üst ediyor..

Bir tane aklıevvel çıksa deseki, yapmıyoruz kardeşim, yapmıyoruz ulan.. Tüm paraları biz iç ettik yedik deseler.. İnan bu kadar zoruma gitmez..

Lazlarım diline düştük.. Yazıklar olsun diyorum bu yönetime.. Lanet olsun adam gibi iki transfer yapamayan adam gibi görünen kofti şahsiyetlere..

Son sözümde yerel basına.. Transfer döneminde üç maymunu oynayan yöneticileri, başarısızlıkla sonuçlanan her transfer sezonundan sonra, yöneticilerin kıçından ayrılamayan yalaka gazetecilere de yazıklar olsun[/QUOTE]

Varyasyonları çoğaltabiliriz ama sen yinede sakin ol değerli kardeşim. Elin Anteplisi 700 lirayı götürdü ve futbolcu taksitlerini ödedi bile...

Yorganı çek kafana...

Uyumaya devam et değerli kardeşim...
Uyu...
Uyu...

subasi29 01.09.2014 21:52

Atilla abi !kapat bu konuyu iyi olur .. Duygularımıza , hislerimize ,düşüncelerimize 'Kilitli' de :((

adres58 01.09.2014 21:55

[QUOTE=subasi29;918832]Atilla abi !kapat bu konuyu iyi olur .. Duygularımıza , hislerimize ,düşüncelerimize 'Kilitli' de :(([/QUOTE]

Sabah kapatmayı düşünüyorum kardeşim... İnsanlar küfür etmeden güzelce düşüncelerini belirtsin. Çünkü artık transfer sezonu kapandı ve insanlar son olarak düşüncelerini belirtsin. Olumlu olumsuz ne ise yazsın.. Tek farkla!!! küfür etmeden, eleştirinin dozunu kaçırmadan ve tabiiki hakaret etmeden... Sabah bu sezonun devre arasına kadar bu konuyu hep beraber kapatalım gitsin..

Saygılarımla...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:24.