![]() |
-->: 30 kupona alınmadı bu VATAN!
Hersey VATAN İÇİN..............................
|
-->: SİİR FASIL-I
düşman gelmiş kapımıza dayanmış
dört yanımız kampanyaya boyanmış kutuplara yaz gelmiş bak onlar da uyanmış uyan türk evladı! uyuma uyan otuz kupona alınmadı bu vatan |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Tabu [/FONT][/CENTER][/I][/B]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Purple"]Uzatıyor elimi, Sana değemiyorum. Koşsam da hiç durmadan, Sana eremiyorum. Kime sorsam halini? Sana soramıyorum. Açıyor kollarımı, Seni saramıyorum. Her yerde ve her zaman, Seni anamıyorum. İçmeyince elinden, Suya kanamıyorum. Arıyorum her yerde, Seni göremiyorum. Has bahçemin gülünü, Sana veremiyorum. Her gün tekrar yanıyor, Bir gün sönemiyorum, Sana gelen bu yoldan, İnan dönemiyorum. Açıl diyor hep duygu, Ona uyamıyorum. Dinlediğim her seste, Seni duyamıyorum. Sen bakarken gözüme, Sana bakamıyorum. Bekleyen aşk mumunu, İnan yakamıyorum. [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BIRAKIP GİTTİN BENİ [/FONT][/CENTER][/I][/B]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Purple"]Bırakıp gittin beni bütün kapılarda Bütün çöllerde tek başıma kodun Şafakta arayıp öğle vakti yitirdiğim Vardığım hiç bir yerde değildin Sensiz bir odanın sahrasını nasıl anlatsam Hiçbir şeyin seni andırmadığı bir pazar kalabalığını Denizde dalgakırandan da boş boşluğunu bir günün Seslenip de senden cevap alamadığım sessizliği Bırakıp gittin beni kalarak olduğun yerde hareketsiz Her yerde bırakıp gittin beni gözlerinle Düşlerin yüreğiyle bırakıp gittin beni Yarım kalmış bir cümle gibi bırakıp gittin Düşen hep ben oldum en küçük kımıldanışında senden Başını çevirdiğin için ağladığımı görmedin hiç Bana bakıp görmediğin için Ben yokken içini çektiğin için Ayağına düşen gölgene acıdın mı hiç sen [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
Ben böyle düşünmüyordum ölmeyi baba,
Altından azgın suların geçtiği demir köprüde olacaktık, rakipte olacaktı, İkimizin elinde iki ondörtlü ve gece, Birbirimize sıkarak koşacaktık birbirimize, |
[COLOR="Red"]bu vatanın üstündeki herkes kardeştir ...bunu beynine iyi yerleştir....HERŞEY VATAN İÇİN[/COLOR]
|
KUREYSIN KAPISINDA OSABAH BIR YAHUDI
SOYLU INSANLAR DEDI VARMI DUNYAYA GELEN BIR COCUKSIZDE GECE KABILENIZDE BILMIYORUZ ARAYIN SIRTINDA BIR ISARET ARASTIRIP BULDULAR YAHUDI NUR COCUGABAKTI ILAHI NISAN HOMURDANDI PERISAN PEYGAMBERLIK ISRAILOGULLARINDAN GITTI OLACAK OLDI BITTI DEVLET SIZIN ARTIK DOGUDAN BATIYA DEK DEVLET YOKKI ONA DENK peygamberimize karsi yapilan ucube yaklasima ithafen saygilarimla |
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]CİĞERİN YANSIN
Birikti uğrunda döktüğüm yaşlar Al götür vicdansız ruhun yıkansın Her günüm hasretin zulmüyle başlar Ahımı hakettin ciğerin yansın Bilseydim duyguya yer yok dininde El pençe durmazdım hayalin önünde Kapkara yas tututum doğum gününde Neşemi yok ettin ciğerin yansın Doğuştan sevgiye aşka meyildim Kimsenin lütfuna muhtaç değildim Bir sana diz çöktüm sana eğildim Canıma tak ettin ciğerin yansın Sen ince ağrımsın veremdim sana Aleme haramdım, haremdim sana Aşkınla tutuşan ,keremdim sana Aslıdan çok ettin ciğerin yansın Düşsemde kalkarım tutma elimden Gururum merhamet ummaz zalimden Beddua çıkmazdı şair dilimden Sabrımı tükettin ciğerin yansın Sineni kaplasın bu onmaz yara Hayatın boyunca gölgemi ara Değil mi sen benim yüzümü kara Saçımı ak ettin ciğerin yansın Cemal Safi[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
Alli sanli geldiler
Ekmek as parasi diye Avrupa kahri cektiler Su bizim gurbetciler Sabah alti aksam alti Calistilar hep gurbetciler Evlatlarini muhannete Muhtac etmesinler diye Basini sokacak ev icin Geldiler avrupaya emekciler Ucaklarin altlarinda Dönüyorlar gurbetciler Kimi hasta kimi sakat Kimi hapislerde berbat Kimi yataginda rahat Uyuyamadi gurbetciler Alim gurbetci cocugu Yaralidir bir cogu Dert doludur sagi solu Su bizim garip gurbetciler |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğusundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin.. İşte budur hayat! İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin… |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:58. |