![]() |
Cevap: Süperlig de Transferler
N'Doussel Sivasspor'da
Eneramo ile yolların ayrılmasından sonra hücuma takviye yapmak için görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, N’Douassel ile her konuda anlaşma sağladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın istediği golcüler arasında ilk sırada yer alan 24 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Tunus Ligi takımlarından Club Africain’da forma giyen 1.90’lık forvetin bu hafta içinde Sivasspor’un kampına katılacağı belirtildi. %99 Sivassporda demiştim yaklaşık 10 saat sonra geldi beyler hayırlı olsun ... |
Bülent Uygun twitter hesabından Amr Zaki ile prensipte 3 yıllık anlaştıklarını ,bonservisi içinde kulubü ile görüşmek üzere başkanlarının Mısar a gideceğini yazmış.
|
yaziklar olsun zaki sana elazig sivas'tan daha mi guzel sanki sivas elazig dan daha modern bir sehir açikcasi
|
[QUOTE=HALIL;799165]yaziklar olsun zaki sana elazig sivas'tan daha mi guzel sanki sivas elazig dan daha modern bir sehir açikcasi[/QUOTE]
Adam ne bilsin Sivas'ı Elazığ'ı parayı verene gidiyor adam |
[QUOTE=babapiton;799167]Adam ne bilsin Sivas'ı Elazığ'ı parayı verene gidiyor adam[/QUOTE]
Maddi durum olarak Elazığdan çok daha iyi durumdayız adamların kulüplerine haciz geliyor ona ragmen yaptıkları transferlere bak bizim para var ama harcamaya korkan bir yönetim var.Bu zamana kadar hep yönetimi destekledim bir bildikleri vardır dedim ama artık yeter alsınlar artık şu forvetleri Rıza hocayla bu taraftara yazık kaç aydır iki futbolcunun yolunu gözler olduk |
[QUOTE=33sivasli58;799168]Maddi durum olarak Elazığdan çok daha iyi durumdayız adamların kulüplerine haciz geliyor ona ragmen yaptıkları transferlere bak bizim para var ama harcamaya korkan bir yönetim var.Bu zamana kadar hep yönetimi destekledim bir bildikleri vardır dedim ama artık yeter alsınlar artık şu forvetleri Rıza hocayla bu taraftara yazık kaç aydır iki futbolcunun yolunu gözler olduk[/QUOTE]
Aynen katılıyorum Başkan herkesin güvenini sarsıyor şimdi herkes en ufak birşeyde yönetime yüklenecek başkan bunun farkına varmalı... |
Owen geliyor mu?
Manchester United'ın yıldız golcüsü Owen'ın transferi için pazarlıklar başladı. Trabzonspor, forvet konusunda transfer bombasını patlatmak üzere... Burak Yılmaz takımdan ayrıldıktan sonra hücum bölgesine dünyaca ünlü bir forvet almak için kolları sıvayan bordo mavili yönetimin Manchester United ile sözleşmesi biten Michaell Owen için seferber olduğu öğrenildi. Takımın Almanya kampını ziyaret ettikten sonra Londra'ya giden başkan Sadri Şener'in burada bu transferle ilgili birtakım temaslarda bulunduğu kaydedildi. Şener, sakatlığı nedeniyle geçen yıl Manchester United'ta fazla şans bulamayan ve sezon sonunda mukavelesi bittiği için serbest kalan Owen'ın menajeriyle görüştü. Daha önce ismi Kasımpaşa ve Sivasspor'la da anılan dünyaca ünlü golcünün menajerinin, Owen'ın gelmesi için masaya hayli ağır şartlar koyduğu bildirildi. MENAJERİ SENELİK 3 MİLYON EURO TALEP ETTİ Bir dönem dünyanın en çok kazanan futbolcuları sırasında ilk sıralarda yer alan Owen'ın bordo-mavili kulüpten senelik 3 milyon euro garanti ücret istediği kaydedildi. Bu rakamı çok yüksek bulan başkan Sadri Şener'in futbolcunun menajeriyle pazarlıkları sürdürdüğü ve rakamı 2-2.5 milyon seviyesine çekmeye çalıştığı vurgulandı. Owen ve menajerinin ayrıca bonservis bedeli olmaması nedeniyle 3 milyon euro imza bedeli talep ettiği dile getiriliyor. Kombine satış rakamlarının azlığından rahatsız olan ve transfer politikası nedeniyle taraftarca eleştirilen Şener, bu transfer için kesenin ağzını açmaya hazır. (Fotomaç) |
Transferdeki sıkıntilar beni cok endiselendiriyor dagilacaz gibi sanki
|
Roman Bednár ı almısız transfermarkt yazıyr :D
[url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/roman-bednar/profil/spieler_26898.html[/url] |
[QUOTE=sivaslımuho;799254]Roman Bednár ı almısız transfermarkt yazıyr :D
[url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/roman-bednar/profil/spieler_26898.html[/url][/QUOTE] bari messi'yi koysalardi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:06. |