![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
Yönetimi burdan alkışlıyorum tebrikler bu transferler için Benzema Batuhan Neymar Musa Godin Toraman Xavi Pekin ve Casillas Denizi takımımıza kazandırdırlar transfer dönemi şampiyonluğumuz umarım lig şampiyonluğuyla da taçlanır.
|
Ey Yönetim hic mi utanmiyorsunuz.. kac senedir nerde beles firsatci oyuncu varsa onlari topladiniz. Hep borcus kulüpüz dediniz.
Tm ona lafim yok ama senelerce o biriken paralar bir kac ucuz da olsa iyi oyuncu almak icin yetmiyor mu ? yoksa o paralar yok mu oldu ?? |
ey yönetim bir kerede bu taraftari sevindirseniz cokmu sey kaybederdiniz ???
Cok birsey mi istedi bu taraftar sizden sadece iyi 1 kaleci ve 1 tane ön libero istedi o kadar. Carlos gibi marka yi getiriyorsunuz kulübün basina ama istenilen Transferleri yapmiyorsunuz bu ne istir ??? Madem cimrilik yapacaktiniz neden Carlosu getirdiniz ? Madem hedefiniz yok, neden Carlosu getirdiniz ? Yazik Yazik 7 Million sivasliya yazik bu takima gönül vermis bizlere yazik. Eger Sivassporumun isi rast gitmez Allah göstermesin 15 siralarda olursak bunun suclusu Siz Yönetimdir bu böyle biline !!!!! |
Beyler ben anladim ki Baskanimizin gecen sezonun transferlerinden ders cikarttik sözünün bu sene sadece beles topcu almayi ceviriyorum.. yani ne de olsa beles kötü ciksa zarar görmicez ne de olsa..
|
Mecnun'u, Erdal'ı, Mehmet'i, Faruk'u ve sadece isimleri yönetimde olup, hasbelkader yönetici kılığına girmiş tüm Sivasspor yönetimini, bu gece bize bilmem biryerleri ile kahkaha atarak bizimle eğlenen SİVAS ve SİVASSPOR Düşmanlarına havale ediyoruz.. ALLAH sizleri nasıl biliyorsa öyle yapsın
|
[QUOTE=Murad_Kelleci58;918839]Mecnun'u, Erdal'ı, Mehmet'i, Faruk'u ve sadece isimleri yönetimde olup, hasbelkader yönetici kılığına girmiş tüm Sivasspor yönetimini, bu gece bize bilmem biryerleri ile kahkaha atarak bizimle eğlenen SİVAS ve SİVASSPOR Düşmanlarına havale ediyoruz.. ALLAH sizleri nasıl biliyorsa öyle yapsın[/QUOTE]
Amin Murad abi insallah. |
Site yönetiminden ricamdır bir daha transfer konusu açılmasın. Nasıl olsa yapılmıyor kafa bulandırmaya gerek yok.
|
Erdar Sarilar daha önceden Kaleci transferi yüz de yüz yapilacaktir ön libero transferi ekonomik duruma bagli demisti..
|
Saat 23:59:59 bunun ne anlamana geldigini biliyorsunuz.
Artik yatin uyuyun... yönetim de ne güzel uyuyor iste |
[B]2 senedir Carlos gibi bir marka ve dünya starı verdiği transfer listelerinden nerdeyse hiçbir oyuncuyu bu yönetime aldıramadı ve buna rağmen karakterini durşunu bozmadan aslanlar gibi görevine devam etti...adama bütçeye uygun da transferler için isimler verdi ama gel gör ki suya sabuna dokunmayalım, borcumuz yok diye diye risk almaktan korkanlar yüzünden ne transfer yapıldı ne de Carlosun istekleri yerine getirildi.. ve buna rağmen Carlos bir dünya starı olmasına rağmen bu tavırlara dayandı ve ve bazılarına ders verdi...
- ama bu son transfer hüsranınndan sonra Carlosun artık bazı şeyleri sorgulayacağını düşünüyorum ve öyle bilgiler de geliyor malesef...takımın son durumu ve eksik bölgelere transfer yapılmaması Carlosla yönetim arasında soğuk rüzgaralara neden oldu, inşallah sezonu Carlosla tamamlarız ama böyle gidderse devre arasında Carlos bırakırsa da kimse şaşırmasın ve hele o yöneticiyim diyenler transfer yapmayanlar ah vah etmesin...yazık yazık yeniden üst sıralara Avrupalara oynuyoruz diye sevinmiştik ama sanırım bu sene bu kafayla yeniden orta sıra veya düşmemeye oynama moduna girdik....inşallah takım ve Carlos geçen yılki gibi olağanüstü performans sergiler de bu yöneticlere(!) rağmen avrupaya gideriz...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:41. |