![]() |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
bir trabzononsporlu taraftar olarak mehmet yıldızın sivasspordan gitmesini hiç istemiyorum.
sivassporun şampiyonluk yarışı içinde olmasını arzu ediyorum. inşallah mehmet yıldız gitmez. |
[QUOTE=oflim;454398]bir trabzononsporlu taraftar olarak mehmet yıldızın sivasspordan gitmesini hiç istemiyorum.
sivassporun şampiyonluk yarışı içinde olmasını arzu ediyorum. inşallah mehmet yıldız gitmez.[/QUOTE] öncelikle teşekkür ederiz...ama Sivasspor m.yıldız'dan ibaret değildir...bunu giderse herkes görecek...Sivasspor ruhu bu takımı ayakta tutuyor..mehmet bu ayaklardan birisi sadece... |
BURASI GALATASARAYIN UEFA ŞANSINI TARTIŞTIĞIMIZ BİR SİTE DEĞİLDİR..UYGUN OLMAYAN YORUMLARINIZ SİLİNECEKTİR.
|
[QUOTE=SSGestapo;454375]Yaşın 21 6 yaş büyüğüm senden yeni kuşak okumadan,dinlemeden,saygı göstermeden hareket ediyor işte böyle.Abin olarak tavsiyem sana sapla samanı birbirine karıştırma..[/QUOTE]
büyüğüm olabilirsin.eğer büyüksen biz zaten saygıda kusur etmeyiz.5 yaşlamı eski kuşak oluyorsunuz.bunu da anlamış değilim.ama sende bence küçüklerine saygı göstermeyi dene.ben size karşı saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.değil 6 16 yaş büyük olsan yine yazarım yazmak istediklerimi...tek doğru sizin bildikleriniz söyledikleriniz değil... |
hayırlı uğurlu olsun sivasspora
gönlümüz kalmasından yana idi ama sivassporda herhalde misyonunu tamamladığı düşünüldü bence:mad: |
[QUOTE=yener_sahin;454418]büyüğüm olabilirsin.eğer büyüksen biz zaten saygıda kusur etmeyiz.5 yaşlamı eski kuşak oluyorsunuz.bunu da anlamış değilim.ama sende bence küçüklerine saygı göstermeyi dene.ben size karşı saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.değil 6 16 yaş büyük olsan yine yazarım yazmak istediklerimi...tek doğru sizin bildikleriniz söyledikleriniz değil...[/QUOTE]
Yazacaksın tabii istediklerini ona kim karışabilir.Saygı gülüm saygı... |
VE TARİH BİZİ AFFETMEYECEK.VE BİZLER, BU GÜZEL GÜNLERİ YAŞATAN YÖNETİM VE TEKNİK KADRONUN YAŞATACAĞI HÜSRANI HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ.
|
mehmet galatasaraya gidecek pişman olup gelecek arkadslar onu harcarlar galatasaray
|
[QUOTE=own3dripy;454434]ne büyük adammış mehmet yıldız be
bi gsli olarak bu adamı takımda istemiyoruM!!!!!!!!!!!!!!!!! eğer yönetim yaser yada ümiti takas olarak verirse büyük zarar olur hele hele aydın giderse sivas herkesi yenip yine febeşe yatar ve febeş şampiyon olur sivas 2. bizde 3. olarak uefa ya gideriz!!!!!! Yönetim duy sesimizi!!!!!!!!!![/QUOTE] Mehmet Büyük adam olmasa seni bu siteye getirmezdi. Demekki gerçekten büyük adammış, bak gelmiş vakit ayırmış üye olmuşsun bide mesaj yazmışsın. Mehmet olmasa senin burda ne işin vardı. Mehmeti istemiyormuş. Hadi ordan ezik cimbomlu. istediğinizi çok iyi biliyoruzda burda gelip bize istemiyormuş havalarına gezmeniz yokmu. |
Ya gitmedi , eger gitiyse mehmetin kendi nerede ? istanbulda mi sivasda mi ?
neden galatasarayin sitesinde daha birsey yazmiyor ? imzaya nezaman gidiyor ? arkadaslar bu sorunun cevabini bulmak daha mantikli . |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:09. |