SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transferde Adı Geçenler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32054)

tavatir 11.06.2011 12:44

Cevap: Transferde Adı Geçenler

Ben de artık pek yazmayacağım. Kavgalar, laf dalaşları olmasın, herkes özgürce tartışsın istemiştim ama baktım herkes kavga edecek yer arıyor.

burak58as553 11.06.2011 12:50

İnşallah Belay Sivasspor'a gelir..

akifesk 11.06.2011 12:51

konu açma yetkisi olan biri transferde ismi geçenler olarak yenı bır konu açabılırmı acaba rica etsem. ayrıca bazı gereksiz insanlar gereksiz yorum ve tartışmalarını formu kirleterek burada yapmasınlar. sizin dırdırınızımı çekeçegiz kardeşim .

surgun 11.06.2011 13:07

[QUOTE=HAYALKAFE;723034][B]sayın arkadaşım kopyala yapıştırı ben yapmadım burdan ismini veremem bir arkadaşım bana yolladı ve öyle haberim oldu..zaten ben her gün siteye girebilen biri değilim...eğer bunca zamandır beni tanıyamadıysan helal olsun sana...

ikincisi ben eleştiriye açığım, yanlışım olunca da bunu düzeltmekten gocunmam bu bir erdemdir...ancak bu saygısızlık, karşısındaki insanı alaya alma boyutuna giderse buna açık değilim kusura bakmayın...ben bu sabonoh ve diallo nikli arkadaşları tanımam onlarla bi sorunum da yok ancak geçen transfer döneminden beri özellikle sabonoh arkadaşın benle bi alıp veremediği var???

üçüncüsü olayın başını ve daha öncesini iyice bi hatırlayın ve araştırın da kimin kimi linç etmeye çalıştığına siz karar verin....neyse bundan sonra bu olayın kapanması için daha bununla ilgili bişey yazmayacağım…

dördüncüsü de yakın zamana kadar bir kaç haber daha paylaştıktan sonra siteden elimi eteğimi çekeceğim, ilgili arkadaşlar ve buna seyirci kalanlar , site yönetiminden bu arkadaşlara müdahale etmeyenler bayram eder artık....[/B][/QUOTE]

beyler konunun icerigini cok bilmiyorum ama uzatmayin bence.. ayiptir yaa burda birlik olmak icin bir aradayiz biz birbirimizi yemek icin deil. hayalkafe bircok transferi bize onceden haber veren bir isim. dogru cikti cogu. yanlis ciksa da kimsenin kizma hakki yok bu adama. duyduklarini birebir paylasiyor belli ki. tesekkur edeceginize camur atiyorsunuz. bizim sivasin insani burdan kaybediyor zaten hep. iyi is yapan birisi varsa onu yerden yere vurur. hayalkafe sen de bu sacmaliklara karsi burdan elini etegini cekersen kardesim kolayi secmis olursun. delikanliliginla dimdik ayakta dur sevdana bak, kirmizi beyazina bak. bu adamlara inat biz burda sivasspor sevdasi icin variz. sivas sevdasi icin. camur atip geri cekilenlere de sesleniyorum siz de bir is yapin da, iyi yaptiniz elinize saglik helal olsun diyelim. hayalkafe kadar tesekkur alan kac uye var ki burda... yaa biraz milletten ornek alin istanbulda yasiyorum ben sivaslilar disinda herkes birbirini nasil tutuyor gormeniz lazim ya.. bu konuda trabzonlularin eline su bile dokemeyiz acik oluyum. az ornek alin

HALIL 11.06.2011 13:18

artik birlik zamani en buyuk sivas ve sivasspor:)

HALIL 11.06.2011 13:19

onu bunu artik unuttun tartismayi hic transfer haberi yokmu hayalkafe:confused:

ortalik cok sessiz insallah firtina oncesi sessiligidir bombalari bekliyoruz

sabanoh 11.06.2011 13:37

[QUOTE=HAYALKAFE;723034][B]sayın arkadaşım kopyala yapıştırı ben yapmadım burdan ismini veremem bir arkadaşım bana yolladı ve öyle haberim oldu..zaten ben her gün siteye girebilen biri değilim...eğer bunca zamandır beni tanıyamadıysan helal olsun sana...

ikincisi ben eleştiriye açığım, yanlışım olunca da bunu düzeltmekten gocunmam bu bir erdemdir...ancak bu saygısızlık, karşısındaki insanı alaya alma boyutuna giderse buna açık değilim kusura bakmayın...ben bu sabonoh ve diallo nikli arkadaşları tanımam onlarla bi sorunum da yok ancak geçen transfer döneminden beri özellikle sabonoh arkadaşın benle bi alıp veremediği var???

üçüncüsü olayın başını ve daha öncesini iyice bi hatırlayın ve araştırın da kimin kimi linç etmeye çalıştığına siz karar verin....neyse bundan sonra bu olayın kapanması için daha bununla ilgili bişey yazmayacağım…

dördüncüsü de yakın zamana kadar bir kaç haber daha paylaştıktan sonra siteden elimi eteğimi çekeceğim, ilgili arkadaşlar ve buna seyirci kalanlar , site yönetiminden bu arkadaşlara müdahale etmeyenler bayram eder artık....[/B][/QUOTE]

Kopyala yapistiri ben yapmadim diyorsun -> nasil bu forum da Kaynakci_Ajan_Hayalci nin altinda yeri var, bir anlat da bilelim(elinle mi yazdin hepsini teker teker)
O senin arkadasin da tam bir .... ama ona söyle korkakca gizlenmesin ve söylesin onun yaptigini ve konu bitsin.
Söylemesse bu konuyu kapatmam ben.
Ben bir daha durduk yere elestiri yapmiyacagim ama burda senin nickinle baska siteden aldigin veya baskalari senden önce yazmis oldugu ismi, veya tahmin yürütme(pronostik yani :) ) istemiyorum(rica dir yanlis anlama :) ).
Senden isim istiyoruz biz tahmin degil.
Tahminleri biz de yapabiliriz ama sen daha iyi kaynakcisin(ironik degil).
Fransiz Halile bir sey söyliyecegim, eger sana göre allah belani versin yada çirkef küfür degilse, ben sana o laflari söyliyorum ok mi canim.

Hayalkafe kardesim hatirlarsan :) (tabiki hatirliyorsun) ben sana kis mercato sunda bana kaynaklarini söylersen inanirim sana demistim ama postamda hiç bir cevap yoktu.
Tabi mecbur degilsin bana söylemeye ama en azindan cevap verebilirdin.
Bu arada enayi lafindan özür dilerim.Avanak desem daha mi kibar (soru bu, fransada yasadigim isin pek fazla bilmem).
Neyse son olarak demek istedigim tek kelime var : SIVASSPOR
Saygilarla

akifesk 11.06.2011 13:50

[QUOTE=sabanoh;723052]Kopyala yapistiri ben yapmadim diyorsun -> nasil bu forum da Kaynakci_Ajan_Hayalci nin altinda yeri var, bir anlat da bilelim(elinle mi yazdin hepsini teker teker)
O senin arkadasin da tam bir .... ama ona söyle korkakca gizlenmesin ve söylesin onun yaptigini ve konu bitsin.
Söylemesse bu konuyu kapatmam ben.
Ben bir daha durduk yere elestiri yapmiyacagim ama burda senin nickinle baska siteden aldigin veya baskalari senden önce yazmis oldugu ismi, veya tahmin yürütme(pronostik yani :) ) istemiyorum(rica dir yanlis anlama :) ).
Senden isim istiyoruz biz tahmin degil.
Tahminleri biz de yapabiliriz ama sen daha iyi kaynakcisin(ironik degil).
Fransiz Halile bir sey söyliyecegim, eger sana göre allah belani versin yada çirkef küfür degilse, ben sana o laflari söyliyorum ok mi canim.

Hayalkafe kardesim hatirlarsan :) (tabiki hatirliyorsun) ben sana kis mercato sunda bana kaynaklarini söylersen inanirim sana demistim ama postamda hiç bir cevap yoktu.
Tabi mecbur degilsin bana söylemeye ama en azindan cevap verebilirdin.
Bu arada enayi lafindan özür dilerim.Avanak desem daha mi kibar (soru bu, fransada yasadigim isin pek fazla bilmem).
Neyse son olarak demek istedigim tek kelime var : SIVASSPOR
Saygilarla[/QUOTE]

kardeş uzatma şu saçmalığını hayret bışey ya. millet senın dırdırınımı çekecek kardeşim kadınlar hamamına çevırdın formu. yazma daha

sabanoh 11.06.2011 13:55

[QUOTE=akifesk;723054]kardeş uzatma şu saçmalığını hayret bışey ya. millet senın dırdırınımı çekecek kardeşim kadınlar hamamına çevırdın formu. yazma daha[/QUOTE]

Yazma izni mi almak lazim arkadas.
Iyi okuduysan, ben birtek birsey istiyorum, ajanin belli olmasi ve o ajanin bu siteden atilmasini.
Ondan sonra merak etme uzatmam eger mecbur kalmassam
Saygilarla

akifesk 11.06.2011 14:04

[QUOTE=sabanoh;723056]Yazma izni mi almak lazim arkadas.
Iyi okuduysan, ben birtek birsey istiyorum, ajanin belli olmasi ve o ajanin bu siteden atilmasini.
Ondan sonra merak etme uzatmam eger mecbur kalmassam
Saygilarla[/QUOTE]

usta anlamıyosun sanırım. sen doğru dur eğri kendını bellı eder. sizin tartışmanız formu kırletıyor farkındaysan. bişey diyemıyorum artık.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:31.