![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
Carlos yonetim supriz yapabilir demisti hakikaten o kaleci antranoruyle buyuk bomba patlatti yonetim ...kutluyorum !!
|
Valla hayret ediyiom bizim yonetimize, transfer ne oldugunu biliyiorlarmi acaba? Transferin bugun son olduguni biliyiorlarmi?? Bizim amator takimmiyiz kardesim.
Offf off kafayi yicem vallaha |
carlos sen ne büyük hocaymışın hala vizyonsuz yönetimle çalışıyorsun tebrikler
|
[B][QUOTE=DOGU_BEY;918844][B]2 senedir Carlos gibi bir marka ve dünya starı verdiği transfer listelerinden nerdeyse hiçbir oyuncuyu bu yönetime aldıramadı ve buna rağmen karakterini durşunu bozmadan aslanlar gibi görevine devam etti...adama bütçeye uygun da transferler için isimler verdi ama gel gör ki suya sabuna dokunmayalım, borcumuz yok diye diye risk almaktan korkanlar yüzünden ne transfer yapıldı ne de Carlosun istekleri yerine getirildi.. ve buna rağmen Carlos bir dünya starı olmasına rağmen bu tavırlara dayandı ve ve bazılarına ders verdi...
- ama bu son transfer hüsranınndan sonra Carlosun artık bazı şeyleri sorgulayacağını düşünüyorum ve öyle bilgiler de geliyor malesef...takımın son durumu ve eksik bölgelere transfer yapılmaması Carlosla yönetim arasında soğuk rüzgaralara neden oldu, inşallah sezonu Carlosla tamamlarız ama böyle gidderse devre arasında Carlos bırakırsa da kimse şaşırmasın ve hele o yöneticiyim diyenler transfer yapmayanlar ah vah etmesin...yazık yazık yeniden üst sıralara Avrupalara oynuyoruz diye sevinmiştik ama sanırım bu sene bu kafayla yeniden orta sıra veya düşmemeye oynama moduna girdik....inşallah takım ve Carlos geçen yılki gibi olağanüstü performans sergiler de bu yöneticlere(!) rağmen avrupaya gideriz...[/B][/QUOTE] biraz risk alınıp paraya kıyılsa ve sponsor bulunsaydı sırf Carlos markası nedeniyle ikna edip getireceği ne isimler vardı ama neyse BORCUMUZ YOK bizim!!![/B] |
Borc yok = basari yok
|
[QUOTE=Sivasli010;918849]Borc yok = basari yok[/QUOTE]
elde ettigimiz basarilara göre zaten bir kac düzgün transfers etsek yine de borcumuz olmamazi lazim ve basari gelmesi lazimdi .. |
[B]Arkadaşlar bu şehirde kim Sivasspor'a destek oluyorda transfer bekliyoruz geçen seneki programları izleyenler Mecnun Otyakmazın düşüncelerini bilir :'' ben bu takıma büyük isimler alıp onların parasını ödemeyip klübü borç batağına sokmam.'' sözünü geçen seneki tv programlarını izleyen hatırlar adam diyor varsa iyisi çıkşın meydana iyiyim diyende yok yapacak birşeyde yok bu futbolcular bizim futbolcularımız iyide olsalar kötüde olsalar transfer yok diye takımdan soğuyanlar bu takımın başarısındada sevinmesinler !![/B]
|
Bu başlığı transfer dosyası olarak açmaya gerek yoktu ki, Transfer föyü deseniz de olurdu. Dosyaya koyacak bir şey yok çünkü!
|
[QUOTE=citothehan58;918850]elde ettigimiz basarilara göre zaten bir kac düzgün transfers etsek yine de borcumuz olmamazi lazim ve basari gelmesi lazimdi ..[/QUOTE]
1 sezon sampiyionluguna oynamak 3 sezon kume dusmemek icin ben basari olarak gormuyom eger iyi transferler yapsaydik her sene sampiyionluguna oynardik |
[QUOTE=Sivasli010;918849]Borc yok = basari yok[/QUOTE]
Stadi doldurmazsan - transfer yok |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:39. |