![]() |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
beyler herkes eleştiriye açık olmalı. valla ''yok küstüm, daha konuşmicam, aha da topumu alıp eve gidiyom'' tripleri koca koca adamlara yakışmıyor.
bir de büyüklerimiz demiş ki: fazla naz aşık usandırır! |
sabanoh ben senden ozur diledim kardesim bak kardesim diyorum uzatmayak artik bize yakismaz sivaslilara yakismaz gardas;)
demin dedigim gibi sivaslilarin sivaslidan baska dostu yok sen niye uzattin ki ozurrrr dilerimm bir kez daha lutfen sakinles artik haydi kendine iyi bak kardesim;) artik bu mesajimdan sonra devam edersen sana kalmis... ben artik susuyorum tavarihin dedigi gibi havadan sudan konusacam :D |
arkadaslar bu arada bilicanin sivasa gelme ihtimali doguyor feneberbahcenin kesin yollarini ayirmasi bekleniyor
eskisehirsor baskani halil unal hesabimiza uyarsa satariz dedi ama fenerbahcenin onerildi oyunculari begenmiyor vede 3 milyonu az buluyor 4 milyon isiyo ve de herkes biliyo ki esisehir olmaz'sa sivasspora gelecek sizce olur mu?:) |
[COLOR="Black"][B]S.a yigidolar is guc derken okyanusun otesi Avustralyadan hergun 3 kere girip forum basliklarini okuyup haberlere bakmadan gecmiyorum.
Hayalcfe kardesimi net harici tanimasamda su sitede besyocu eyupk sebastia babapiton 50sekiz salim58 ve adini hatirlayamadigim bircok kardesim gibi futboldan gercekten anlayan yorumunu ona gore yapan, verdigi haberlerin buyuk cogunlugu dogru cikan bir arkadasimiz gardasimiz olarak bilirim. Sabanoha gelince Sen daha yeni ciktin piyasaya en azindan yeni gordum yazilarini gecen transfer doneminde biraz dalastin eyvallah, madem yorum yapma elestirmeye acik bi arkadas kardessin, bugun okudugum yaklasik son 100 yorumda yazdigin yazilarda eziklik psikolojisinden baska bisey goremedim yanlis anlama yrum ozgurlugu!! Sadece hayalkafede degil herkese muhalifsin, burasi siyaset yada muhaliflik meydani degil yigidolarin birlesme hemfikir olma sitesi ve noktasidir. Zihinsel engelli bile olsa hic bi yigido enayi degil karsisindaki yigidonun sozune guvendigi icin yaniliyo olabilir yani hata gene inananlarda degildir, maytap gecen 2-3 capulcu bebede dir suc. Ben hayalkafenin verdigi 10 haber 9 nun dogruluguna sahit oldum resmi, gayriresmi sitede haber vermezken onun verdigini, sen neye dayanarak muhaliflik yapiosun? Copy paste yapan arkadasin yaptigi hos degil tamam, yapmis bi hata da!! Sen hatanida kabullenmeyip sonraki kislerlede dalasiyosun amacin ne populerlik mi bak hayalcafeyle dalastinya populersin simdi bak isine!! Son sozum kaale alirsa da almazsada Hayalcafeye, kardes 1 kisiye takilip 1000 kisiye kusme derim bu site seninle guzel, siteye farkinda olmadan bile cok sey katiyosun adminlerin 3 gun haber bile yazmadigi halde senin yazilarini okumak icin yada hayalden bi haber varmi diye girdigim cok olmustur, birakmazsan sevinirim, muhabbetin hos. Saglicakla kalin yigidolar![/B][/COLOR] |
Ankaragücü Sestak'ın bonservisi için 2.3 milyon Avro'ya Bochum'la anlaşmış. Eğer 7 milyon tl olan borçlarını öderlerse transfer yapabilecekler. Ama Mesut Bakkal bildiğimiz kadarıyla çok fazla transfer sevmiyor.
|
[B]TAKIMA GÜVEN VERECEK TRANSFER YOK VEDE DEMEÇTEN ANLAŞILDIĞI ÜZERE OLMAYACAKTA BEKLE Kİ GROSİCKİ GÜNÜN DE OLSUN DA YA PAS VERSİN YA GOL ATSIN ERMAN ACABA BUGÜN NASIL ENERAMO TÜHHH YİNE OLMADI BİRDAHA Kİ SEFERE PEDRİEL LA NEYDİYON NERE ATIYON LAAAA UĞUR YAPMA LALALALALALA AHA BUDA GOL UFFFFFFFFFFF NAPACAZ BİLMEME Kİ 5 TL KAMPANYAMI YAPSAK NE[/B] :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: [U][B]UMARIM BİRİLER BU LAFLARIMI BANA YEDİRİR BENDE MOR OLURUM [/B][/U]
|
mert nobre mersinde nobrenin anadolu turu basladi:)
|
[QUOTE=mucahit_58;723105][COLOR="Black"][B]S.a yigidolar is guc derken okyanusun otesi Avustralyadan hergun 3 kere girip forum basliklarini okuyup haberlere bakmadan gecmiyorum.
Hayalcfe kardesimi net harici tanimasamda su sitede besyocu eyupk sebastia babapiton 50sekiz salim58 ve adini hatirlayamadigim bircok kardesim gibi futboldan gercekten anlayan yorumunu ona gore yapan, verdigi haberlerin buyuk cogunlugu dogru cikan bir arkadasimiz gardasimiz olarak bilirim. Sabanoha gelince Sen daha yeni ciktin piyasaya en azindan yeni gordum yazilarini gecen transfer doneminde biraz dalastin eyvallah, madem yorum yapma elestirmeye acik bi arkadas kardessin, bugun okudugum yaklasik son 100 yorumda yazdigin yazilarda eziklik psikolojisinden baska bisey goremedim yanlis anlama yrum ozgurlugu!! Sadece hayalkafede degil herkese muhalifsin, burasi siyaset yada muhaliflik meydani degil yigidolarin birlesme hemfikir olma sitesi ve noktasidir. Zihinsel engelli bile olsa hic bi yigido enayi degil karsisindaki yigidonun sozune guvendigi icin yaniliyo olabilir yani hata gene inananlarda degildir, maytap gecen 2-3 capulcu bebede dir suc. Ben hayalkafenin verdigi 10 haber 9 nun dogruluguna sahit oldum resmi, gayriresmi sitede haber vermezken onun verdigini, sen neye dayanarak muhaliflik yapiosun? Copy paste yapan arkadasin yaptigi hos degil tamam, yapmis bi hata da!! Sen hatanida kabullenmeyip sonraki kislerlede dalasiyosun amacin ne populerlik mi bak hayalcafeyle dalastinya populersin simdi bak isine!! Son sozum kaale alirsa da almazsada Hayalcafeye, kardes 1 kisiye takilip 1000 kisiye kusme derim bu site seninle guzel, siteye farkinda olmadan bile cok sey katiyosun adminlerin 3 gun haber bile yazmadigi halde senin yazilarini okumak icin yada hayalden bi haber varmi diye girdigim cok olmustur, birakmazsan sevinirim, muhabbetin hos. Saglicakla kalin yigidolar![/B][/COLOR][/QUOTE] Kardes soylediklerine aynen katiliyorum bizde aynen oyleyiz ama birseyide es gecmeyelim transfer yokki hayalkafe yazsin bence oda bir kisiye kizip 1000 kisiye kusulmeyecegini, oyle olmasi cahillik olur hayalkafenin herkez cahil olmadigini biliyor Sende kal saglicakla gardas! |
arkadaslar yorumlari okuyunca cok uzuluyorum aglamak istiyorum ne hallere dustuk allah yar ve yardimcimiz olsun:rolleyes:
|
Arkadaşlar taraftarın yönetime bir şekilde sesini duyurması bir şekilde yanlıştan dönülmesi adam gibi takviyeler yapılması gerekli .Rıza hoca belki bir yabancı forvet alıp uğura da alternatif ( !!!!!! ) bulup transferi bitireceğiz diye açık açık söylemiş.
[B]Forumda konu açma yetkisi olan arkadaşlar en azından SİVASSPOR NEREYE GİDİYOR gibi yeni bir konu başlığı açsınlar da konu gündeme taşınsın .Yoksa göz göre göre düşeceğiz kimsenin umursadığı yok...Hadi Yiğidolar biz bunları haketmedik biz başarılara alışığız hezimetlere değil. Hadi herkes elini biraz taşın altına koysun [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:33. |