SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer-2014 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37464)

bahbaba58 08.05.2014 23:35

Cevap: Transfer-2014

[QUOTE=DOGU_BEY;908630][B]

hocam görünen o ki bu yıl transfer çalışmaları çok erken daha lig bitmeden başlayacak gibi...aldığım son duyuma göre temasa geçilen 2 yabancı var, forvet ve ortasaha mevkiinde...elbette ki bilgiler aldıkça anında yazarım...[/B][/QUOTE]

Transfer sezonun yaklaşmasıyla gözler yine doğu beye çevrildi :)
İnş bu dönem güzel transfer haberleri alırız bu senin ilk yarısı gibi olmaz
YÖNETİM VE BAŞKANIMIZ yapmış oldukları transfer hatasından ders çıkarmışlardır inşallah...

calipso 08.05.2014 23:38

her sene ayni hikayeyi dinleyip duruyoruz.. Ne zaman erken bir oyuncu almisiz yada bonservis parasi verip almisiz.. ben acikcasi biktim artik bu islerden

sawyer5892 08.05.2014 23:45

bu sene insallah ddiger yillardan frkli olacak. Bu da carlos sayesinde olacaktir. Ancak yerli oyuncu transferi cok onemli superlig takimlarindan bonservis verip kaliteli yerli almak zor sozlesmesi biten orta ustu oyuncular sivasta performansini artirir ve en onemlisi yurt disinda oynayan kaliteli Türkleri uygun fiyata bulmak gerekli.

calipso 09.05.2014 05:59

[QUOTE=sawyer5892;908635]bu sene insallah ddiger yillardan frkli olacak. Bu da carlos sayesinde olacaktir. Ancak yerli oyuncu transferi cok onemli superlig takimlarindan bonservis verip kaliteli yerli almak zor sozlesmesi biten orta ustu oyuncular sivasta performansini artirir ve en onemlisi yurt disinda oynayan kaliteli Türkleri uygun fiyata bulmak gerekli.[/QUOTE]

insallah yanilirim ama hic sanmiyorum.. carlos sayesinde olsaydi devre arasi adam gibi takviye yapilirdi...alti ustu saglam bir forvet istiyordu takim..koskoca 2. yari 15 macta 6 tane galibiyet alabildik..galibiyetlerin 4 tanesi de son haftalarda utakanin forvet oynadigi maclardan geldi..

ben hersene ayni laflari duymaktan biktim acikcasi ben..

sawyer5892 09.05.2014 08:59

[QUOTE=calipso;908642]insallah yanilirim ama hic sanmiyorum.. carlos sayesinde olsaydi devre arasi adam gibi takviye yapilirdi...alti ustu saglam bir forvet istiyordu takim..koskoca 2. yari 15 macta 6 tane galibiyet alabildik..galibiyetlerin 4 tanesi de son haftalarda utakanin forvet oynadigi maclardan geldi..

ben hersene ayni laflari duymaktan biktim acikcasi ben..[/QUOTE]

haklisiniz herkes bikti ancak mecnun baskan isi biliyor her sene en kotu transferleri biz yaptik diyoruz ama imrendigimiz takimlar ya dusuyor ya bizden alt siralarda bitiriyor ligi. Devre arasi transferi konusunda haklisin ancak iyi oyuncu bulmak getirmek zor tabi erciyes bursa edinho ve fernandaoyu buldu o ayri. Ama ben carlos'un idealist bir hoca oldugunu dusunuyorum istedigi oyuncular alinmazsa birakir gider basarisiz olmak istemez yonetimde carlosa yakisir oyunculari alir insallah

B.DUMANLI 09.05.2014 11:15

Buda gösteriyorki Dogubey buyil mesaiye erken baslayacak.Hakkimizda hayirlisi olsun.Ikinci devre transferlerini yapanda,yaptiranda tam bir fiyaskoydu.Bu transferlere verilen her kurusa insanin aciyasi geliyor.

Yönetim bu yil gercekten bilincli hareket etmeli,aylarca yedek kulübesinde oturacak oyuncunun kulübe ve taraftara ne faydasi olabilirki.Taraftar zaten oynayacak ve oyunun skoronu degistirebilecek oyuncu istiyor.Artik bazi seyler su üzerine cikmadimi,nezaman takim yukarilara ciksa karsimizda hakemler türüyor.Bu sartlarda kadro güclü olacakki bu olumsuzluklarla mücadele edelim.

DOGU_BEY 11.05.2014 23:34

[B]Carlos seneye de bizimle yani Avrupa arenasına Carlos'la çıkıyoruz, hayırlı olsun...[/B]

HALIL 11.05.2014 23:49

avrupa'ya gidecegimiz için (ulan soylemesi bile havali) :-)

transfer'lerde bir ust seviye'ye geçecegiz!

Morten58 11.05.2014 23:54

[B]Roberto Carlos ve Cicinho Sivasspor'daysa , Ziya Erdal ile Burhan Eser Sivasspor'daysa , Aatif ve Aydin Sivasspor'da kalirlarsa , ve Adem Kocak ile Kadir Bekmezci'nin yanina onlari kesebilecek iyi bir oyuncu alinirsa , arti 6-7 nokta Transfer, bizi kimse tutamaz.[/B]

rapge 12.05.2014 01:01

Ziya Erdalın yanina iyi bir yedek lazim.
Stopere umitin yerine biri yada yedegine biri lazim.
Orta saha ve forvet ihtiyacimiz zaten var.

Kume dusen takimlardan alinacak oyuncular olabilir.
Lamine Diarra , İbrahim Dagadan ,Murat Duruer,Emrah Bassan,Semih Senturk,Giray Kacar Antalyadan
Okay Yokuslu,Mert Nobre,Bobo,Sefa Yilmaz,Biseswar,Mouche vb.
Deniz Yilmaz,Serdar Gurler,Serdar Ozkan,Caglar Birinci Elazigdan

Bence alinmasi gereken isimler Diarra ! ,Emrah,Okay,Serdar Gurler bu isimlerden alinmasi lazim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:50.