![]() |
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[QUOTE=61TEKKE61]kim sağ çıkamayacak yarın görürüz.sizin taraftan en az 3000-4000 bilet aldık.stadta ya biz izleriz ya da kimse izleyemez[/QUOTE]
bir adet şereften yoksun mahluğun bana attığı özel mesajdır. 3000 4000 miş görelim napıcaz size. hükümetten riicam bunlar için özel kimlik çıkarsın. hepsi gelsin stada mavi kimlikle girsinler morla çıksınlar. |
[QUOTE=kkemalcan06;507819]Geçen hafta Milli Kütüphaneden elde ettiğim belgelere göre Trabzonspor- Sivasspor aslında ebedi dost olduğunu öğrendim. (Fotokopisini gönderebilirim/Sivasspor Gazetesi-Özel)
Nedenmi :1967 yılında Trabzonspor kulüp başkanını M. RIFAT DEDEOĞLU önderliğinde, (Sivassporun ilk sezonu-Kayseri maçı) Türk Futbol Tarihinin bence en büyük faciasında vefat eden 39 taraftarımız için mevlüt okutup, dua eden tek kulüp Trabzonspor. Bu inceliğe karşı Sivas'lı halk ozanımız Veysel Cehdi Kut'un "Trabzon'a İthaf " isimli şiir yazdığını biliyormuydunuz. Bence çok önemli. YIL 1967 Hatırlatırım.(Fair Play diyenlere ??) Yıllar önce taftarların beraber maç izlediği ilk maç.Lütfen unutmayın unutturmayın. Bunu Türkiye ile paylaşalım. BİZİM vede TRZ.CEZA ALMASI İÇİN ZEMİN HAZIRLIYORLAR. Saygılar. Ebubekir Karpuz 05058198378[/QUOTE] Hıc bılgım yoktu tesekkurler gercekten onemlı bır konuyu paylaşmışsın..Bugun nelerın yanlıs yapıldıgına bır kanıt da bu olsa gerek.. Gereksız dusmanlıgı bıtırelım bu maçla beraber... [B][COLOR="RoyalBlue"]T[/COLOR][COLOR="Red"]Siva[/COLOR][COLOR="White"]s[/COLOR][/B] |
bu mesajıda öylesine yazıyorum sırf şu pislik plaka numarasından kurtulmak için.
61 mesaj olmuş yani onun için bu 62 olsun. trabzondan nefret ediyorum |
Çok rahat kazacanağız yazmakdan başka bişey yazasım gelmıyor ama ne yapayım çokkkk rahat alacağız bu macı.
|
[QUOTE=MERİTHAN58;508010]bu mesajıda öylesine yazıyorum sırf şu pislik plaka numarasından kurtulmak için.
61 mesaj olmuş yani onun için bu 62 olsun. trabzondan nefret ediyorum[/QUOTE] 1967'den nasıl kurtulacaksın peki... |
[B][COLOR="black"][COLOR="black"][B]maçı sivassporumuz 2-1 alacak[/B][/COLOR] gülen taraf biz olacagız[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=Hispano;508040]1967'den nasıl kurtulacaksın peki...[/QUOTE]
hangi mantıkla yazdın acaba çok merak ettim. ya malsınız diyorumda kızıyorsunuz. bizimde kuruluş yılımız 1967 mal. neden kurtuluyum. söz söylemek için bişeyler yazma mantığını kullan ama bunu öğrenmek için trabzon dışına çıkın biraz |
öğleden sonra kafası basmıyo bunların..Hor görme canım kardesim ;)
|
[QUOTE=MERİTHAN58;508043]hangi mantıkla yazdın acaba çok merak ettim. ya malsınız diyorumda kızıyorsunuz. bizimde kuruluş yılımız 1967 mal. neden kurtuluyum. söz söylemek için bişeyler yazma mantığını kullan ama bunu öğrenmek için trabzon dışına çıkın biraz[/QUOTE]
yemin ederim gülme krizine girdim ya :))))))))))))))))))))))))))) |
[QUOTE=kangallı58;508047]öğleden sonra kafası basmıyo bunların..Hor görme canım kardesim ;)[/QUOTE]
evet çk haklısın kardeşim saat 12'den sonra basmıyor bunların kafa :D :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:38. |