SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR:1 Ç-RİZESPOR:0 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10014)

ofozturk 04.02.2007 22:48

--->: SİVASSPOR:1 Ç-RİZESPOR:0

HELAL BE SİVASIM. NE DESEK YAKISIR SANA. HAFTAYA SAKARYAYI DA YENDİK Mİ HERKES ANLAR ARTIK KİM OLDUGUMUZU

Engin58 04.02.2007 23:09

[COLOR="Red"]Tebrikler Sivassporum futbol ile skoru ile 3puan almamiz cok mükemmel oldu,Takimiza üstün basarilar diler yollarinin acik olmasini en icten dileklerim ile arzu ederim.Saygilarim ile...[/COLOR]

RüStü ElmaS 04.02.2007 23:16

Bu hava şartlarında böylesine güzel bir galibiyet gerçekten çok sevindirici.

Bülent Uygun' u ve futbolcu kardeşlerimi bizlere bu güzel galibiyeti yaşattıklarından dolayı kutluyorum.

12. adam olan taraftarımız ise mükemmeldi. Televizyonda trübünleri görünce çok sevindim.
Gönül isterdiki stad tıkabasa dolsun ama, bu havaya rağmen bu kadar taraftarın gelmesi gerçekten çok sevindirici. Taraftar olma yolunda epey bir yol aldığımızın ifadesi olarak görüyorum bunu.

teknik 05.02.2007 08:45

-->: SİVASSPOR:1 Ç-RİZESPOR:0

takımımız mücadele olarak çok iyiydi.o sahada yapılabilecek iyileri yapmaya çalıştılar.her iki takım oyuncularına da tebrikler.Yasir ve mehmet yıldızla birlikte takımımızın kaptanınıda unutmamak gerekir.Artık elimizden geleni yapıp avrupa hayalimizi gerçekleştirmeye çalışmalıyız.sıra çünkü ona geldi.

zereya 05.02.2007 08:55

Bu hava koşullarında bu sahada yürümek bile zorken, büyük başarı elde edildi,böyle devam ederse yakında üçüncü oluruz

Bence ligin en zor macıydı,

hakandemirezen 05.02.2007 08:59

Böylesine zor şartlar altında sahadaki tüm futbolcuları tebrik ederim.Rize maçı bizim açıdan çok önemli bir maçtı aldığımız 3 puanla ligin zirvesine ortak olduk sayılır.Bu çıkışımızı bu hafta deplasmanda sakarya maçıyla devam edeceğimizi umut ediyorum.

KIZILCAN 05.02.2007 09:18

.....Biri bizi durdursun..... :)

abircan 05.02.2007 10:03

UYGUN ADIM ZİRVEYE İLERLİYORUZ, ÇOK İYİMSER TAHMİN SAYMAZSANIZ BU SENE UEFEYA 4. SIRADAN GİDERİZ, ŞİMDİDEN YAZIYORUM SONRA OKUTURUM BUNU SİZE, YAZMIŞTIM DİYE

serrkann58 05.02.2007 10:08

BU SAHADA MÜCADELE EDEN HERKESİ KUTLARIM ÇOK İYİ BİR GALİBİYET OLDU HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER....

spidey58 05.02.2007 11:25

-->: SİVASSPOR:1 Ç-RİZESPOR:0

Helal sana sivasım,çok yararlı bir galibiyet daha...Böylesine zor saha koşullarında bu kadar iyi mücadele edip kazanmasını bilen oyuncularımızı kutluyorum.işallah böyle devam edersek ligi ilk beş içinde bitirebiliriz.Allah bu huzurumuzu hiç bozmasın...:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:09.