![]() |
-->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
[COLOR="Navy"][B]YORUM YOK !!!!!!!![/B][/COLOR]YORUM YOK !!!!!!!!
YORUM YOK !!!!!!!! YORUM YOK !!!!!!!! |
--->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
Bu ne ya hani bu hafta affettıreceklerdı ne affettırmesı berabere kalsalar gene iyi. Wallaha billaha bu taraftara yazık ya eger böyle giderse UEFA'yı felan zor goruruz.
|
-->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
yaziklar olsu be utanin evinizde yeniliyorsunuz, Bülent Uygun sana bi cagrim var lütfen su Sergio'yu oynatma be nezaman adam ilk 11de baslasa sivas 3 puana ulasamiyor ve yenilgi aliyor yazik be utaninnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!
|
BÜLENT BEY BAKALIM ŞİMDİ NE DİYİCEK
|
--->: BALON PATLADIIIIIIII
[QUOTE=PRIMERA_58;194531][COLOR="Navy"][B]KENDİ SAHANDA SIRADAN TAKIMLARA YENİLİYORSAN ALDIĞIN PUANLARIN ŞANS OLDUĞUNU GÖSTERİR.BAKALIM BÜLENT EFENDİ NELER PATLATACAK !!!![/B][/COLOR][/QUOTE]
ne diyecek hemşom ben oyuncularıma güveniyorum diyecek başka bişey deme hakkıda yok zaten ahhhh anderson ah elindeki oyuncuyu yolla yerine aldıklarını oynatma nerde bu hilmi chetkov desen zaten bizim amatör takımlarda anca oynayacak seviyede ayrıca hakkıyı beğenmeyen zihniyetler defansın haline bir baksın bakalım ne kadar yanlış düşündüklerinin farkındalarmı acaba bana ne kadar kızan olursa olsun daha önceki alınan sonuçlar bence boş bülent uygun sivassporun baş belasıdır bunu herkes anlasın artık taraftar istiyor taraftar geliyor ama takım sene başındaki gibi hala bu takım sayesinde ekmek yiyip sivasa ihanet ediyorsa daha ne diyeyim |
[B]Fenerbahçe maçı öncesi stres mi desek,Antalya maçını kaybetmenin verdiği psikolojik baskı mı desek ya da içerde maç kazanmamak için kasıtlı mı yapıyorlar desek...Geçen hafta Antalya maçı kardeş kardeş oynanmasaydı şimdi bu yenilgi bu kadar can sıkmazdı.Bazı kişiler nelere yol açtıklarının farkındadırlar inşallah.Zaten Sivasspor seyircisi de maça gelmeyerek tepkisini göstermiştir.Sivasspor topçularının ve teknik heyetinin bu haftaki Beşiktaş-Trabzon maçını defalarca seyretmesini tavsiye ederim.Daha 11 hafta var,Sivasspor iyi zamanlara kısa zamanda mutlaka ulaşacaktır.[/B]
|
gecmis olsun agalar .insallah fener macini alirisniz .
|
Sivasspor turkcell super ligin en kotu 2 inci takimi sakaryadan sonra .
Neyseki puanimizi biraz yukseltik yoksa kesin gelecek sene 2 inci ligdeydik. Bana soyleyin bu takimda golleri kim atacak ???? Mehmet mi bir ..ka yaramaz halen oynatiyor. Ivan mi yok o da sivas icin iyi bir forvet degil. Balili de atamiyor golleri . EEEE kim atacak ? Bu sivasspor da oyuncu yok (Balili , servet i saymassak) . Insallah kumeye dusmeyiz de bir sene daha goruruz sivassimi. SIVASSPOR SEN COK YASA!!!! |
[B][COLOR="black"]sivasspor böyle giderse küme düşecek...[/COLOR][/B]:mad: :mad: :mad:
|
takim yine taraftara hüzran yasatti
yazik yani kendi sahamizda yenemiyoruz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:42. |