SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10251)

Bilmiyorum5 26.02.2007 21:14

--->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

Fenerbahçe - Sivasspor
tarih : 04 Mart Pazar, 19:00
mekan : Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu

bilet fiyatları Migros Tribün: 27,50 YTL
Telsim Tribün: 27,50 YTL
Migros Rakip Tribün: 27,50 YTL
Fenerium Üst Tribun: 60 YTL
Fenerium Alt G Blok: 100 YTL
Fenerium Alt B - F Blok: 150 YTL
Fenerium Alt C - E Blok: 175 YTL
Fenerium Alt D Blok: 225 YTL

ACAYIP PAHALI NAPICAZ BILMIYORUM YENILECEGIMIZ VE YA BIZIM ACIMIZDAN COK ZEVKLI GECMEYECEK BIR MAC ICIN 3O YTL COK FAZLA SAMIYENE 15 YTL YE GIRMISTIK YA BURDAN FENER YONETIMINI KINIYORUM GECEN YIL BILE 20 YE GIRMISTIK

1967_DERNEK_MUSTAFA 26.02.2007 22:49

[COLOR="Blue"]bizim için hayırlısı neyse o olsun[/COLOR]

cordoba_tring 26.02.2007 23:25

fener bu saatten sonra maçı vermez... yani yeniliriz. :(

Fighter 27.02.2007 04:38

[B][I][COLOR="Navy"]Başarılar Yiğidolar..

Genç Fenerbahçeliler Sivas[/COLOR][/I][/B]

K4r_Tugrul 27.02.2007 09:17

-->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrange"][B]FenerBahçe ---> 2
SivasSpor -----> 0[/B][/COLOR][/FONT]

audi 27.02.2007 14:45

Fener hic bir zaman sivasa mac vermez

gesili 27.02.2007 14:49

sivas gerçekten puan alacağıma inanırsa gerçektende puan yada puanlar alması süpriz deil yeterki kendilerine inansınlar

HALIL Y.EKECIK 27.02.2007 15:04

arkadasim sana sunu soruyorum fener bahcenin sivasi (6)birlik yenmesini neye dayanarak yazma ihtiyacini duydun herkesin gorusune saygi duyuyorum amma bu yazmis oldugun skora katilmiyorum (ben)bir sivasli olarak yuzde yuz bilsemki fener bizi -10 sifirda yenecegini bilsem dahi bunu yazmiya benim elim varmaz biz sivasliyik baska sivas yok sivas sporumuza basarilar

Arif Coşkun 27.02.2007 16:18

Bu maç 0-1 Sivasspor'umuzun galibiyetiyle bitecektir aynen Antalya'da olduğu gibi, Şu çok farklı yenileceğimizi tahmin edip skorları yazan arkadaşları kınıyorum. Lütfen içinizdeki Sivasspor'un dışındaki takımı söküp atın artık! Takımın ve taraftarın motivasyonunu düşünün biraz... Bunları artıracak yorum yapılmasında fayda var bence.her takım inişli çıkışlı grafik çizer,mühim olan her zaman takımını desteklemek onun yanında yer almak gerçek taraftarlık ilkeleriyle ancak bağdaşır. Saygılar.

yigido Atilla 27.02.2007 16:55

-->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Fenerbahce Antalya macini almis olsa idi o rahatliktan puanla sivasa dönebilirdik ama simdi fenerbahce puani bizden daha cok isteyerek maca baslayacaklar ilk gölü erken yersek cok kötü bir sonucla sivasa döneriz eger ilk yari gol yemessek ve 75 dakikaya kadar mac 0-0 olursa her gecen dakikalarda Fenerbahce panikliyecek ve hata yapacaklar iste o zaman fenerbahceyi cezalandiracagiz Baliliyi topla bulusturursak fenerbahceyi yeneriz...hatta Balili iyi gününde olursa fark bile atariz Volkanin durumu ortada cok stresli maca cikacak uzaktan her atilan topu volkan filede görüyor ..!!! ÖNEMLI OLAN ERKEN GOL YEMEMEMIZ !!!!!![/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:09.