![]() |
-->: SIVASSPOR:3 BURSA:1
[B][FONT="Comic Sans MS"]Hayırlıu olsun güzel bir oyundan sonra 3 puan aldık... Gelde şimdi Antalya ve Konya maçlarına keşke deme... Şimdi 35 puanımız var yukarılar için daha iddialı hale geldik Fener'in Konya'yı yenmesini bekliyoruz...[/FONT][/B]
|
--->: SIVASSPOR:3 BURSA:1
oh bee nihayet bitti şu maç ve kazandık
keşke o golüde yemeseydik ama artık önemli ne de olsa kazandık üst sıralar korkun biz geliyoruz........ ***REİS 58*** |
bendemişdim zaten 3-1 olacak diye tuttu ve galibiz gururluyuz....
|
Bursa zaferi takıma, yönetime ve tüm Sivassporlulara hayırlı olsun...
Takıma ve yönetime teşekkür ederiz... Bu galibiyetle UEFA'ya gidebilecek güçte olduğumuzu göstermiş olduk. Devamını getiririz inşallah... |
ya bu gürhan insaallah seneyede bızde kalır adam super oynuyo ya bu gun 1 asıst 1 gol fb macı 2 asıst 2 macta 3 asıst 1 gol attı daha napsın bu gun takım cok guzeldı bu arada yenı formaları cok begendım
|
[QUOTE=Bilmiyorum5;198899]ya bu gürhan insaallah seneyede bızde kalır adam super oynuyo ya bu gun 1 asıst 1 gol fb macı 2 asıst 2 macta 3 asıst 1 gol attı daha napsın bu gun takım cok guzeldı bu arada yenı formaları cok begendım[/QUOTE]
[B]Fenerin mantığına ters düşer biraz gardas, Bizden alırlar, kendi takımlarında kadroya ya alırlar yada almazlar, bu güzel oyuncu senelerle eriyip gider, Can örneğide ortada :rolleyes: Bu tempoyla giderse bırakmamak için elimizden geleni yapmamız lazım[/B] |
hepimiz ehayırlı olsun.........................
|
mehmet sen olmasaydin hicbirseyik hicbirsey
|
[B]helal olsun sivasıma be, artık içerde maç kaybetmek yok uşaklar.. şampiyonlar ligine bi adım daha :)[/B]
|
çok iyi 3 puan aldık hayırlı olsun...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:02. |