![]() |
--->: MAMADOU DİALLO
Hala sakat diallo acaba sahalara ne zaman dönecek???
|
arkadaşlar bu diallo forvetmi defansmı???Diallonun geçmişini inceledim biraz bir defans oyunucusunun atabileceği gollerden çok ama çok fazla gol atmış Nantes'de.birde bir futbol oyununda rastladım Dialloya orada forvet oyuncusu olarak gösteriyor.
|
-->: MAMADOU DİALLO
[B]ıyı oyuncu ama sakat galıba oynamıyo[/B]
|
yiğidom diallom benim... sen bi harikasın.. savunmamıza öyle güven veriyorsun ki.. Rabbim nazardan saklasın seni..
|
gercekten cok ıyı dıallo aslında defanstakı herkes cok ıyı abdurrahman sedat dıallo murat hayrettın acaba bu hafta ortadakı 3luden kımı kesecek hayrettının cezası bıttı
|
[QUOTE=yigido_furkan;265685]gercekten cok ıyı dıallo aslında defanstakı herkes cok ıyı abdurrahman sedat dıallo murat hayrettın acaba bu hafta ortadakı 3luden kımı kesecek hayrettının cezası bıttı[/QUOTE]
valla bende onu merak ediyorum hepsi bir birinden formda şu an çok zor bi karar olsa gerek bülent hoca için.. benim tahminim sedatı keser hoca.. |
[QUOTE=jakobieen;265691]valla bende onu merak ediyorum hepsi bir birinden formda şu an çok zor bi karar olsa gerek bülent hoca için.. benim tahminim sedatı keser hoca..[/QUOTE]
bnde murati keser muratta cok iyi ama sedati kesecegini inanmiorum cunku Bulent hoca ogun sedat milli takimda oynayabilecek kapasitede demisti hayirlisi artik |
[QUOTE=yigido_furkan;265701]Bulent hoca ogun sedat milli takimda oynayabilecek kapasitede demisti hayirlisi artik[/QUOTE]
şu bizim 4 lü savunmayı al, koy milli takımın defansına mevcut kadrodaki oyunculardan çok daha iyi oynarlar.. ama ne yazıkki üç istanbul hastası bi t. direktörümüz var.. |
nerde bu diallo ya adamın adını duyamadık sadece sakat denio ve hiç bi açıklamA yok.artık görmek istioruz
|
[QUOTE=tanju_58;264029]arkadaşlar bu diallo forvetmi defansmı???Diallonun geçmişini inceledim biraz bir defans oyunucusunun atabileceği gollerden çok ama çok fazla gol atmış Nantes'de.birde bir futbol oyununda rastladım Dialloya orada forvet oyuncusu olarak gösteriyor.[/QUOTE]
kardes sivasspordaki diallo belcikadan geldi defans oyuncusu. nantes'teki diallo forvetdi simdide qatar liginde oynuyor ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43. |