![]() |
--->: ALANYASPOR-ALTAD2000
edecektir mutlaka..oyun kısaca siz oynadınız biz savunduk
|
Bütün islam aleminin bayramı mübarek olsun
ALTAD YÖNETİMİ |
hadi len ben maçtaydım.yenildik diye o günden beri birşey yazmıyorum.10 kişiydik bizi alanyalıların içine koydular.gerçekten alanyalılar da stadı doldurmuşdu.biz kapalı daydık.maçın sonlarında saha karıştı bunlar sahaya yabancı madde attılar.teki hayrettin in kafasına geldi.kaşı yarıldı.başkana da laf atıyorlardı.yok burası alanya burdan çıkış yok diye.bunun üzerine 10 kişi her zaman her yerde sivas diye bağırdık
|
[B]Evet arkadaşlar..herkese tekrardan merhabalar..Yolumuz kupada yine kesişti ama busefer gruplarda..Yine bizim sahamızda maç..revenage58 adlı arkadaşa inat bu sefer sizleri bekliyoruz maça..Umarım gelirsinizde bizim dostluğumuzu görürsünüz..Sağlıcakla kalın[/B]
|
[QUOTE=özyiğit07;427164][B]Evet arkadaşlar..herkese tekrardan merhabalar..Yolumuz kupada yine kesişti ama busefer gruplarda..Yine bizim sahamızda maç..revenage58 adlı arkadaşa inat bu sefer sizleri bekliyoruz maça..Umarım gelirsinizde bizim dostluğumuzu görürsünüz..Sağlıcakla kalın[/B][/QUOTE]
tekrardan sitemize hoş geldin.önceki maçta şansız şekilde alanyaya elenmiştik.ancak busefer farklı çünkü grup maçları.alacağımızı düşünüyorum... senelerdir kupaya öenm vermiyor bizim takım.inşallah bu sene gereken önem verilir... |
[QUOTE=tanju_58;427169]tekrardan sitemize hoş geldin.önceki maçta şansız şekilde alanyaya elenmiştik.ancak busefer farklı çünkü grup maçları.alacağımızı düşünüyorum...
senelerdir kupaya öenm vermiyor bizim takım.inşallah bu sene gereken önem verilir...[/QUOTE] [B]Ya sizin oyuncularınız daha ciddi oynasa belki farklı galip ayrılırsınız ama ben derimki yinede önceden konuşmayalım[/B] :) |
[B][url]www.altad2000.com[/url] (taraftar sitesi)
[url]www.alanyaspor.com[/url] (kulüp sitesi) bekleriz arkadaşlar..[/B] |
[QUOTE=özyiğit07;427171][B]Ya sizin oyuncularınız daha ciddi oynasa belki farklı galip ayrılırsınız ama ben derimki yinede önceden konuşmayalım[/B] :)[/QUOTE]
hacı fazla soze gerek yok kac senedir alanyaydı ınegoldu ona buna verıor teknık ekıp kupa maclarını...lıge konsantre olalım diye...ama bılınmıyorkı bız 1 sene bı taraflarımızı yırttık buyuk basarı elde ettık sandık ama uefa bıle gelmedi buna karsın kayserı kupayı aldı eufaya gitti :) |
-->: ALANYASPOR-ALTAD2000
[B]bu sefer cok rahat alacagiz.. 3 gun icinde antalyadan 2. maglubiyet agir kacar..:)
hem sivasspor bu sezon ilk kez kupaya onem veriyor...[/B] |
--->: -->: ALANYASPOR-ALTAD2000
alanyaspora başarılar dileriz.inşallah centilmence bi maç olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:29. |