![]() |
--->: BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
[B]Ramazan bayramınız mubarek olsun [/B]
|
ramazan bayramınız mübarek olsun
|
bütün islam aleminin ve sivasspor.com ailesinin ramazan bayramlarını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
|
-->: BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
[B]Herkesin Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı, mutlu nice bayramlar dilerim.[/B]
|
[B]bizler Tanrı dagında kürşat, Romada Atilla, Türkmenistanda A.Ahmet Yesevi, Malazgirtte Alparslan, İstanbulda Fatih, Sinada Yavuz, Çanakkalede Mehmetcik olarak görunen kahraman bir milletiz.. Ruhlar ceminde Rab'be secde eden Türk evlatlarının Mübarek Ramazan Bayramını Candan kutlarım..
HAYIRLI BAYRAMLAR[/B] |
-->: BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
arkadaslar herkesin ramazan baryamin kutlu olsun nice bayramlara simdi turkiyede olmak vardi ah!! ah!!
arkadaslar ben fransada kaliyorum neden arablar bizden bir gun sonra kutluyorlar |
--->: -->: BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
[QUOTE=yigido_halil_58;261094]arkadaslar herkesin ramazan baryamin kutlu olsun nice bayramlara simdi turkiyede olmak vardi ah!! ah!!
arkadaslar ben fransada kaliyorum neden arablar bizden bir gun sonra kutluyorlar[/QUOTE] gardaş biz bi aileyuk :) hayırlı bayramlar :D benden buyuksen harclık verıcen ama :D |
Herkesin Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı, mutlu nice bayramlar dilerim...
merkez_emre |
islam alemının mubarek ramazan bayramı kutlu olsun
|
tüm İslam aleminin ramazan bayramı mubarek olsun...daha nice bayramlar geçrmek dileğiyle...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:33. |