![]() |
--->: SİVASSPOR:1 KAYSERİ:0
[B]İŞTE BU KADAR OL OLSUN KAYSERİLİLEREEEE[/B]
|
Tebrikler sivas'a helal olsun macın hakkı aslında beraberlikti ama yenildiğimize gercekten üzülmedim mactan önce taraftarlarımız actıgı bazılarına göre komik gelen pankartımızda sivas'ın 3 puan aldığı için anlam kazandı komşu kent'e 3 puan hayırlı olsun.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Maçı radyodan dinledim.Bence SİVASSPOR şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri.Bu kadar eksikten sonra baskı kurup gol pozisyonuna girebiliyorsan [COLOR="red"]ŞAMPİYON[/COLOR] olmaman için hiç bir sebeb yok.Helal sana [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR].....[/FONT][/B]
|
Bu sene şampiyon Anadolu'Dan kayseriden selamlar tebrikler.
|
vallahi helal olsun o kadar eksiğe rağmen böle büyük bi maçı da aldık helal olsun ne denir
|
[B][COLOR="Red"]iste taraftar işte şampiyon.....takım dediğin böyle olur[/COLOR][/B]
|
-->: SİVASSPOR:1 KAYSERİ:0
helal olsun aslanlarim yigidolarim ligde ilk 30 barajini sen actin kendi evide 7 de 7 yaptin sagol sivasspor basarilarin devamini diliyoruz
|
mini sohbete dk 67 de yazdıydım 82. dk da 1-0 galibiz diye...Allahım beni haklı çıkardı...Şükürler olsun.. Ankara sporu da inşallah geçip şampiyon oalacağız... Ben inanıyorum
|
arkadaslar macta olanlar yada bilenler söyliyebilirmi
stad fullmuydu? atmosfer nasildi? Sivas herzamanki gibi güzel oynadimi ? simdiden tesekkürler |
Helal sana Sivasımmm, yine lideriz, artık gözler Trabzon'da...Bu haftayı lider kapatırsak sezonun ilk yarısını lider kapatabilirizzz..Tebrikler çocuklar, tebrikler Bülent Hocammm
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:09. |