SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14494)

yigido_sampiyon 04.04.2009 22:59

Cevap: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar

bugün denizlispor taraftarları bizi stada girmeden önce karşıladı...tanıştık,konuştuk ve birbirimize başarılar diledik...
maç esnasında BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN nakaratını beraber bile söyledik...

bu davranışalrından dolayı tüm DENİZLİSPOR TARAFTARINA teşekkür ediyorum...

bortecine 05.04.2009 00:10

Eğer sivasspor şampiyon olursa bu şampiyonluk sadece sivas bizlerin değil tüm anadolunundur.

subasi29 05.04.2009 00:24

ibrahima bangurayi bize verseniz iyi olur ya baliliyle mukemmel uyusurlar :D

GuVeN 05.04.2009 02:39

[QUOTE=Horozigo;498965]Bu başlık biraz sönük kalmış, hareketlendirelim. Son 2-3 sezondur vermiş olduğunuz mücadeleyi inanın hayranlıkla takip ediyoruz. Sizlerden tek beklediğimiz 9 hafta da kayıpsız maçlar oynayıp (Denizli maçı hariç) endüstriyel futbolun önüne taş koymanız. Denizli'li bir arkadaşınız, kardeşiniz olarak sizlere bugünki maçımızda başarılar diliyorum. Umarım çok temiz ve seyri güzel bir müsabaka olur. Tüm Sivas Halk'ına selamlar, sevgiler..

Gökhan Gürlek - Merkez / DENİZLİ[/QUOTE]

kardeşim güsel düşüncelerin için teşekkür ederim,ben macta staddaydım. bizleri sevindiren stadın genelındekı denızlılı taraftarların da senın gıbı dusunmesıydı.hersey ıcın tesekkur ederız,tüm denizlili taraftarlara..
bundan sonrakı maclarınızda basarılar dılerım..

Horozigo 07.04.2009 08:31

Biz teşekkür ederiz. Her iki takımında birer yarı iyi futbolunu izledik. Bugün siz yarın biz, yarından sonra başka bir takım. Hiç fark etmez. Benim gibi düşünenler için önemli olan şy Sivaslı misafirlerimizi kırmadan, üzmeden memleketimizde ağırlamaktı. Yapabildiysek ne mutlu. Umarım önümüzdeki sezon bizde işimizden gücümüzden zaman ayııp sizlere misafir olabiliriz. Hoşçakalın..

subasi29 07.04.2009 17:12

eyvallah kardes centilmenlik yapan insandir

YigidoGenclik38 07.04.2009 17:16

[B][QUOTE=Horozigo;499784]Biz teşekkür ederiz. Her iki takımında birer yarı iyi futbolunu izledik. Bugün siz yarın biz, yarından sonra başka bir takım. Hiç fark etmez. Benim gibi düşünenler için önemli olan şy Sivaslı misafirlerimizi kırmadan, üzmeden memleketimizde ağırlamaktı. Yapabildiysek ne mutlu. Umarım önümüzdeki sezon bizde işimizden gücümüzden zaman ayııp sizlere misafir olabiliriz. Hoşçakalın..[/QUOTE]

TSK EDERİZ DENİZLİSPOR

VE TARAFTARI

İSTE KARDESLİK BUDUR[/B]

GokhanTurna 07.04.2009 17:53

[QUOTE=Horozigo;499784]Biz teşekkür ederiz. Her iki takımında birer yarı iyi futbolunu izledik. Bugün siz yarın biz, yarından sonra başka bir takım. Hiç fark etmez. Benim gibi düşünenler için önemli olan şy Sivaslı misafirlerimizi kırmadan, üzmeden memleketimizde ağırlamaktı. Yapabildiysek ne mutlu. Umarım önümüzdeki sezon bizde işimizden gücümüzden zaman ayııp sizlere misafir olabiliriz. Hoşçakalın..[/QUOTE]

İzmirli yigidolar olarak karşılaşma öncesi ve sonrasında denizlili kardeşlerimiz çok ilgi gösterdiler hepsine teşekkür ederim

Horozigo 22.05.2009 16:20

Görüşemedik epeydir, nasılsınız Sivaslı Arkadaşlar ? Kendi derdimize düştük malum düşmeyelim diye omuza omuzayız..

Şunu söylemek için geldim ;
Siz üstünüze düşeni yapın, biz 14 Mayıs 2006 da FB'ye yaptığımızın aynısı BJK ya da yapacağız..

ERMAN 22.05.2009 16:24

icim cok rahat cunku sike yapmayan nadir takımlardan bunu fb macında görmüştük. basarılar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:28.