![]() |
--->: BALİLİ ŞOKU
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Balili'nin sakatlanması maçı kaybetmemizde en büyük etkendi bence.. BİRAN ÖNCE İYİLEŞİRDE 2.DEVREYE ZIMBA İBİ GİRER...Çünki kendini büyük sanan basınını medyasını arkasına almış meydanı boş bulup at oynatan bu 4 büyükler denen takımlardan hesap soracağız...3 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK, EN BÜYÜK SİVASSPOR....[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
|
balilinin sakatlanmasına cok üzüldümm oyunu etkileyen bir isimde onu gs karsısında cok aradıkk balili iyi futbolcu ama yerini doldurabilcek oyunlarımız var burda CETKOV a büyük bir imkan doğdu fırsatı iyi değerlendirsin formayı bir daha cıkartmasın balili yaklasık 3 ay yokmus
|
[QUOTE=nedım123;286152]offfffffff takımda chetkova kaldıysak kara güne kaldık iyşallah çabuk iyleşir[/QUOTE]
chetkov mehmettende balilidende daha iyi gol gol vuruşlarına sahip,amaaaaa! bu sistem içerisinde oynarsa bir varlik gösteremez o zaman baliliyi çok ararız. |
-->: BALİLİ ŞOKU
[B]Büyük geçmiş olsun,Sivassporun en önemli silahlarından biri
Balili,3 ay yok deniliyor ama sağlam bir bünyesi var umarım çok daha kısa sürede iyileşir.[/B] |
hadi be bu çok kötü oldu nese önemli olan iyileşmesi önümüzdeki maçları almamıza engel olacağını zannetmiyorum geçmiş olsun BALİLİ
|
geçmiş olsun BALİLİ umarım en kısa zamanda yeşil sahalara dönersin.Ama dikkatimi çekti BALİLİ sakatlıktan yeni çıktı yine sakatladılar BALİLİ'yi...durduramıyacaklarının anlayıp sakatlıyorlar...
|
[COLOR="DarkRed"][B]en yakın zamnda iyileşir seni yeşil sahalarda göreriz inşallah balili[/B][/COLOR]
|
yazık oLdu gercekten TANRI baLiLiye yardim etsin süper goLcü heLal oLsun ayıLdıKTan sora maci sormasi perfekt davranis
|
gecmis olsun Baliliye insallah cabuk iyilesir ve gollerini atar.....
|
cok gecmıs olsun balılı abımıze senı sevıyoruz saygılar sunarızzz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:24. |