![]() |
--->: SİVASSPOR:2 GB:0
[B][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI OLDUĞUNU BU MAÇTA GÖSTERDİ.O KADAR EKSİĞE RAĞMEN KAZANMA RUHUNU KAYBETMİYORLAR.
HELAL OLSUN SANA BÜLEN HOCAM....[/B] |
helal olsun walla kimse bizi durduramaz şampiyon sivassporrrrrrrrrrrr
|
bülent hocayı ve futbolcuları tebrik etmek lazım.....
|
[CENTER][B][I]ANADOLUNUN TEK GURURU SIVASSPOR
BÜLENT HOCA FUTBOLCULARINA TEBRIKLER[/I][/B][/CENTER] |
Sivas'a 'Yıldız' düştü!
[COLOR="Red"]Süper Lig'de ilk devrenin flaş ekibi Sivasspor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gençlerbirliği'ni Mehmet Yıldız'ın golleriyle devirerek 3 puanın sahibi oldu.
23.12.2007[/COLOR] |
selamün aleyküm ben bir sivaslı olarak (**Kakik** Kolluca Köyü)sivassporu futbolcusundan yöneticisine hepsini kutluyorum KOnnyadan onlara kucak dolusu selam ve sevgiler Allahım onların yar ve yardımcısı olsun
|
Sivasspor'umuzu ve Mehmet Yıldız'ı yürekten kutluyorum. Uzun bir süre on kişi olmamıza rağmen maçı almasını bildik. Birkez daha bizi sevindirdiler.Hepsine teşekkürler.Yolunuz açık olsun.
|
-->: SİVASSPOR:2 GB:0
biliyordum yenecegimizi. maci aldik 3 puan aldik ve simdilik zirvedeyiz. Devranin kirmizi kart görmesi hic dogru degildi
|
SİVASSPORUM HELAL SANA ,
BU SAATTEN SONRA BU HIRSA BU MÜCADELEYE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR , SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ , HELAL OLSUN YİĞİDOLAR, İSTANBULLU YİĞİDOLAR BİRLİK VE DAYANIŞMAMIZI 2 NCİ DEVRE OLİMPİYAT STADINI DOLDURARAK TÜM DÜNYAYA İSPATLAYALIM , HEPİNİİZİ OLİMPİYATA BEKLİYOM , SAYGILAR EFENİM :) |
Bir Gsray'lı sporsever olarak Sivassporu ulaştığı bu başarıdan dolayı tebrik ederim. İnşaAllah bu sene şampiyon olarak türk futbolunda bir devrim gerçekleştirirler. Başta Başkan olmak üzere tüm camiaya bir sporsever olark teşekkür ederim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:24. |