![]() |
-->: --->: C.Ü. Öğrencilerinin dikkatine,
[QUOTE=merkez_emre;290192]bayrak cok gusel olmus abla :)[/QUOTE]
[B]Sağol canım, Gönül isterki Lider Takımın şehri bayraklarla donatılmış olsun ama şimdiye kadar şehirde 1 tane bile Sivasspor Bayrağına rastlayamadık. İçerde peş peşe 2 Büyük Maç oynanacak 2.ligden 1.lige çıktığımız yıldaki gibi şehir Bayraklarla donatılmış olsaydı, hem rakip takımlar üzerinde psikolojik baskı oluşturmuş hemde Takımımıza sahip çıktığımızı bütün Türkiye ye göstermiş olurduk.[/B] |
-->: C.Ü. Öğrencilerinin dikkatine,
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;290006][B]
6x4 Kırmızı-Beyaz bayrak yaptırıp, Merkezi Kafeteryaya astırdım.:D[/B][/QUOTE]ÖNCELİKLE COK TEŞEKKÜR EDERİM BU DUYARLIĞINIZA O BAYRAK KAFETERYADAN HİÇ İNMESİN. SİZDEN BİR RİCAMDA YENİ YAPILAN MARATON TÜRÜBÜNÜNE BOY DAN BOYA ANLAMLI SÖZLER İÇEREN BİR PANKART KAMPANYASI YAPTIRMANIZ OLACAKTIR. |
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;290006][B]
6x4 Kırmızı-Beyaz bayrak yaptırıp, Merkezi Kafeteryaya astırdım.:D[/B][/QUOTE] [IMG]http://img129.imageshack.us/img129/4936/dsc05769bey0.jpg[/IMG] [QUOTE=merkez_emre;290192]bayrak cok gusel olmus abla :)[/QUOTE] |
--->: C.Ü. Öğrencilerinin dikkatine,
[B][COLOR="Green"]Arkadaşlar o formayı taşımak, o atkıyı taşımak bir gururdur. Benim konyam isterse ligin dibine çakılsın yine kimseden utanmam çekinmem, memleketime hainlik yapmıyorum ki utanıyım. Konyalıyım, gururluyum. Sivas şampiyon olsun ben burda atkısıyla gezeyim. Yeterki İstanbul bi sussun. Cumhuriyet Üni'de kuzen var atkı getircek zaten...[/COLOR][/B]
|
-->: --->: C.Ü. Öğrencilerinin dikkatine,
[COLOR="Red"][B]bizim bugün beden dersi vardı millet hep sivasspor formasıyla gelmiş[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B] BU GÜZEL YAZI VE BU GÜZEL HABER ÇOK İYİ MUTLU VERİCİ İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER.[/B][/COLOR] |
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;264858][B]Üniversitemizde, 4 Büyüklerin lig de veya Avrupa da bir maçlık galibiyetlerinde bile bir çok öğrencimizin tuttukları takımların formalarıyla kampus de dolaştıklarını görüyoruz.
Sivasspor Lider ama bu gururu taşıyacak yürekli bir taraftara maalesef rastlamadım. Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerine buradan sesleniyorum. Özellikle Dernek-Grup üyesi öğrencilerimiz başta olmak üzere, hepinizi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Lider takımın Taraftarına yakışır şekilde davranalım artık.[/B][/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"][B] Ben İstanbul da yaşayan bir Sivas'lı Sivasspor'lu olarak inanın orda yaşasaydım yılın 365 günü belki abartılı olur ama yılın büyük bir kısmı klasik ve spor tarzında değilde Sivasspor formasıyla dolaşmayı o kadar çok isterdim..Göğsümü gere gere;İst yaşadığım halde İşimde dahi Bazı zamanlar forma ile gidiyorum Polarımı giyiyorum Kaşkolumu asla eksik etmiyorum ..Ve şundan çok eminimki Tüm gurbetçiler olmasada bir çoğu benim gb düşünüyor..Hasreti silayi özlemi sadece yaşayan çeken bilir...Kıymetini bilin o toprakların..[/B][/COLOR][/FONT] |
--->: -->: --->: C.Ü. Öğrencilerinin dikkatine,
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;290351][B]Sağol canım,
Gönül isterki Lider Takımın şehri bayraklarla donatılmış olsun ama şimdiye kadar şehirde 1 tane bile Sivasspor Bayrağına rastlayamadık. İçerde peş peşe 2 Büyük Maç oynanacak 2.ligden 1.lige çıktığımız yıldaki gibi şehir Bayraklarla donatılmış olsaydı, hem rakip takımlar üzerinde psikolojik baskı oluşturmuş hemde Takımımıza sahip çıktığımızı bütün Türkiye ye göstermiş olurduk.[/B][/QUOTE] Bakın Lütfen...... 1...Gazi Mahallesi 2...Keıthane 3...Okmeydanı 4...Bağcılar 5...Sultançiftliği 6...Yeşilpınar [FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"]En çok gördüğüm Sivasspor Süper Lige çıktığında Takip ettiğim Bayrak Asılan İlçelerimiz..Ve bizim inşaat işinde uğraştığımız için tüm kamyon hazır beton arabalarında bayrağı bırakın bir çoğu hemen hemen hepsi kırmızı beyaz hepsinde bayrak ve plk ların seridir..Sonu hepsinin 58 dir..Asaleti yeter...[/COLOR][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"] Bu arada by lord karayel açılımı soran arkadaş ist a gelirsen yanıma uğra söylememe gerek yok anlarsın[/COLOR][/FONT][/B][/FONT]:) |
Aynur hocam ne deseniz haklısınız hocam benim bi sorum olucak bu CÜSSKB kayıt olmak için merkezi cafe standını kaçırdım bana bi yardımcı olsanız nereye gelip basvurmalıyım üniversitenizde öğrenciyim yardımcı olursanız sevinirim ayrıca sivasspora verdiğiniz bu destek gerçekten çok güzel birşey yani örnek alınacak bi davranış o yüzden forma giymeyen bir sivaslı olarak açıkçası çok pişman oldum eğer affederseniz bundan sonra yırtılana kadar çıkarmıycam :d :d
|
haklısın aynur abla ....herşey sivasspor için
|
BENCE BU KONUDA HERKES DUYARLI OLSUN SİVASLIYIZ SİVASSPORA YAKIŞIR BİR SİVASLI OLMAK DA BİZE YAKIŞIR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:27. |