![]() |
--->: Sivas coştu
[QUOTE=yeni_erol_34;293787]Arkadaşlar, Otobüs için TEMSA'ya Teşekür mesajı yazalım
[url]http://www.temsa.com.tr/kurumsal/iletisim_formu.aspx?LNG=TR[/url][/QUOTE] Çok haklısın gardaş ben de aşşağıdaki mesajı yolladım mesaj yolladım. ---- Ben bir Sivaslı ve Sivasspor taraftarı olarak Sivasspora Antalya kampı boyunca otobüs ve şoför tahsis edip büyük bir jest yaptığınız için Tüm Temsa ailesine teşşekkür ediyorum. Saygılarımla. ---- |
--->: YENi YİĞİDOLAR YOLDA
evet evet bencede herkes teşekkür mesajı yazsın, hem jestlerine jestle karşılık vermiş oluruz hemde firma baktı birçok kişiden teşekkür mesajı aldığını felan görünce reklam için otobus bile hediye edebilir bu sabancı yani 1 otobusle batmaz ;)
|
[COLOR="DarkRed"]süper transfer hem genç adam :D[/COLOR]
|
-->: YENi YİĞİDOLAR YOLDA
işallah istedigimiz verimi alırız diyorum...hayırlısı bakalım oynamadan bişey diyemeyiz.
|
A. Yıldırıma aferin. İnşallah sözünde durur.
|
[B]ÇOK İYİ TRANFERLER YAPIYUORUZ BAŞARİLARININ DEVAMINI DİLİYORUM.OYUNCU ÇOK İYİ MISIR MİLLİ TAKIMINDADA OYNUYORDU ZANNEDERSEM ÇOK YERİNDE BİR TRANFER HAYDİ HAYIRLISI[/B]
|
İbrahim Akın beşiktaş tan istanbul b.b ye yok parasına gitti.şimdide İlhan Parlak Fenerbahçeden yok parasına çaykur rizeye gidecek.Böyle ucuz ve iyi oyuncular tam bize göre değilmi keşke biz alsaydık bu adamları.
Bide size bişey sorucam bu sene kadromuza Fatih Atik diye bi futbolcu katmıştık(fransa 2.lig takımı montpeiller den)yorumlara baktımda çok güzel yorumlar yapılmış gelecek vaadeden iyi bir futbolcu diye bu sezon sivassporun maçlarında hiç kadroda göremedim onu acaba sakatlandımı yoksa sözleşmesi fesh mi edildi yoksa ilk 11 e giremedimi?? bilen arkadaşlar cevap yazarsa memnun olurum... |
[QUOTE=FREEKARTAL58;294316]İbrahim Akın beşiktaş tan istanbul b.b ye yok parasına gitti.şimdide İlhan Parlak Fenerbahçeden yok parasına çaykur rizeye gidecek.Böyle ucuz ve iyi oyuncular tam bize göre değilmi keşke biz alsaydık bu adamları.
Bide size bişey sorucam bu sene kadromuza Fatih Atik diye bi futbolcu katmıştık(fransa 2.lig takımı montpeiller den)yorumlara baktımda çok güzel yorumlar yapılmış gelecek vaadeden iyi bir futbolcu diye bu sezon sivassporun maçlarında hiç kadroda göremedim onu acaba sakatlandımı yoksa sözleşmesi fesh mi edildi yoksa ilk 11 e giremedimi?? bilen arkadaşlar cevap yazarsa memnun olurum...[/QUOTE] PARA PROBLEMI YUZUNDEN TAKIMI MONTEPILLERE GERI DONDU |
[COLOR="Red"][B]İNŞALLAH DAHA DA GÜZEL HABERLERLE SİVASSPOR ESECEK TARAFTAR İSE DESTEĞİNİ GÖSTERECEK.YİĞİDOLAR SİVASSPORA HER NE YAPARSAN YAP HERŞEY YAKIŞIR.EMİNİM NÜFUS CÜZDANINDA SİVAS YAZANLARI KENDİ YİĞİDOLARI DESTEKLEMEYE ÇAĞIRIYORUM.İNŞALLAH BURADAN DUYMUŞLARDIR.HAYDİ YİĞİDOLAR TARAFTARLARI 19.HAFTA İSTANBULDA OYNAYACAK YİĞİDOLARIN MAÇINA TÜM SİVASLILARI BEKLİYORUZ.
BU MAÇ TAHMİNİM İST.B.BELD :0 SİVASSPOR :3[/B][/COLOR] |
boya ile parasal konularda anlaşılamadı.
yoksa boya'nın durumu ortada... adam çok para istiyor, bizden sonra bursa ile masaya oturdu bursayla anlaşamadı... uğur yıldırım iş yapar ama orta sahaya 10 numara ve forvete boya tarzında yırtıcı bir futbolcu şart... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:59. |