SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BİLETLER SATIŞTA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15524)

samet yıldız 10.01.2008 21:00

--->: BİLETLER SATIŞTA

pazartesi iki tane yazılım var ama olsun gelcem yinede sivassporumuzu yalnız bırakmıyacağız (gecede çalışırık nolcak :D)

alem_halil 10.01.2008 21:02

[QUOTE=Çamlıca;296237]Selamun Aleykum,

Trabzonsporluyum öncelikle, az önce kayıt oldum. Haftasonu Sivas'a geliyorum maça. Yalnız bilet işi kafamı kurcalayıp duruyor. Bize yer ayrılacak mı, ben pazar sabah Sivas'ta olacam, o gün Trabzonspor tarafından, olmadı Sivasspor tarafından yer bulabilir miyim?

Trabzonspor tarafı satışa çıktıysa oradan birini bulup bilet aldırmak istiyorum. Trabzonspor tarafı biletleriyle ilgili bilgi alna buraya yazabilir mi, sürekli takip edecem bu başlığı[/QUOTE]

yeriniz ayrı gardaş hemde stadın en güzel yerinde olacak evet biletleriniz ayrı bilet sosunu olmaz size ayrı gişe ayrılacak pazar günü rahatça alabilirsin...

GeliyoruzTS 10.01.2008 21:03

aman gardaşım sivaslıların arasına girme sinirlerini senden çıkarırlar bizim biletler gittiğimizde satışa çıkacak yer sorunu yok :D

bordovemavi 10.01.2008 21:04

Şehrinizin takımını tutarsanız, her ne olursa olsun ona sahip çıkarsanız elbette sizin de şampiyonluklarınız olur.İstanbul takımlarını tutmaktan vazgeçerse Sivaslılar o zaman söyledikleriniz, hayalleriniz gerçek olur. Şampiyon olmasanız bile Sivasporluyum, memleketim deyin, onun onurunu yaşayın yeter. Biz Trabzonsporlular olarak hep bunu yaptık. Olsak da olmasak da onun peşinde gitmekten hep mutlu olduk, gurur duyduk. Ne Trabzonun ne fenerin ne de Sivasın sevgisi birbirinden büyük değil taraftarların gözünde. Bordo mavi gördüğünde içinde yanıyorsa ateşler, coşuyorsa ruhun gerisinin ne önemi var. Ya da kırmızı beyaz...Sistem birilerini şampiyon yapar ama o sistem ruhuma el atamaz, onu alamaz.

H58A 10.01.2008 21:05

5 YTL , 10YTL YE BU STAD DOLMUYORSA YAZIKLAR OLSUN,HEM BAŞARI İSTENİYOR HEMDE AYDA 2 KERE ŞEHRİMİZDE MAC OLACAK BU STAD DOLMAYACAK , AYDA ZATEN İKİ MAC VAR İKİ HAFTA İÇERDE, İKİ HAFTA DIŞARDA LAFA GELİNCE HERKES ASLAN AYIP ,AYDA HEM SPOR SEYREDEREK DİNLENECEKSİN HEMDE KAHVE KÖŞESİNDEN KURTULACAKSIN BUNUN BEDELİDE SADECE AYDA 10 VEYA 20 YTL,BİRDE BU PARAYLA BU TAKIM BURALARDA YA BU YÖNETİMİN ELİ ÖPÜLÜR,
AKLIMA ŞU GELİYOR YOKSA SİVAS TA SİVASLILAR KALMADIMI 80 LERDEN ÖNCE O STAD DOLAR TAŞARDI YA ŞİMDA 8000 CEFAKAR TARAFTARLA MACLAR OYNANIYOR.
İNŞALLAH BUNDAN BÖYLE DOLARDA TAŞARDA
YONETİME,TEKNİK HEYET VE DİŞİNİ TIRNAGINA TAKAN FUTBOLCU ARKADAŞLARA SONSUZ SEVGİLER.. ALLAH BAŞARILARINIZI DAİM ETSİN

Çamlıca 10.01.2008 21:06

Halil peki pazar gününden önce Trabzonspor tarafı satışa çıkar mı? Direk maç günü mü ilk satışa çıkıyor deplasman tribünü biletleri

GeliyoruzTS 10.01.2008 21:07

bütün anadoluya başarılar dilerim....

GeliyoruzTS 10.01.2008 21:07

[QUOTE=Çamlıca;296261]Halil peki pazar gününden önce Trabzonspor tarafı satışa çıkar mı? Direk maç günü mü ilk satışa çıkıyor deplasman tribünü biletleri[/QUOTE]

bizim biletler özel gişelerden satış edilir.. bilet sorun olmaz arkadaşım.

Çamlıca 10.01.2008 21:17

eywallah topraam ;)

sivaslılar bi de deyin bakalum nasi giyinelum, alişuk değuluk oyle soğuklara :D

belalı_yiğido58 10.01.2008 21:35

[COLOR="DarkRed"][B]KALIN GİYİNMEYİN SİVASSPOR ISITIR TERLERSİNİZ....[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:18.