![]() |
-->: İ.B.B./SİVASSPOR Maçı Tahmin Ve Yorumları
Istanbul büyüksehir belediyespor....0
[COLOR="Red"]SivasSpoR[/COLOR].....2 |
sivasın belki deplasmanlardaki en zor maçı belediyede kendi sahasında iyi oynayan ekiplerden birisi çok dikkatli olmamız lazım orta saha üstünlügünü kabul ettirirsek rakibimize inş bu maçıda alırız 1 olsun bizim olsun (ŞıNLı YiGiDo)
|
arkadaşlar inş bu maçı da alıcaz cumartesi inş olimpiyttayız hep destek tam destek skor ise sivasspor 2 belediye 0
|
--->: İ.B.B./SİVASSPOR Maçı Tahmin Ve Yorumları
[QUOTE=alcapon74;300393]MEMLEKET ÇOK SOĞUKMUŞ ARKADAŞLAR SİVASTAN MERKEZDEN ARKADAŞLAR BİLGİ VEREBİLİRMİ
SAYGILAR[/QUOTE] hiç bu kadar arabanın yolda kaldığını veya sabah çalışmadığını görmemiştim.bilmem anlatabildimmi? insan soğuğu ilklerinde hissediyordu... çok şükür bugün biraz ısındı hava... en azından sabah -30 yerine -18 civarında bir ısı vardı. ( sabah 6:30 gibi ) |
Maşallah...Allah kolaylık versin ne diyim...
|
istanbul büyükşehir belediye : 0
SİVASSPOR : 5 |
ÇOK OLDU DİMİ ARKADAŞLAR ASLINDA SÜPER OLUR TARAFTARIMIZIN ÖNÜNDE BÖYBİR GALİBİYET FENA OLMAZ HANİ
istanbul büyükşehir belediye:0 SİVASSPO ..........................:3 |
[QUOTE=sensetik;301207]hiç bu kadar arabanın yolda kaldığını veya sabah çalışmadığını görmemiştim.bilmem anlatabildimmi? insan soğuğu ilklerinde hissediyordu...
çok şükür bugün biraz ısındı hava... en azından sabah -30 yerine -18 civarında bir ısı vardı. ( sabah 6:30 gibi )[/QUOTE] hemşerim sağol evet ısınmış biraz daha okullar açılacakmış bugün biz Suşehri Kozçukur köyündeniz aynı şekilde ordada feci soğuk var haberleri alıyoruz hiçbir araç çalışmıyormuş. ama yinede memlekette olmak vardı şimdi ıslak elle demir kapıya dokunupta insanın eli yapışırya hani insan o anları bile özlüyor sonunda memleket varya hepimiz bir hefesle geldik bu gurbet eline memleket gözümüze tüter oldu. şimdi bizim köyde taştepede ulupınarda çiğdemlikte kızıl elmada kıranyurtta KOZÇUKUR köyüne bakmak isterdim titreyerek içime memleketimin soğuk havasını çekerek SUŞEHRİ vadisine bakmak isterdim çocukluk yıllarıma geri dönmek o yılları tekrar yaşamak kızak kaydığımız ve akşama kadar top peşinde koştuğumuz o soğuk kış günlerine hepinizi öpüyorum memleketimin güzel insanları saygı ve sevgilerimle SİVAS SUŞEHRİ/KOZÇUKUR KÖYÜNDEN Cenık HASAN'ın Torunu Cengiz ŞAHİN |
sivasspor 3 - istanbul b.bld. 1
|
Sivas 2 belediye 1 olur bence mac sivasin ustunlugu ile gecicek goller mehmet yildiz :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:37. |