![]() |
--->: BİLETLER SATIŞTA
Topluma açık yazışmalar editörler tarafından süzgeçten geçmediği müddetçe böyle yazılarla karşılaşılması çok normal. Bu tür yazıları daha çok göreceğiz. Oysa konuya hakim kişilerin fikir beyan etmesi daha uygun ve mantıklı olacaktır düşüncesindeyim. Türkiye takımı olma yolunda giden Sivasspora sempati duyan Balıkesirli DENİZEVİ'ne tepki gösterip senin sevgine, teşekkürüne ihtiyacımız yok diyenler mi dersin, belki İstanbul'un yolunu bilmez, gurbetlik nedir bilmez, gurbettekileri nankörlükle suçlayanlar mı dersin, kusura bakmayalım ama bu cehaletimizi yenmemiz lazım. Biz Osmanlı torunları, Anadolu çocukları, mütevazi aile çocuklarıyız.
Bayan taraftarlar adeta yalvarıyor "Sizlerden ricamız çirkin ve küfürlü tezahürat yapmayın stadyuma gelmek orada müsabakayı izlemek bizimde hakkımız" diyor. Ancak o sayfa yorumum da da dile getirdiğim gibi, çirkin ve küfürlü tezahüratlar sona ermediği müddetçe bayanlar stada gelmez, gelemez. Bırak stadı neredeyse bu satırlarda küfürlü yazı yazılacak. Lütfen daha dikkatli; AĞZIMIZDAN ÇIKANI KULAĞIMIZ DUYSUN-İĞNEYİ KENDİMİZE ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIRALIM. Daha sakin sevecen ve seviyeli yazalım |
BİLET FİYATLARI ÇOK GÜZEL SİVASSPOR A DESTEK OLMAYA HAYDİ OLİMPİYAT STADINA TÜM SİVASLİLAR
|
ya istanbuldaki hemserilerim istanbuldaki bu macta en az 30 bin kisi olmali eger fazla olursa bu takima taraftara yönetime ve sehrine öz güvenini artirir...
45 bin kisi falan olursa tüm türkiye görür sivassporun ve sivasin gücünü... bu böyle olmali kesin... haydi sivaslilar maca |
-->: --->: İBB-Sivas Maçı Biletleri Biletix`te…
[COLOR="Black"][B]biletler bencede uygun ancak bize düşecek görev yiğidoları olimpiyat stadında desteklemek olacak istanbuldaki tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.[/B][/COLOR]
|
[url]http://www.anadoluskor.com/anket.asp[/url] sivasspor a oy verelim
|
Bu maca gitmeyen sivasli adamim diye gecinmesin...
|
arkadaşlar hemşehriler gardaşlar yiğit yiğidolar haydi olimpiyata sivassporumuz bizim desteğimizi bekliyor
|
BİLET FİYATLARININ BU KADAR UYGUN OLACAĞINI TAHMİN ETMEMİŞTİM
AÇIKÇASI ŞAŞIRDIM ÇÜNKÜ SİVASSPOR GELDİĞİ ZAMAN BİLETLERİ PAHALI YAPIYORLAR HAYDİ SİVASLILAR HEMŞEHRİLERİMİZ, BİLET BAHANESİ DE KALMADI FİYATLAR UYGUN HAYDİ OLİMPİYATA SİVASSPORUM OLEYY... |
[QUOTE=irfan Erol;300882]Bu maca gitmeyen sivasli adamim diye gecinmesin...[/QUOTE]
kardes guzel diyorsun ama o saatte çalışıyoruz.şimdi bazıları izin alın falan diyecek ama her iş yerinin kendine göre bir durumu var ve benim görevim icabı izin alma şansım yok.gerçi ben bu sözü üzerime almıyorum ama cevap yazmayan arkadaşlar adına yazdım.ist.daki butun maçlara gittik maalesef bu maça gidemeyeceğim..çok üzgünüm. |
[FONT="Fixedsys"][COLOR="Blue"]ARKADASLAR BILET FIYATLARI GERCEKTEN COK UCUZ..AMA VALLA BIZIM HALKIMIZDA BAHANE BITMEZ SIMDIDE UZAK DER,SOGUK DER..!LUTFEN BOYLE BAHANELER UYDURMAYALIM ARTIK GECMIO BU BAHANELER..19 HAFTANIN LIG LIDERININ TARAFTARINA YAKISAN SEKILDE O STADI DOLDURALIM..BU MACA GITMIYCEZDE HANGI MACA GIDICEZ!!!STADI DOLDURALIM VE BUTUN TURKIYE BIZI AYAKTA ALKISLASIN...![/COLOR][/FONT]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:13. |