![]() |
--->: BU KADARIDA OLMAZZ
sivasspor taraftarını KINIYORUM sivassporumuzunburaya kadar gelmesi büyük başarı değilmi yetmio siz gidipde nie pretosto ediosunuz futbolcuları maçda adamlar buraya kadr gelmiş yetmezmi
|
-->: --->: BU KADARIDA OLMAZZ
[QUOTE=akifeker;342815]EWT YAW SİVASLILAR BUNLARI SÖYLEYENLER BEN BİZZAT ŞAHİT OLDUM:mad::mad::mad:[/QUOTE]
AYNEN BENDE ZATEN ADAMLAR SİVASLI KARTALLAR DİE PANKART AÇTILAR |
--->: -->: --->: BU KADARIDA OLMAZZ
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;345736]AYNEN BENDE ZATEN ADAMLAR SİVASLI KARTALLAR DİE PANKART AÇTILAR[/QUOTE]
bence o sivasspor taraftarını kızdırmak için yapılan bi şey di ama yinede bunların organizasyonunu yapanlar sivslıysa yazıklar olsun |
böyle taraftar olamaz ben hiçbir tribünde görmedim arkadaş 2. ligde eskişehirin sakaryanın ordunun bolunun taraftarına bakalım biraz ya. çekirdekçileri stadın etrafına getirmesinler artık arkadaş. çekirdek yiyecek adam da gitsin tv başında izlesin onların yüzünden taraftar sahaya giremiyor.
|
bjk li taraftarıının birinin yaptığını gördünüzmü yıp yaw
|
TEŞŞEKURUM TEPKİMDİR SANA KATILIYORUM GAARDAŞ BU DEDİĞİN ARK EMİNİM BJK LI FLN DIR ONLAR OYLE GENELDE BENM GÖRDÜKLERİM
|
[QUOTE=akifeker;345784]bjk li taraftarıının birinin yaptığını gördünüzmü yıp yaw[/QUOTE]
BU MESJINI GÖRMEDEN YAZDIMDI ONCEKI MSJI |
Çok haklısın akif abicim........................
|
ben o pankartı görünce zorumdan ağladım arkadaşlar öle zoruma gittiki..tamam git destekle ama neden o pankartı açıyon...
onlara söylenecek çoook laf varda bura ortamı değil... biz umudumuzu kırmyalım herşey bitmiş değil bjk yine bizim gerimizde kaldı..inş sezon sonunda onlardan önde bitiririz... fb li taraftarlar bile onlar kadar aşşalık değillerdi... |
-->: BU KADARIDA OLMAZZ
[B]Sivasın ekmeğini yiyip suyunu icip havasını soluyup birde sivaslıyım diyerek beşiktaş tribünlerine sivaslı kartallar diyerek pankart asanlara bir cift sözüm olacak beşiktaş Sivassporumuzu yendi sizin nereniz soğudu artık bundan sonra bir yerlerinize kına yakarsınız her halde ha biz yenildikte ne oldu hiç bir şey olmadı şerefimizle cıkıp futbolumuzu oynadık sahaya iki takım cıkıyor elbetteki bir yenecek biride yenilecek yenilmesek çok iyi olacaktı ama şans onlardan yanaydı olsun biz öyle ne idüğü belli olmayan anti bizans takımların tutmak yerine kendi gururumuz olan yiğidoların takımı Sivassporumuzu tutuyoruz ve bundanda gurur duyuyoruz
[COLOR="Red"]BAŞKA SİVAS YOK BAŞKA SİVASSPORDA YOK[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:29. |