SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlariniz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17859)

S1vasLee 07.04.2008 18:41

--->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumla

Onu bilmem Arkadaş bu maçtan 3 puan alamazsak şampiyonlugu unutun bırakın sampiyonlugu sampiyonlar liginide unutun !!!

NETLOG 07.04.2008 19:15

bizim için bu SENE (UEFA) iyi bence Ş.ligine kısıtlı kadroyla gidersek sadece gruptan çıkarız ben düşünüyomki UEFA,da gruptan çıkalım çeyrek final yarı final final oynayalım veee o senede şampiyon olalım düşünce böyle nasıl ama:)

baha38 07.04.2008 19:54

Arkadaşlar bunu daha önce yazmak istiyordum ama moralinizi bozmamak ve yanlış anlaşılmalara sebep olmasın diye şimdi yazayım,artık sizin de birçogunuzun dedigi gibi,sivassporun şampiyonluk şansı mucizelere kaldı.ee bide diyorsunuz şampiyonlar ligi,eeee be komşum sivas,sizi(biz kafaya oynasaydık,bizi)şampiyonlar ligine gönderirlermi sanıyorsunuz,şampiyonlar ligine adım attı parası olarak tam net olarak bilmiyorum ama 3,5 milyon euro veriyolar,yaklaşık 5 trilyon,bunu sivasspora verirlermi.karşınızda kurt gibi istanbul takımları,lobileri var.Burası Türkiye,inşallah ben yanılırımda siz hayallerinize kavuşursunuz.seneye anadoludan gider şampiyonlar ligine takım

alem_halil 07.04.2008 20:24

baha gardaşım artık verirlermi lafını unutmak lazım biz oraya gittikten sonra nasıl vermiyorlar artık bu lig başka olmaya başladı vermeyen takımlar bizi buraya kadarda getirtemezlerdi artık bu ligte oynayan istediği yere gider...ah biz bjk maçını almış olsaydık gerçekten bunu en açık şekilde görecektik hayırlısı inş herşey daha güzel olur..size kupa maçında başarılar inş alırsınız almanızı canı gönülden istiyoruz..belki finali kayseri gençlerbirliği yaparsınız...

alem_halil 07.04.2008 20:26

kayseri maçı zor olacak inş alırız komşu ilimizle avrupada boy gösteririz..1 olsun bizim olsun.:)

yerliturkuaz 07.04.2008 21:31

[B]NE KADAR TÜM TÜRKİYE SİVASIN ŞAMPİYON OLMASINI İSTESEDE YADA İSTİYOR GÜZKSEDE HERKES BİZİM KUYUMUZU KAZMAYA ÇALIŞIYOR... BU MAÇ BERABERE BİTER VEYA KAYSERİSPOR ALIR...

KAYSERİSPOR:1

SİVASSPOR:1[/B]

ali_zara 07.04.2008 22:14

1-0 olsun bizim olsun ama tahminim

kayserispor:1
sivasspor: 2

işallah kazanırız bu maçı haydi yğidom benım

Engin58 08.04.2008 02:09

[B][COLOR="Yellow"]KAYSERISPOR :0 [COLOR="Red"]SIVASSPOR:1 .Saygilarimla...[/COLOR][/COLOR][/B]

yeniceri_can 08.04.2008 07:31

umarım gider 3puanı alır geliriz.yoksa bize intet toto yolu gözüküyor. :(

FALÇATA 58 08.04.2008 07:37

[QUOTE=rapjii;345665]Kayseri 3
Sivasspor 0

Gercekci Olmak Lazım[/QUOTE]

seninki gerçekçilik değil karamsarlık

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:26.