SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BU NASIL SİVASLILIK? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17897)

ademgoze 08.04.2008 20:46

-->: BU NASIL SİVASLILIK?

artık sivasporu tutalım bjk grup

mustafaarslan 08.04.2008 20:48

ya haber yapmaya bile değmez üç beş kansız ****yi sivasta saysan 10-15 tane vardır toplam hepside o gün oraya toplanmış
bence haber yapmaya gerek yok

yerliturkuaz 08.04.2008 20:49

--->: BU NASIL SİVASLILIK?

[B]YAZIKLAR OLSUN BÖYLE Mİ SİVASLISINIZ GİDİN BEŞİKTAŞA VEYA BAŞKA YERE ORADA İKAMTEGAH EDİN...[/B]

abdullah58 08.04.2008 21:08

Almanyada bile benim cocuklar sivas diye bagiriyor sivasspor u okullarinda bütün arkadaslarina anlattilar
sivas denince akan sular duruyor be
ben bu sivastaki simariklari taniyamiyorum

Kerpen 58 08.04.2008 21:22

Arkadaslar gecen sene Istanbulda oynanan Besiktas Sivasspor macinda karsi takimin taraftarlari tezahurat yaparak Sivasli ayilar Istanbulda ne arar diye bagirtilarini ne cabuk unuttunuz bir Sivasli olarak bu durum benim kanima dokundu halen hazmedemiyorum.
Yanlis anlasilmasin neden gündeme getirdigime gelince arkalarinda Sivasli Kartallar yazisi yazan Sivasli olarak gecinenlere duyurmak icin yazmis bulunuyorum yazik hemde cok yazik ne bicim Sivaslisiniz sizlerin böyle tavirlar icerisine girmeniz Sivaslilara ve Sivasspora yapilan en büyük ihanettir
bence.
Cocukluk dönemimden yetiskin durumuna gelene kadar Besiktasliydim Sivaslilara yapilan bu cirkin tezahurattan sonra Besiktastan nefret ediyorum memleketimin güzide takimi olan büyük Sivasspor taraftariyim gurur ve seref duyuyorum bu markayida mezara kadar onurla tasiyacagim.
Uzaklardan hasret kokan memleketime ve güzel insanlarina selamlar
Öz Sivasli Kadir Ünalmiser

PirO58 08.04.2008 21:25

[B][FONT="Book Antiqua"][COLOR="Green"]Merak ediyorum, Sivasspor bu kadar gelmeseydi bu kadar ani çikislar olacakmiydi? Herkes simdi öyle konusuyor ama acaba bir kaç yil sonrada böyle olacakmi? Umarim hep böyle kaliriz Sivasli olarak ama zor.

[/COLOR][/FONT][/B]

ADNANDEMIRISIK 08.04.2008 21:36

SONUNA KADAR SİVAS VARMI BAŞKA YOLU İNADINA SİVAS EN BÜYÜK SİVAS

LosTie58 08.04.2008 21:37

Ya aslında böyle düşünmek boşuna arkadaşlar çünkü bu her maçta olacak fb maçındada oldu,bjk maçındada oldu hatta burda o kadar yazılmasına rağmen şu anda gs maçındada bunların olmasını engelleyemeyiz,herkes Sivasspor süper ligde değilken tutmuş bjk,gs,fb takımlarından birini şimdi Sivasspor başarılı olduğunda bile atamıyorlar bu takımları akıllarından,bence bu forumda yazı yazanlar içinde bile hala var bu takımlardan birini içten içe tutanlar..

ERDAL GUVENTURK 08.04.2008 22:11

bunlar sıvaslı olamaz bence bız bu zıhnıyetle buralarda kaldık atı alan üskudarı geçtı gıdıyor bızımkılerde onlara kapıcılık yapıyorlar .bu zıhnıyetın duruşu budur çok gormuyorum

XXCakir58 08.04.2008 22:23

Sivasspor daha görecekler. Öyle sivasli olunurmuymus

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:59.