![]() |
--->: ŞİKE LİGİ
73 panda 3 takım
biri şam.liginde biri uefada biri intertotoda!!!! |
[QUOTE=rido51;364450]SİVASSPOR SADECE PEMBE BİR RÜYA GÖRDÜ VE BU RÜYA SON BULDU. HAKSIZLIK FALAN YOK, SENEYE SİVAS DÜŞMEMEYE OYNAR. FENER BJK I UEFAYA GÖNDERMEK ICIN OYNAMADI! (BU ÇOK KOMİK VE ANLAM VEREMEDİM) BJK'NI BU SENE 16 PUANI GASP EDİLDİ, SİVASA BÜTÜN ANADOLU TAKIMLARI YATTI, O AT GÖLÜĞÜNÜZÜ ÇIKARIN, ALAYINIZ ÇIKARTSIN, OLAYLARA OBJEKTİF BAKIN, AT GÖLÜĞÜYLE DEĞİL... LİGİN 1.NCİ MAÇINDA TS 1-0 ÖNDEYKEN 93.NCÜ DK.DA SAHAYA GİREN TURUNCULU SEYİRCİ LİGİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ. O GİRMESEYDİ LİGE YENİLGİYLE BAŞLAYAN SİVAS BURALARDA OLUR MUYDU? HİKAYEDEN ALINMIŞ BİR 3 PUAN DA VAR. NERESİNDEN TUTARSANIZ TUTUN BOŞŞŞ.[/QUOTE]
kuyruk acınızı anlıyorum eğer hazım sorunun varsa 5 kasa soda gönderelim |
kim uydurmuş ya,fener bizi desteklemiş miş!!!
artık baskanımız ve bülent hocada hareketlerine dikkat etsinler bir anadolu takımının ekmeğini yiyorsunuz,ama fener diye de aglıyosunuz!!! sivasspor yalnız ve yalnız sivaslılarındır ve hep öyle kalacaktır.... |
[QUOTE=PirO58;364439][B][FONT="Book Antiqua"][COLOR="Green"]Baska bir topige yazmistim ama herneyse.
Ben kimseden rahatsiz olmuyorum, siz benden rahatsiz oluyorsunuz. Benim tek dedigim var: önce hatayi kendinizde arayin. Söyle bir ligi iyi degerlendirin. 3 büyüklere kaç kez yenildiniz haberiniz varmi? TS'den puan çaldiniz, haberiniz varmi? Besiktas'in PUANLARI çalindi, haberiniz varmi?[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Evet gs ve fb ye iki maçta yenildik bjk yi bir kez yendik ve yenildik trabzonu da iki maçta yendik biri hükmen olmak üzere ve bu arada sen ts nin avukatı değilsin heralde dimi beşiktaşlıydın.Ayrıca buna rağmen sizin üstünüzde ligi bitirdik normalde ama ts nin fb i yendiği için siz uefaya gidiyorsunuz.Bunun yanında neymiş puanlarınız çalınmış:) evt bugün gördük o puanlarıda nasıl aldınız ilk 10 dakkada 4 golünüzü de gördük belki ts fb yi yenemeseydi siz tarihi farka giderdiniz heralde ne de olsa takım gol yemeye hazır,evt bravo tebrikler uefaya gittiniz inşallah 8 leri yemeyiz yine ne diyeyim... |
sivaslı 215 kardeşim bu kelek karpuzları anlamak zor olsa gerek adamlar biz sivaslıyız diyorlar aynı anda bjk fb gs sempatizanlığı yapıyorlar bence bunları muhatab kabul etmeyelim bunları görmezlikten gelelim tek sivassporumuzu tutup destekleyen arkadaşlarımızı canı gönülden selamlıyorum
|
[QUOTE=özyiğido;364480]sivaslı 215 kardeşim bu kelek karpuzları anlamak zor olsa gerek adamlar biz sivaslıyız diyorlar aynı anda bjk fb gs sempatizanlığı yapıyorlar bence bunları muhatab kabul etmeyelim bunları görmezlikten gelelim tek sivassporumuzu tutup destekleyen arkadaşlarımızı canı gönülden selamlıyorum[/QUOTE]
kafam çok bozuk kardesim istanbul yalakalrı ile de uğrasıyoruz burda yav en azındann uefaya kalsaydık :( tüm gercek sivaslı kardeslerime slm ediyorum ve özlerini yitirmedikleri için tsk ediyorum... |
İSTABUL YALAKASI SİVASLILAR SÖZÜM SİZE GİDİN O ÇOK SEVDİĞİNİZ TAKIMLARINIZIN SİTESİNDE ÖTÜN HAVAMIZI BOZMAYIN . EZİK TRABZON SEN 4 BÜYÜK FALAN DEĞİLSİN. FENER SANA MAÇI VERDİ SENDE YENDİN. GÜCÜN YETİYOSA SİVASI YEN İÇERDE DIŞARDA YENİYORUZ SİZİ.
|
[B]!!!..........YORUMSUZ..........!!![/B]
|
[QUOTE=gardaSivaS;364469]bu kadarda olmaz.. trabzonun ne iddaasi vardi peki? niye canını dişine takti .. FBnin 3 golü verilmedi 1 golü direkten döndü..sayisizda pozisyonu çikti..bunlardan 2si gol olsa şimdi FB kahraman olurdu degilmi? ayip birakin bu işleri..[/QUOTE]
İşte fark burdan kaynaklanıyor.Trabzonun iddiası olur veya olmaz mesele o değil.biz kimseyi ayırmayız.Adam gibi oyunumuzu oynarız.Kazanırız kaybederiz orası ayrı |
[QUOTE=ertor58;364489]İSTABUL YALAKASI SİVASLILAR SÖZÜM SİZE GİDİN O ÇOK SEVDİĞİNİZ TAKIMLARINIZIN SİTESİNDE ÖTÜN HAVAMIZI BOZMAYIN . EZİK TRABZON SEN 4 BÜYÜK FALAN DEĞİLSİN. FENER SANA MAÇI VERDİ SENDE YENDİN. GÜCÜN YETİYOSA SİVASI YEN İÇERDE DIŞARDA YENİYORUZ SİZİ.[/QUOTE]
:D:D:D:D:D En büyük Sivasspor ! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:41. |