SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   TÜRKİYEMİZ-Portekiz MAÇ SKORU VE YORUMLARINIZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19144)

metincetin58 08.06.2008 00:24

--->: TÜRKİYEMİZ-Portekiz MAÇ SKORU VE YORUMLARINI

3 0 yazmıştım 2 yediler iyi oynadılar iyi :d

YuNuSPaSa58 08.06.2008 00:25

he yaaa DirekLer. SayıLmayan gol ohooo.. Bana sanki golde Ofsayt yokmus qißi qeLdi..

karadavut58 08.06.2008 00:31

bu takimla biz deyil ileriye guruptan bile cikamayiz sivasspor oynasa bundan daha iyi oynardi bence umarim iki maci boyle oynamaz

ertor58 08.06.2008 00:36

FATİH TERİMİN MARİFETİ BİDE PİŞKİN PİŞKİN İYİ ONADIK DİYO :-) KOMİK BU ADAM YA TEKNİK RİREKTÖR YERİNE PALYAÇO OLSA DAHA İYİ OLURDU. BRE TERİM SEN BU TAKIMA GÖKHAN GÖNÜL SAKATLANINCA ABDURRAHMAN DERELİYİ ALMADIN TÜRKİYENİN EN ÇOK GOL ATAN 2. OYUNCUSU MEHMET YILDIZI ALMADAN KUPA ŞAMPİYONU KAYSERİDEN MEHMET TOPUZU ALMADIN. UEFA ŞAMPİYONU ZENİTİN FORVETİ FATİH TEKKEYİ ALMADIN İBRAHİM TORAMAN GİBİ DEFANSI ALMADIN. BUNDESLİGANIN EN ÖNEMLİ İKİ OYUNCUSUNU KADRO DIŞI ETTİN YILDIRAY VE HALİLİ. TAKIMA ALDIĞIN ADAMLAR MEVLÜT KAZIM EMRE AŞIK GÖKHAN ZAN BİLMEM NE İLE BU İŞİ BAŞLAMADAN BİTİRDİN. MAÇA GELİNCE HADİ BUNLARI KADROYA ALMADIN BARİ İLK 11 E GÖKDENİZLE ARDAY UĞUR BORALLA BAŞLA. YOK BU TERİM KOMİK YA. BU İŞİ BİLMİYOR. YAZIKLAR OLSUN. GERÇEK MİLLİ TAKIM BU DEĞİL MİLLİ TAKIMA YABANCI HOCA LAZIM OBJEKTİF DAVRANACAK BİR HOCA. LUCESCU MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GELSE KEŞKE.

serhatcan 08.06.2008 00:42

Yaa kusura bakmayın. ben mantık çerçevesinde değerlendirmek isdtiyorum. Ben bu maçta portekizi tuttum ve galip gelrik. haa diyeceksinziki niye sen türk değilmisin. evwet türk üm. amaa bu takım tüerkiyenin milli takımı değildişki. kimki bu milli takımdı diyenin aklından şüphe duyarım. bu takım fatih terimin takımıydı;türkiyenin milli takımı dfeğildi. bu yüzden portekizi tuttum ve galip geldik. Maçı izleyen bana hak verecekltir. bir gol pozisyonumuz varmıydı,ilerde top tutabildikmi,ilerde forvette hangi adamı ezip geçtik. ortasahada ne yaptık . fatihterimim damadı emre ne yaptı. bi mehmet topuz bu takımda oynamazmıydı. ilerde bir MEHMET YILDUIZ bu takımda oynamazmıydı. ben hep dedim 10 nihat 1 mehmet yıldız etmez. bunu ısrarla söylüyorum.

serhatcan 08.06.2008 00:48

[QUOTE=yusuf_yusuf;376998]biz yenılırız bu il maçı yurkıye 0 portekız 2[/QUOTE]

sen müneccimmisin be kardeşim :))))))))))))))))

***YIGIDO 58*** 08.06.2008 01:11

-->: --->: TÜRKİYEMİZ-Portekiz MAÇ SKORU VE YORUML

[QUOTE=sivassporlukiz;376748]bence portekiz 2

türkiye 0

insallah yaniliyorumdur...insallah türkiye kazanir[/QUOTE]

keske yanilsaydin be hemso ............... :D

serhatcan 08.06.2008 01:27

--->: -->: --->: TÜRKİYEMİZ-Portekiz MAÇ SKORU VE

[QUOTE=***YIGIDO 58***;377039]keske yanilsaydin be hemso ............... :D[/QUOTE]

ya kardeşim biz hep inşallahlarla maaaşallahlarla saten ülke olarak geriyiz. neden dugusallığı bırakıpta mantıklı bakmıyorusunuz olaya.vatan milet sakarya dedik ama ülkeyi yöneten amerika ve avrupa. lütfen lütfen biraz mantık. yaa birazcık noolursunuz. birazcığı bile bizi biyerlere getirir. minnacık mantık lütfen.

gülkız 08.06.2008 01:41

[B]Avrupa kupası eleme maçlarında en kolay grupta olmasına rağmen ite kaka zar zor Avrupa kupası müsabakalarına katılan Fatih Terim'in başında olduğu Milli Takım maalesef ümit vaadetmemektedir.Zaten kimsede de umut beklememektedir.Federasyon değişmesine rağmen Milli Takım direktörlüğünde değişikliğe gidilmemesi hem kötü oyunun hemde bu sonucun yaşanmasında sebebiyet olmuştur.Performansın değil renklerin ve şahsi ilişkilerin ön planda olduğu bir takım kadrosu ve oyun düzeninde şaheser ve başarı beklemek saçmalıktır.Maçlar daha başlamadan kendi sonunu tahmin etmiş olmasından dolayı Futbol Federasyonu tarafından anlaşması fesh edilmeden önce Milli Takım teknik direktörlüğünü bırakıp takım çalıştıracağına dair beyanatlar vermek de kaçış yolu değildir.Yıldıray BAŞTÜRK'ün ''Fatih Terim takımın başında iken beni Milli Takıma çağırmayın'' diyerek tepki göstermesi de dikkate alınmalıdır.[/B]

XXCakir58 08.06.2008 01:46

-->: TÜRKİYEMİZ-Portekiz MAÇ SKORU VE YORUMLARINIZ

mahlesefki yenildik. Ama belliydi. Sansimiz da coktiki cok farkli yenilmedik. Iyi onyadigimiz dakkalarda oldu.
Sabri mevlütün yerine girdi, bu yanlis karar.
Bence Mevlüt Erdinc cikip Arda girecekti, belki farkli olabilirdi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:28.