SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   DÜŞMAN TAKIMI MIYIZ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19839)

cansizyusuf 23.07.2008 09:02

--->: DÜŞMAN TAKIMI MIYIZ?

bu yorumlar hangi sitede yapılmış

cansizyusuf 23.07.2008 09:10

böyle yorum yapanlar maçı seyretmemiş herhalde atakları biz yaptık onlar 1 kere geldi 2 gol attılar ama volkan a hepdestek vereceğiz

bayram 23.07.2008 09:25

arkadaşım herkes istediği yorumu yapabilir düşün birde sivassporun bu sezon ligden düşme olasılığını o zaman varya millet sevinçten göbek atar ama ogünleri göremeyecekleri için hevesleri kursaklarında kalacak şu trabzonu busenede yenelimde iki maçtada görsünler o zaman sivasmı büyük trabzonmu

tamer_hasturk58 23.07.2008 09:29

ne demisler kedi ulasamadi cigere mindar demis bizim yerimizde olmak isteyen cok takim var uc buyukler diyonuz ucde zengin karisina benziyorlar elerindeki mazemelerinle yemek yapamazlar asci getiriler ama ginede birsey yapamazlar mazemeleri curutur veya kokuturlar ama sizin begenmediz sivas bir anadolu kadinina benzer elinde ne varsa onunla 100 cesit sey cikarir benzetmem sundan alip alip gonderiyonuz sizdeki paranin 100 biri bizlerde olsa dunyanin takimini kurariz benim bunlari yazmamin sebebi futboldan anladim icindir yazilarin yarisini okudum ve diyomki sizler topu gorseniz karpuz diye kesersiiniz herzaman heryerde en buyuk anadolu takimlaridir sivassssssssssssssssssssssssssss

abircan 23.07.2008 10:39

hepsi traş yiğido taş gibi takım, hakem iki kırmızı kartı esirgedi 61 faule kart yok, bragadan , bizede maşallah 11 faule 5 kart, istanbul basını biraz ciddi alsa bu maç bu kadar rahat geçmezdi hakem için

Holigan Sivaslı 23.07.2008 12:05

yaa alayı kolpa bunların bizim bizden başka ve kayseriden başka dostumuz olmaz

yaşasın 38-58

anti-istanbul

anti-pontus

yigido583458 23.07.2008 13:25

ulan benım agzımı bozdurmayın adamlar bır parcacık butce ıle uefa kupasına turk bayragını tasıdılar. çogunuz salak salak yorum yapmış nedemek sıvas dusman takımı kımse unutmasın kı bız turkuz ve turk takımı avrupada hangı macta oynarsa oynasın hangı takım olursa olsun benım ve benım gıbı dusunen mılyonlarca kısının fıkrı degısmez ben bır gs'li olarak feneri desteklıyıorum.

sedatmert61 23.07.2008 17:25

[QUOTE=atukor58;390420]YA BU TRABZONA NOLUYA GECEN SENELER ÇOK MU ACITTIK BUNLARA HERALDE ONDAN ANADOLU İNSANI DA İKİNCİ TAKIMIM DİYE TRAABZONU TUTARDI YAZIKLAR OLSUN SİZE GERÇİ SİZ TAM TÜRK DE DEĞİLSİNİZ RUMDAN DÖNMELER SİZİ[/QUOTE]bana bak senin azından çıkanı kulağın duyuyormu..ben TRABZON luyum gelin tartışalım bakalım kimmiş rumdan dönme kimiş milliyetçi kimin takımı ne yapmış koyalım ortaya..

sedatmert61 23.07.2008 17:27

biriside çıkmış oraya yok hamsi beyinliler..demekki bu forumda sivaslı hakaret edince serbest başkası edince yasak..ayıptır ayıp yiğido isminize göre davranın..öyle isimle yiğido olunmuyo..

astaravisa 23.07.2008 18:45

21 Temmuz 2008, 13:10
Fb, Gs, Bjk taraftarı yorum yazıyor iyi veya kotu olabilir ama trabzon taraftarı (1benjamin) gelipde neden dalga mahiyetinde msj yazıyor anlamıyom. Gideydinizde avrupaya siz ataydınız 3 tane.
Şikayet Et
--------
bunu bi arkadaş alıntı yapmış. fb gs bjk yorum yazar ama ts yazamaz a getirmiş lafı. ne alaka yani. ts da yazamaz diğerleride. bırakın artık içinizdeki istanbul sempatisini!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:47.