![]() |
--->: BİZİM NEDEN DAVİDS'İMİZ YOK
boş transferlere harcayacak paramız,sokağa atacak paramız yokta ondan;)
|
Bizim neden pelemiz yok ? Yahu bu başlığı kilitleyin diye diye dilimizdede tüy bitti.
Bıyığımız yokki sözümüz dinlensin !!! Pe süphanellah yaa.. Saygılar. |
ne davids i arkdaşlar etmeyin eylemeyin davids in ne işi var bizdee 37 yaşına gelmiş adam bizde ilk 11 e giremez o adam faydasından çok zararı olur
|
[B]Nordin Woter
Bu adam geçen sene bizden gitti. Kaliteli bir oyuncu idi Belki Davids gibi kariyer yapamadı ama bir onun kadar kaliteli bir oyuncu idi. Hollanda futbolunda Davids in ise a3. alternatifi idi. Bu yüzden kariyerini üst seviyelere çekemedi. Davids iyi bir oyuncu. Neden bizde yok paramız yok tartışmalarına giripde ortamı germek değil maksadım fakat üst seviye takımlardan gelip Bir kocaelide bir Sivasda -bakın diklkatinizi çekerim kendimizi de bu sınıfa katıyorum- tutunması top oynaması o kadarda kolay değil. Belki sosyal yaşam olarak Kocaeli sivasdan bir kaç gömlek üstün ama yinede değişim değişimdir. Umarım Davids Türkiyeye gelir ve adapde olur. Bizlerde zevkle seyrederiz. Unutmayalımki takım bir kişiden oluşmuyor Futbol bir takım oyunu. Ligde Kocaelispora başarılar [/B] |
budün ki bi gazetede okuduğuma göre david yaptığı açıklamada benim irşeyden haberim yok bu konularla menejerim ilgileniyor yazıyordu. kocaeliye transfer olmak gibi bi gündemden haberi bile yokmuş .
|
ya bize ne ark.lar nereye gideerse gitsin biz bize bakalım ona bakılırsa ts dolu transfer yaptı bi ton bizi ilgilendirmio önemli olan bizim ilgilendiklerimiz
|
biz istesek kaka yı alırız ama gerek yok ki mehmet yıldız var balili var hey yavrum bee
|
işte budur gardaşım bnm senn yüreğine gurban
|
[QUOTE=selami gürpınar;394880]işte budur gardaşım bnm senn yüreğine gurban[/QUOTE]
Tabi öyle gadaşım BeMiN :) Mehmet gidecekmiş ama öyle bişey duydum ben :rolleyes: |
Adam profsynl bırakmaz deme
Bırakırsa azımız açık bakarız arkamızdan Ts de herkesi aldı yeter da |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:17. |