![]() |
--->: Tribün Şovdur
Ökkeş bey beni utandırıyorsunuz. Ben sizden farklıyım demiyorum. Hepimiz sivaslıyız özümüzde ne de olsa. Zamanla bu işler rayına oturacaktır diyorum.
|
-->: --->: Tribün Şovdur
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;396739][COLOR="Blue"][B]herkes çok güzel yazmış kılavyenize sağlık[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]...........:).......... güzeldi..[/B] |
-->: Tribün Şovdur
[COLOR="Navy"][B]Beyler bizim Bjk Çarşıdan Neyimiz Eksik Cokmu Zor Onların Yaptıkları Ne Yazıkki Kapalı Tribün - Maraton Vb. Oraya Gelen Yiğidolar Nedense Tiyatro Seyreder Gibi Mac Seyrediyorlar Mac İzleyeceksen Git Evinde Seyret kardeşim Ne Gereği Var Takımına Bi Yararın Olmuyosa Neden Gelıyonki Maca Lütfen Abilerim Maca Gelince 90 dk Boyunca Bagıralım Cekirdek Yemeyelim Bitsin Bu Cekirdek Davası.[/B][/COLOR]
|
-->: Tribün Şovdur
[B]. :)[/B]
|
çok güzel haber ama bızım bu sivasspor taraftarından hıç bırsey olmaz onlar anca cekırdek ysınler sivassporun gerçek taraftara ihtiyacı var90 dk boyunca susmayacak taraftara
|
tribün hayattır
kırmızı beyazdır 90 dakka sonunda bir kazanan vardır onun adıda SİVASTIR |
Anadolunun en büyük taraftarı bizde ama farkında değiliz.İçimizdeki taraftarlık güdülerini harekete geçirme zamanıdır.Artık çekirdekleri başka yerde çitletelim.Stadta herkes tek bir ağızdan bağıralım çığıralım.
|
YİĞİDOLAR yiğidolar yiğidolar YİĞİDOLAR
|
[QUOTE=BirSubat2oo7;396882]YİĞİDOLAR yiğidolar yiğidolar YİĞİDOLAR[/QUOTE]
Çekirdek yiyip aval aval maç syredene kadar bu şekilde tüm tribün bağırsa stadyumumuz rakip takıma cehennem olur. |
Bugün arkadaşlarla geziye gittik.
Otobüsü Sivasspor diye inlettik.Videoları sizinle paylaşırım yakında.Çok yorgunum. İyi bir tribün grubu geliyor.İnanın. Çekirdeği 4 Eylülden temizlemezsem bana Şevket demesinler. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:29. |