SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20095)

boun_58 02.08.2008 16:27

--->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?

hesap açıldıgı zaman haberim olsun 100 ytl ben yatıracam

HaYaLL58 02.08.2008 16:45

-->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?

[COLOR="Blue"]çoooooookk güzel bi düşünce kimin aklına geldiyse tebrikler
böyle bi hesap açılsın herkezin vereceğine inanıyorum ben...[/COLOR]

Divriği58- 02.08.2008 17:14

BU HESABI KIM ACICAK PEKI BENCE KULUPLE KONUSUP HESAP NO SU ALIN YOKSA BAZI UYANIKLAR CIKAR PARALARINIZI ÇARPAR DEMEDI DEMEYIN

MustafaParlak 02.08.2008 17:25

Böyle Bir Konu Açılmışya Helal olsun.

BANKA HESABI KONUSUNDA GÜVENİLİR BİRİNİN SEÇİLMESİ LAZIM.PALA_
ÖKKEŞ ÜYA ADI İLE SİTEMİZE KAYITLI ABİMİZİ TANIMIYORUM AMA EGER KENDİNE GÜVENEN BİRİSİ VAR İSE SÖYLESİN BANKA HESABI AÇILSIN VE HERKEZ ELİNDEN GELDİGİNCE YARDIMDA BULUNSUN.

yigido_furkan 02.08.2008 18:46

-->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?

bnce bıran once acılsın hesap ama ıyı reklam yapılmalı yoksa 100 200 kısıyle olmaz herkes elınden geldınce verır bnce vereceklerın lısetesını yaparak baslıyalım ıse

sivaslimete 02.08.2008 19:01

sivasima 1 deil 1000 ytl feda olsun böle hesap acildigi anda parayi atircam daha önceki sms olayindan daha faydali olur insallah

antik58 02.08.2008 19:02

cok guzel dusunce ama bunun daha kolayını yonetım ve valılık yaptı buyuk marketlere magazalara kutu koydular SİVASSPORa yardım ıcın hepımız gorduk ne oldu onunden gecerken ınsanlar atmadı sımdı bankaya kım gıderkı bence gercekten duyarlı yiğidolar bu işi cok rahat hallederız ve koca SİVASın onunden gectıgı ve vermedıgı paraları bız az sayıyla toplarız... hersey SİVASSPORumuz için

pala_ökkeş 02.08.2008 20:20

[QUOTE=lise!mustafa;396651]Böyle Bir Konu Açılmışya Helal olsun.

BANKA HESABI KONUSUNDA GÜVENİLİR BİRİNİN SEÇİLMESİ LAZIM.PALA_
ÖKKEŞ ÜYA ADI İLE SİTEMİZE KAYITLI ABİMİZİ TANIMIYORUM AMA EGER KENDİNE GÜVENEN BİRİSİ VAR İSE SÖYLESİN BANKA HESABI AÇILSIN VE HERKEZ ELİNDEN GELDİGİNCE YARDIMDA BULUNSUN.[/QUOTE]
Gardaşım beni tanıyan tanır,beni şu anlık bu işe karıştırmayın çünkü benim şu anda halıhazırda devam eden farklı kampanyalarım var.
Beni karıştırmayın derken sizin arkanızda olmıyacağım anlamı çıkarmayın,ben size abilik-amcalık yaparak öncülük ederek size tecrübemle destek vereceğim.
Bizim amacımız anadolunun yiğit takımı sivasspor taraftarlarının kulübüne destek olması için sizleri teşvik etmek,gerisini siz getireceksiniz.
Sizlere bu konuda birkaç önerim var.
1-Önce listelerimizi oluşturalım,bakalımki nekadar taraftar destek oluyor.
2-Yeterli sayıya ulaştığımız zaman kulüple irtibata geçilerek(önerim site sahibi Rüştü bey olabilir) kulübe ait bir resmi hesap istenebilir.
3-Bizim oluşturmuş olduğumuz listedeki arkadaşlarda bu resmi hesaba havalelerini yaparlar kimsede kuşku kalmaz.
4-Kulüpte periyodik olarak havale yapanların isimlerini forumdaki yetkiliye bildirir bu listelerde forumda yayınlanır.
Bu kadar basit,
Şimdi yapacak tek şey,başlattığımız listelerin dolması ve taşması,
Pala amcanız size anca bukadar yardımcı olabilir,başka sorunu ve çekincesi olan varsa yardımcı oluruz.
Saygılar.

ibrahim58 02.08.2008 20:45

DİNLEYEN VAR MI?

ARKADAŞLAR DÜN BEN YANİ İBRAHİM58 1YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI? ADINDA BİR KONU AÇTIM.SAĞOLSUN OKUYAN ARKADAŞLARIMIZIN ÇOĞU İYİ YADA KÖTÜ ELEŞTİRİ YAPTILAR.HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
AMACIM ŞU:7 MİLYON SİVASLI VAR DENDİ.BİR SMS KAMPANYASI BAŞLATILDI.TÜM TÜRKİYE YE REZİL OLDUK.SMS SAYISI 20 BİNİ GEÇEMEDİ.TAKIMIMIZA OTOBÜS ALALIM DENDİ.SMS KAMPANYASINI SOLLADI VE DAHA KISA BİR SÜREDE KAMPANYA HEDEFİNE ULAŞTI.NEDEN NE İDİ.MİKTAR YOKTU VE İYİ BİR REKLAM YAPILDI.
ŞİMDİ BEN DİYORUM Kİ BU SİTEYE KAYITLI YAKLAŞIK 40 BİN ÜYE VAR.BU 40 BİN ÜYE AYLIK BİR YTL SİVASSPORUMUZA KATKIDA BULUNABİLİR Mİ?ÇOĞU ARKADAŞ FAZLASINI VEREBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.

1YTLX40BİN=40 BİN YTL SENEDE 40BİNX12=480BİN YTL

HESAP ORTADA HER SENE BU KADAR KLÜBÜMÜZE GELİR HEMDE EN AZ MİKTAR BU.
DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR.BELKİ BÖYLECE KENDİNİN SİVASLI OLDUĞUNU FARKEDECEK 7 MİLYON SİVASLI HAREKETE GEÇECEK.SİVASTA ATA VATANINDA KENDİ MEMLEKETİNİN TAKIMI ŞAMPİYON OLACAK.BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAK.

7 MİLYON KİŞİX 1YTL=7 MİLYON YTL 7MİLYON YTLX12=84MİLYON YTL
NERDEYSE GALATASARAYIN BÜTÇESİ

SİZCE İMKANSIZ MI?DEĞİL.O KÜÇÜMSENEN 1YTL SENEDE 84 MİLYON YTL (TRİLYON)

5 SENE SONRA SİVASSPOR KLÜBÜ NE OLUR BİLİYORMUSUNUZ.ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNAL OYNAR.

BU GERÇEK BİR YİĞİDONUN TÜM SİVASLILARA FERYADIDIR.SİVASLIYIM DİYENLERİN MEMLEKETİNE MİNNET BORCUDUR.AYLIK 1 YTL KATKIDA BULUNULMAZ MI SİVASSPORUMA.SİVASLIYSAN EVET.
DELİKANLI ADAMIN TUTTUĞU TAKIM NÜFUS CÜZDANINDA DEĞİL,YÜREĞİNDE YAZILI OLANDIR.YÜREĞİNİZDEKİ YAZI SİVAS OLMASI DİLEĞİYLE..
SEVGİ VE SELAM İLE....

sinan-58 02.08.2008 21:12

-->: DİNLEYEN VAR MI?

abi çok guzel yazmışsın ama sivaslılar boyle düşünmez sadece benlemi olacak der 1 ytl vermez ama bilmezki herkes oyle diyor ama ben katkımı yapıyım isteyen yapar isteyen yapmaz derse işte o zmn bu kampanyada başarılı olunur eğer boyle bir kampanya başlatılırsa sonuna kadar destekliyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:17.