SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   sivasspor.com buluştu(fotolar) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20194)

FurkaN 10.08.2008 13:01

-->: sivasspor.com buluştu(fotolar)

[B]Rsimler çok speküle edilmekte... Orada konuşulanlar sitenin ali menfaatleri için gizli tutulmalı :) Bir kısmını bugün maçta basın mensuplarıyla paylaşabiliriz...[/B]

RüStü ElmaS 10.08.2008 13:02

--->: sivasspor.com buluştu(fotolar)

Bu güzel ortam, birbirinden güzel Fotoğraflar ve adeta kitap gibi yorumlar için ne denilebinirki. İnsanın içinden ah bende o ortamda olabilseydim geliyor.
Tekrardan hepinize teşekkürler, bu güzel anları bizlerle paylaştığınız için.
Rallim58 abi, açıklamalarına diyecek bişey bulamıyorum, tek kelimeyle şahane.

GuNaY 10.08.2008 13:11

[QUOTE=yigiter187;399459][B]
"sivasspor.com bayram buluşmasının" temeli bu mesajla atılmıştır..:)[/B][/QUOTE]

[B]Hadi inşallah, katılımın yüksek olacağından şüphem yok :)[/B]

[QUOTE=FurkaN;399460][B]
Gardas bayramda da olur ancak sen şimdiden İstanbul'daki iftar işi için çalışmalara başla :) Bende o işte yerimi şimdiden ayırttırıyorum haberin olsun :)[/B][/QUOTE]

[B]Haklısın gardaş şurada 20 günümüz kaldı. Bizde iftar organizasyonu ile ilgili olarak çalışmalarımıza başlıyalım [/B]:)

Yiğiter 10.08.2008 13:15

-->: sivasspor.com buluştu(fotolar)

[B]geçen sene ben erzuruma gittim iki gün sonra iftar düzenledni..bunu untmadım..alacağım var :)[/B]

SONMEZ 10.08.2008 13:16

[quote=yigiter187;399434][B]devlet sırrıdır 10 yıl saklı kalmak zorundadır o da en az 10 yıl:)[/B][/quote]

[quote=Rallim58;399438][B]Halis.... Muhlis Kamuoyuna saygıyla duyurulur...![/B]
[B]1-Bulunduğumuz ortamlarda hiçbir zaman ve hiçbir yerde ayrıcalık asla olmadı bundan sonrada olmayacaktır. Bu nedenle hiç kimse birbirinden farksız olmadığı için herkes aynı malzeme ve kaliteden faydalanmıştır. Cahar kardeşimizde, hepimizde olduğu gibi duble değil aynı bardakta çay içmiştir.[/B]
[B]2-Cahar kardeşimle ben toplantı alanına gelmeden; sağolsun jakobienn ve yiğiter187 kardeşim mekanı dizayn etmişlerdi (ellerine sağlık) ancak, takdir buyurlurki cahar kardeşim masaya otururken göbeğinin hafifde olsa bir temasından olsa gerek masanın dizaynı bozulmuştur.[/B]
[B]3-Semaver bilindiği üzere devamlı kaynayan ve ateşli bir malzeme, cahar kardeşim otururken ve de kalkarken fiziksel temasları halinde dönüşü olmayan yola girmemek ve o muhabbete gölge düşürmemek için tedbirimizi baştan almak ihtiyacı duyulmuştur. Daha dikkatli ve pratiklikleriyle dikkatimizi çeken hayhuyt ve yakamoz kardeşlerimize (emin ellere) teslim edilmiştir.[/B]
[B]4-Çantalar içerisinde bulunan cep telefonları çaldığında tek ses cevap verecekti onun için gelen tüm telefonlara cahar cevap vermesi için oraya toplanılmıştır.[/B]
[B]5-Herşeyiyle şeffalık politikası izleyen [URL="http://www.sivasspor.com"]www.sivasspor.com[/URL] ailesi üyeleri olarak yasal zorunluluk olarak bu açıklama uygun görülmüştür. [/B]
[B]Tüm Halis ve Muhlis Kamuoyuna saygıyla duyurulur[/B]

[B]Toplantı komitesi adına Rallim58:D:D:D[/B][/quote]

Bilemem vala ama,
bu işte çelişkiler var...!

Komiteden birisi [B]''Devlet sırrıdır''[/B] diyor;
sonra da [B]''komite adına''[/B] diğeriniz açıklama yapıyor.

Ya, bu sır [B]''Deşifre''[/B] edilmiştir;
ya da konular çarpıtılarak, [B]yanlış bilgilendirmeler [/B]olmuştur.
(Halis Muhlis kamuoyu aldatılmış mıdır...?)

[B]Cahar[/B] kardeşimin [B]göbek hamlesiyle [/B]ortada sıkışan masanın,
tetikleme sistemiyle [B]sismik[/B] dalgalanmaların da etkisiyle,
dizaynının bozulması ve semaverin emin ellerde karantinaya alınması
konusundaki [B]Rallim58'[/B] in açıklamaları,
[B]gerçekçi[/B] ve de [B]tatmin edici[/B] bulunmuştur.
Ancak;
diğer konular hakkında halen boşlukta kalan
sorular ve [B]şüpheler[/B] devam etmektedir. :rolleyes:

[B]Halis...Muhlis kamuoyu kısmen teşekkür eder...:) [/B]

haythuyt 10.08.2008 20:40

[QUOTE=Rallim58;399451][B]Çaycımız adeta çaya aşıktı öyle ki hizmet aşkı ön planda olunca zavallım ancak 2 bardak çay içebildi. . Haythuyt da adeta nereden çıktı bu çay ağbi, ne güzel sohbet etsek de şu çay doldurma olmasa diyor. Ama bilmiyorki çay içmezsen seni oraya oturtmazlar [/B][/QUOTE]

AH ABIM OLURMU OYLE SEY SIZE HIZMET ETMEK BANA SEREF VERIR
ALKIMDAN HIC BOYLE BIRSEY GECMEMISTI :)

mermerbey 16.08.2008 00:37

[QUOTE=GuNaY;399466][B]Hadi inşallah, katılımın yüksek olacağından şüphem yok :)[/B]

[B]Haklısın gardaş şurada 20 günümüz kaldı. Bizde iftar organizasyonu ile ilgili olarak çalışmalarımıza başlıyalım [/B]:)[/QUOTE]

İnşallah inşallah.İyi olur ve katılıyorum.

SenSetik 30.08.2008 10:19

kaçırmışız bu güzel buluşmayı...
haberim bile olmadı...

Yiğiter 30.08.2008 10:33

-->: --->: sivasspor.com buluştu(fotolar)

[QUOTE=sensetik;405392]kaçırmışız bu güzel buluşmayı...
haberim bile olmadı...[/QUOTE]

[B]kürşat hocam bilhassa benim ihmalkarlığım..
duyuru yaptıktan iki gün sonra organizeyi yaptık..vakit dardı..ben arkadaşlara seni özellikle çağırmam gerektiğini söyledim ama bazı sebeplerden dolayı unutkanlığıma geldi..buluşma anı da tüh dedim kürşat abimi unuttuk diye ama tel non da yoktu..kısacası nasip değilmiş yani..:)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:45.