![]() |
--->: SİVASSPOR/Kayserispor Maçı Tahmın Ve Yorumla
ben 2-0 sivasspor diyorum... tabi 3 puan cok onemli skor tutmasa da galip takımı bilmiş olayım :)
|
Maç ÇekişmeLi qeçer... Kayserispor Kötü takım değil. ama maçı aLacağımızı sanıyorum. İnşaLLahta aLırız.
Skor: Sivasspor:3 KayseriSpor:2 |
maçı 3-1 alırız. anadolu derbisi golsüz değil, bol gollü olur.
|
[B]ilk mac oldugu icin ne olacagi belli olmaz süprizlerle dolu
ama biz taraftar olarak galibiyete inaniyoruz benim tahminim SivasSpor: 2 Kayserispor: 1[/B] |
-->: SİVASSPOR/Kayserispor Maçı Tahmın Ve Yorumlar
dünkü maçta kayseri güzel oynadı ancak ilk izlenimim yeni aldıkları forvet elemanları ligimizde iş yapacağa benzemiyor.. biz bu maçı alırız diye düşünüyorum, tek çekincem M.Topuz ama onu oynatmayacak kaliteli elemanlarımız var.. yine çok zevkli bi maç olur ve 3-1 kazanırız diye ümit ediyorum..
|
bence bu hafta sezona pastırmayı dilim dilim ederek başlarız klasik sivas sonucu olacağını tahmin ediyorum 2-1
|
bence skor baştan belli SİVASSPOR:3 KAYSERİSPOR:1
|
BİLETLER SATIŞTA
[B]Biletler satışa çıktı
Sivasspor ile Kayserispor arasında oynanacak ligin ilk hafta maçının biletleri satışa çıktı. Sivas Eylül Stadyumu'nda cumartesi günü saat 21.00'de oynanacak olan maçın biletleri maraton 15 YTL, kapalı tribün 10 YTL, kale arkası tribün biletleri ise 5 YTL'den satılıyor[/B] |
--->: BİLETLER SATIŞTA
5 ytl 10 ytl 15 ytl nedirkiya sivasspor un macı için değmezmi sivasspora kayseri macı için basarılar.........
|
-->: BİLETLER SATIŞTA
haydi biletleri tüketelim. Helede bu 2 anadolu kardes takiminda biletleri bitirelim.
Paylasim icin sagol. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:25. |