SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Geçmiş Olsun Büyük Kaptan (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20507)

KÖYLÜM_58 30.08.2008 18:48

--->: Geçmiş Olsun Büyük Kaptan

GEÇMİŞ OLSUN BÜYÜK KAPTAN YİGİT HEMŞERİM TEKRAR SAHALARA DÖNMEN DİLEGİYLE.

furkancfc 30.08.2008 18:51

Büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin. Büyük kaptan 58

gurbetciler 30.08.2008 19:06

sivas,li hemserimize gecmis olsun dileklerimle.......

gencalperenler 30.08.2008 19:11

Geçmiş Olsun Büyük Kaptan Bir Gün sivasspor da da inş dAha GencSin :P inş bekleriz :D

titizyiğido 31.08.2008 01:09

evet ya çok duygulu anlardı beyefendi futbolcu ve hemşerimiz ümit özata büyük geçmiş olsun

Harput0658 31.08.2008 01:17

Ümit Özat ve ailesine büyük geçmiş olsun.
Çok şanssız bir durum tam da almanyada sesini duyuracakken olacak iş mi.
inşallah eski gücüne dönebilir tekrar oynar.

Ümit kendini toparla ileride Sivassporumuza da hizmetlerde bulun :) [B]Seni seviyoruz[/B]

mehmeTayyib 31.08.2008 01:30

[B]geçmiş olsun büyük sivaslı......[/B]

hacı 31.08.2008 02:00

[FONT="Comic Sans MS"]büyük kaptan geçmiş olsun. umarız tekrar böyle bir olay başına gelmez yüce allah gurbet ellerde yar ve yardımcın olsun kalbimiz seninle.[/FONT]

YuNuSPaSa58 31.08.2008 02:52

Ümit Özat o anları anlattı
31 Ağustos 2008 Pazar 00:06
FC Köln'ün Karlsruhe ile oynadığı maçta fenalaşarak yere yığılan Ümit Özat o anları ve sonrasında yaşanan gelişmeleri anlattı.
Alman Birinci Liginin ikinci haftasında FC Köln'ün Karlsruhe ile oynadığı maçta fenalaşarak yere yığılan ve bu sabah kaldırıldığı hastaneden taburcu edilen Ümit Özat, Köln'e dönerek ailesiyle olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Akşam saatlerinde evinin önünde basın mensuplarının karşısına çıkan Özat, futbolu çok sevdiğini belirterek, "Futbol benim hayatım. Ancak önümüzdeki günlerde yapılacak tahliller sonrası kararımı vereceğim. Ailem ilk o şokta futbolu bırakmamı istediler. Ama ben önce sonuçları görmek istiyorum. Haftaya arkadaşlarımla birlikte sahada olmak istiyorum. Annem babam ve eşimle görüştükten sonra eğer sağlığımda bir sorun varsa bunu oturup düşüneceğim ve ona göre futbolu bırakma yada bırakmama kararını vereceğiz. Eğer sorun yoksa ben yine futbol oynamaya devam etmek istiyorum" diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu Köln'e ilk geldiğinde futbolu FC Köln'de bırakmak istediğini söylediğini ifade ederek, "Ne olursa olsun burayı sevdiğimi hep söyledim. Önce sağlığımı düzelteyim. Sonuçta ne olursa olsun futbolu FC Köln'de bırakmış olacağım" dedi.

Bugün kendisini bine yakın kişinin aradığını ve hepsine çok teşekkür ettiğini ifade eden Özat, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hocama, başkanımıza, menajerimize, eski takım arkadaşlarımıza hepsine teşekkür ediyorum. Türkiye'den sayın Başbakanımız ve Aziz Yıldırım, milli takım hocam ile diğer kulüplerden aradılar. Galatasaray internet sitesinden geçmiş olsun mesajı yayınlamış. Beni seven herkese arayan dua eden herkese teşekkür ediyorum. Bu beni çok mutlu etti ve duygulandırdı."

Karlsruhe maçında pozisyonda ileri gittikten sonra döndüğünü ve bir anda gözünün karardığını anlatan Ümit Özat, "Tansiyonum düştü herhalde. Eğildiğimi hatırlıyorum ondan sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Fenerbahçe' deki doktorunun son sekiz yıldaki EKG lerini çıkarıp baktığını ve hepsininde temiz olduğunu kaydeden Ümit, "Tüm tahliller temiz. Şu an için neden olduğu belli değil. Önümüzdeki günlerde yapılacak tahlillerde belki belli olur." şeklinde konuştu.

ekrem3458 31.08.2008 03:22

demekki ümit iyi bir futbolcudan öte iyi bir insan ben seyrederken daumun mondragonun ağlamasına duygulandım.arkadaşlar önemli olan sağlık.geçmiş olsun hemşerimize.helal olsun dauma ve mondragona

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:48.