![]() |
--->: Maç Satacak Kadar Şerefsiz Değiliz
[B]sivastaki ilk galibiyetimiz gelsin artık....[/B]
|
COK GUZEL DEMISSIN ABI BENDE FENERBAHCE GALATASAR BESEIKTAS TAKIMLARINI TRIBUNDE GORUNCE KAHREDIORUM AMA SADECE O DEGIL BASAKNIMIZIN TEKNIK DIREKTÖRÜMÜZÜN FENERBAHCE YAKIN ILISKLIERDE BULUNMASINDAN CENTILMENLIK FALAN FILAN AMA UNUTMAYALIM RAKIPTEN DOST OLMAZ
|
-->: Maç Satacak Kadar Şerefsiz Değiliz
[COLOR="Black"][B]maç 1-0 yiğido mağlup kendi evinde acaba 2.yarı nasıl oynayacak inşallah sivas maçı alırda hem her sezon yaşadığımız sorundan kurtulmuş oluruz.dualarımız sivasspor için gelirken buradanda sivasspor yönetimine seslenerek bu maçı kesin aldırsınlar diyorum.bu maçı mutlaka sivasın kazanmasını istiyorum. [/B][/COLOR]
|
SİVASSPORDA ASLA MAÇ SATILMAZ !!!!!!
[COLOR="Black"][B]SİVASSPORUN SÜPER LİGE ÇIKTIĞINDAN BERİ BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI HERHALDE TAARUZU VAR Kİ MAÇI İSTEDİĞİ GİBİ ALAMIYOR.SİVASSPORUN NE ZAMAN PUANA İHTİYACI OLDUĞUNDA ŞANS HEP FENER MAÇI ÇIKIYOR VE FENER ALARAK ONDAN SONRA MAÇ SATILDI DİYE HER ZAMAN DEDİKODULAR ÇIKIYOR.HER ZAMAN BU SORUNLU DEDİKODULARDAN TARAFTAR OLARAK BIKTIK.BU MAÇ SATMA OLAYINDA SİVAS YÖNETİMİ ADINA KONUŞAN FİKRET ÜNSAL BAŞKAN NE OLDUDA MAÇ OYNANMADI?ASLINDA BİZİM FUTBOLCULARDA SORUN YOK ASIL SORUN YUKARDA FUTBOLCULARIMIZ GÜZEL,HIZLI VE HEVESLİ OYNUYOR AMA YİNEDENDE SİVASSPOR BÜYÜKLERE NEDENSE BOYNU BÜKÜK DAVRANMAYI SEVİYOR.NEDEN OLMASIN BİR SEZONDA FENERBAHÇEYİ,GALATASARAYI,BEŞİKTAŞI YENMEYELİM.TARAFTAR ARTIK SADECE ANADOLU TAKIMLARI YENEREK DEĞİL BÜYÜKLERİDE YENEREK KENDİNİ SEVİNMEK İSTİYOR.ACABA BU FENERBAHÇE MAÇINDAN SONRA NE ZAMAN BÜYÜK TAKIMLARI YENMEYİ BAŞLAYACAK SAYIN FİKRET ÜNSAL BAŞKANIMA SORUYORUM? ARTIK YETER DİYEREK BU SORUNLARIN KALKMASINI İSTİYOR.TÜM TARAFTARLAR BÜYÜK TAKIMLARA YENİLGİSİNDEN BIKTI ARTIK KENDİ EVİMİZDE BİLE ADAMLARA MAÇ VERİYORUZ.BANA KALSA BEN NE FUTBOLCULARIMIZDA NEDE TEKNİK HEYETTE SUÇ BULMUYORUM ONLAR ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR EĞER SİVASSPOR MAÇLARINDA TARAFTARLARI MAÇLARA ÇAĞIRMAK İSTİYORSANIZ İLK YAPACAĞINIZ BÜYÜKLERE KARŞI KENDİNİZİ GÖSTERMENİZDİR.İNANIYORUM Kİ İNŞALLAH BUNDAN SONRA BU KONUYU ELE ALIRSINIZ.[/B][/COLOR]
|
--->: SİVASSPORDA ASLA MAÇ SATILMAZ !!!!!!
[B]ilk yarı esnasında golü yedikten sonra sattı sattı diyenler..sivassporun sizin gbi insanlara ihtiyacı yok.. (onlar kendilerini bilio..)[/B]
|
geçen seneki fener maçında stada aynı otobüsle gelmeleri ve maçta hiçbir varlık gösteremeyişleri bu dedikoduların çıkmasına sebep oldu
|
sivas hiçbirzaman maç satmamıştır satmazda birilerine kapak olsun bu. sözüm ona feneri tutan sivaslılarada iyi kapak oldu.
|
-->: Maç Satacak Kadar Şerefsiz Değiliz
[B]Maç Satmışız öylemi ?? Kapak !![/B]
|
[QUOTE=ercan_dpinar;418891]geçen seneki fener maçında stada aynı otobüsle gelmeleri ve maçta hiçbir varlık gösteremeyişleri bu dedikoduların çıkmasına sebep oldu[/QUOTE]
ole mı demısler gerçekten de ya yazık onlara bak gorduler sivasspor ikinci yarıda maçı aldı hanesı üç puan yazdırdı ya o yeter bak bundan sonra asla maç satılmaz |
[B]Bize kimse bu sıfatı yakıştıramazlar biz onlar gibi maçı bedavadan vermiyoruz çıkıp aslanlar gibi oynuyoruz çok şükür başımız dik alnımız aktır bizim...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:18. |